Çift çizgiyi gördükten 24 36 saat sonra yumurtan çatliyor canım o yüzden tarih bizim hesapladigimiz gibi olmayabiliyorbaya da araştırdım. ne olursa olsun yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur yazıyor pek çok sitede.geç yumurtlamada durum ne oluyor bilemedim gerçi.hatta umutlandım o zaman hamileyim diye ama 18.gün geldi kırmızılar....
Benimde tahminen 2 ocakta catlama oldu o gün ve ertesi gün çalıştık dün test yaptım negatif erken mi bilmiyorum . Bugün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı anlamadimselam kızlar.ben bu ay ovü testi kullanmadım.sadece fiziksel belirtilere göre çalışma yaptım..4 ocakta sanırım çatlama oldu.ogün ve iki gün öncesinde çalışmıştım..o gün gece bel ağrım ve kasık ağrım çok fazla oldu ve bu 3 gün filan devam etti.bel ağrım ara ara devam ediyor.dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktıerken mi yapmışım testi?
erken yapmışsın canım.döllanme olduysa yeni yerleşmiştir. hcg hormonu idrar testinde çıkacak düzeyde değildir.selam kızlar.ben bu ay ovü testi kullanmadım.sadece fiziksel belirtilere göre çalışma yaptım..4 ocakta sanırım çatlama oldu.ogün ve iki gün öncesinde çalışmıştım..o gün gece bel ağrım ve kasık ağrım çok fazla oldu ve bu 3 gün filan devam etti.bel ağrım ara ara devam ediyor.dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktıerken mi yapmışım testi?
çok acayip birde şöyle bir durum var lh pik yaptıktan 34-36 saat sonra diyorlar ya çatlama için onu hesaba katsak yine 15-16.günde adet görmen gerekirdi ki kitaplarda net bilgi var 14. gün olur diyorBu ay bu konu benimde kafamı karıştırdı çift çizgiyi gördükten 18 gün sonra adet oldum.acaba ovulasyon testim mi hatalıydı bende mi bir şey vardı anlamadım.bu nedenle bu ay iki farklı testle durumu kontrole karar verdim biri clearblue olacak diğeride daha uygun bir test
cnm geç yumurtlamada ovu geç oluyor yani lh piki yapana kadark zaman uzunbaya da araştırdım. ne olursa olsun yumurtlamadan sonra 14.gün adet olunur yazıyor pek çok sitede.geç yumurtlamada durum ne oluyor bilemedim gerçi.hatta umutlandım o zaman hamileyim diye ama 18.gün geldi kırmızılar....
22 aralıkta çift koyu çizgi vardı 23 ünde t çizgisi açıldı bende yumurta çatladı diye düşündüm.9 ocakta regl oldum.hesaplar bu canım.bu ay dediğim gibi iki test uyguluycam iz peşindeyimÇift çizgiyi gördükten 24 36 saat sonra yumurtan çatliyor canım o yüzden tarih bizim hesapladigimiz gibi olmayabiliyor
ben hep 27-28 günde bir olurum hiç sekmez ona rağmen 14. gün 16. gün çatlıyor yumurtam ve çift çizgiden 11-12 gün sonra adet oluyorum. Yani onu kafana takma her bünye bir diğerinden farklı. Ben daha öncede yazmıştım ben aralık ayında çocuk düşünmeye başlamıştım ilk önce gün falan saymadım ocak ayında ovulasyon testini öğrendim günaşırı ilişki ile ovulasyon testi ile takip ettim. Olmadı. Şubat ayında ovulasyon testi ve dr.umla yumurta takibi yine 16. gün çatlatma iğnesi oldum o aralıkta her gün ilişki yine tutmadı. Sonra ovulasyon testi ile çift çizgiyi gördüğüm gün ve bir buçuk gün sonrası ilişki oldu başka olmadı .ğne olmadım ve tuttu. Ne yazıkki kalbi durdu şimdi tekrar istiyorum dr. la yumurta takibi ve ovulasyon testi ile bakalım hayırlısı.evet bende aynen öyle düşünüyorum artık.siz kaç günde bir adet oluyorsunuz?
ne zmn yapim canım..merakta ediyorum..erken yapmışsın canım.döllanme olduysa yeni yerleşmiştir. hcg hormonu idrar testinde çıkacak düzeyde değildir.
17.gün ya ben akademik bir çalışma yapsam olur bak,kitap bilgisini değiştiririz :)22 aralıkta çift koyu çizgi vardı 23 ünde t çizgisi açıldı bende yumurta çatladı diye düşündüm.9 ocakta regl oldum.hesaplar bu canım.bu ay dediğim gibi iki test uyguluycam iz peşindeyim
döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkıyo diyolar.adet gününe 2-3 gün kalada erken gebelik testinde çıkıyormuş ama bu testler insana kafayı yedirir.adetin gecikmesini bekle sabırlı ol derim ben.önceki testler negatifte olsa içine sinmiyor cünküne zmn yapim canım..merakta ediyorum..
ben bu ay antibiyotik filan kullandım belki o yüzden geç olmuştur diyorum.umarım sen hayırlısıyla hamilesindir de o yüzden olmamışsındır17.gün ya ben akademik bir çalışma yapsam olur bak,kitap bilgisini değiştiririz :)
yok cnm ya beta neg ondan sinir oldum birde gecikmeyle uğraşcamben bu ay antibiyotik filan kullandım belki o yüzden geç olmuştur diyorum.umarım sen hayırlısıyla hamilesindir de o yüzden olmamışsındır
benim eşimin sonuçları iyi değil çok zor yani 1-2 ay bekleyip tüp bebeğe gideceğimyok cnm ya beta neg ondan sinir oldum birde gecikmeyle uğraşcam
Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin canım.inşallah bu kez bir sorun çıkmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.bizde kaç kez yumurtlama gününü doğru saptayıp denediğimiz halde olmadı.her ay bu kez hamileyim sanırım duygusuyla adet gününü beklemek insanı yoruyo.ama hep hayırlısını hayırlı zamanda diliyorumben hep 27-28 günde bir olurum hiç sekmez ona rağmen 14. gün 16. gün çatlıyor yumurtam ve çift çizgiden 11-12 gün sonra adet oluyorum. Yani onu kafana takma her bünye bir diğerinden farklı. Ben daha öncede yazmıştım ben aralık ayında çocuk düşünmeye başlamıştım ilk önce gün falan saymadım ocak ayında ovulasyon testini öğrendim günaşırı ilişki ile ovulasyon testi ile takip ettim. Olmadı. Şubat ayında ovulasyon testi ve dr.umla yumurta takibi yine 16. gün çatlatma iğnesi oldum o aralıkta her gün ilişki yine tutmadı. Sonra ovulasyon testi ile çift çizgiyi gördüğüm gün ve bir buçuk gün sonrası ilişki oldu başka olmadı .ğne olmadım ve tuttu. Ne yazıkki kalbi durdu şimdi tekrar istiyorum dr. la yumurta takibi ve ovulasyon testi ile bakalım hayırlısı.
Umarım çok yorulmadan strese girmeden gönlüne göre bir evladın olur canım.Ümidini hiç kesme,hiç belli olmuyor bu işler.benim eşimin sonuçları iyi değil çok zor yani 1-2 ay bekleyip tüp bebeğe gideceğim
umarım tatlımbu sefer yormadan olsun=)Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin canım.inşallah bu kez bir sorun çıkmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.bizde kaç kez yumurtlama gününü doğru saptayıp denediğimiz halde olmadı.her ay bu kez hamileyim sanırım duygusuyla adet gününü beklemek insanı yoruyo.ama hep hayırlısını hayırlı zamanda diliyorum
canım bazen daha lh seviyesi düşmediği için gebelik testlerini yanıltabiliyor. Yada sonradan yaptığın testlerde hata var yarın tekrar bak Adet olmazsan kan tahlili yaptır onda çıkar kesin sonuç.Kızlar dün gebelik testi yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı. Ovulasyon gününden sonraki 12. Gündü. Sevinçten delirdim. Ama bu sabah ve öğle testi tekrar yaptım negatif. Neden böyle oldu anlamadım. Yorum yaparsanız sevinirim. ..
yorum yapılması çok zor bir durum.aklıma gelen tek şey ya dünkü testin arızalıydı yada bu günkü.bu kadar kısa sürede böyle bir değişim olur mu bilemiyorum ve sanmıyorum.bir kan testi durumunuzu netleştirirKızlar dün gebelik testi yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı. Ovulasyon gününden sonraki 12. Gündü. Sevinçten delirdim. Ama bu sabah ve öğle testi tekrar yaptım negatif. Neden böyle oldu anlamadım. Yorum yaparsanız sevinirim. ..
canım bazen daha lh seviyesi düşmediği için gebelik testlerini yanıltabiliyor. Yada sonradan yaptığın testlerde hata var yarın tekrar bak Adet olmazsan kan tahlili yaptır onda çıkar kesin sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?