benim beynim yandııı ahahBende burdayım merak içindeyim
Çizgi görüyorum bende bence artık kan vermelisinkızlar bu ikisi gebelik testi birini hafif enfekte karartma yaptım karartma yaptığım üç çizgi var gibi ama zaten fark edeceksiniz üçüncü çizgi idrar gölgesi ve beklemiş test karartma yaptığımEki Görüntüle 2681185 Eki Görüntüle 2681186 Eki Görüntüle 2681185 Eki Görüntüle 2681186 Eki Görüntüle 2681185 Eki Görüntüle 2681186
Tüylerim diken diken oldu sen öyle deyince ama beklemiş test sabah bakınca böyle gördümÇizgi görüyorum bende bence artık kan vermelisin ☺
Canım benim erken gebelik testi alsana. birde git kan ver artık varsa sevinirsin yoksa daha ümitlenmezsinKızlar pazar günü attığım ovülasyon testinden daha koyu demi bu en son attığım ovülasyon testleri
Benimde hamile olmadigim zamnalr negatif testler vardı hiç böyle beklemiş çizgi bile görmedim.Hic bise yoktu.Adetin geçmiş ben olsam kan verirdim yeni olabilir testlerde çıkmıyor olabilirTüylerim diken diken oldu sen öyle deyince ama beklemiş test sabah bakınca böyle gördüm
Yarını beklicem yinede cnm her ihtimale karşıCanım benim erken gebelik testi alsana. birde git kan ver artık varsa sevinirsin yoksa daha ümitlenmezsin
Bende görmedim ama ne bileyim yoktur diye düşünüyorumBenimde hamile olmadigim zamnalr negatif testler vardı hiç böyle beklemiş çizgi bile görmedim.Hic bise yoktu.Adetin geçmiş ben olsam kan verirdim yeni olabilir testlerde çıkmıyor olabilir
Bende görmedim ama ne bileyim yoktur diye düşünüyorumhep o yüzden bu kadar bekledim çünkü Adetim geçtiği zaman testler negatif olunca mutlaka kistim oluyordu yine öyle düşündüğüm için bu kadar bekledim birde ovülasyon testine bakar msın pazar günü attığım ovülasyon testinden daha koyu değilmi bugün kü ovülasyon testi
[/QUOT
Bende onu dicektim evet gecengune göre daha koyu.Ovulasyon testiylede hamile oldugunu öğrenenler var bu tezi savunmayanlarda arada kaldim
Canım zaten var gözüyle pek bakmıyorum o yüzden yoksa bile üzülmem olursada benim için mucize olur sadece konumu ilk baştan okudun mu bilmiyorumCanım benim erken gebelik testi alsana. birde git kan ver artık varsa sevinirsin yoksa daha ümitlenmezsin
Yaa bende çizgi gördüm kii inşallah Allah geçte olsa yavruna kavuştursun seniBende görmedim ama ne bileyim yoktur diye düşünüyorumhep o yüzden bu kadar bekledim çünkü Adetim geçtiği zaman testler negatif olunca mutlaka kistim oluyordu yine öyle düşündüğüm için bu kadar bekledim birde ovülasyon testine bakar msın pazar günü attığım ovülasyon testinden daha koyu değilmi bugün kü ovülasyon testi
Çokkk aminYaa bende çizgi gördüm kii inşallah Allah geçte olsa yavruna kavuştursun seni
İnşallah canımÇokkk amincanım benim inşallah nasip olursa 21 yıl sonra bi mucize olur rabbim hayırlısını nasip eylesin
Yarını beklicem kan için hastaneye gitmeye de korkuyorum koronadan dolayı ama yapacak bir şey yokKan testi yaptrip bzmle paylasn lutfen beklyoruz :)
Biz bu koronada tup bebek yaptryoz bsy olmz insallah..onleminizi alın dikkat edin..hsonu girmeden halledin ya..önünde sonunda gidecksnz :)Yarını beklicem kan için hastaneye gitmeye de korkuyorum koronadan dolayı ama yapacak bir şey yok
Evet haklısın aslında sende inşallah pozitif sonuçlarla gelirsin bizeBiz bu koronada tup bebek yaptryoz bsy olmz insallah..onleminizi alın dikkat edin..hsonu girmeden halledin ya..önünde sonunda gidecksnz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?