Ovülasyon testi önemli sonuna kadar okuyunuz lütfen 🙏

kızlar bu ikisi gebelik testi birini hafif enfekte karartma yaptım karartma yaptığım üç çizgi var gibi ama zaten fark edeceksiniz üçüncü çizgi idrar gölgesi ve beklemiş test karartma yaptığım

Eklentiler

• 118620184_312450749965858_8401865931633922427_n.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 118546347_344871463335606_8769937018512968941_n.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
bunlarda Lh testi ovülasyon ve adetin 5 gün geçti ovülasyon bugün daha koyu fotoda belli mi bilmiyorum ama ben canlı gördüğüm için koyulaşma var

Kızlar pazar günü attığım ovülasyon testinden daha koyu demi bu en son attığım ovülasyon testleri

Tüylerim diken diken oldu sen öyle deyince ama beklemiş test sabah bakınca böyle gördüm
Benimde hamile olmadigim zamnalr negatif testler vardı hiç böyle beklemiş çizgi bile görmedim.Hic bise yoktu.Adetin geçmiş ben olsam kan verirdim yeni olabilir testlerde çıkmıyor olabilir

Benimde hamile olmadigim zamnalr negatif testler vardı hiç böyle beklemiş çizgi bile görmedim.Hic bise yoktu.Adetin geçmiş ben olsam kan verirdim yeni olabilir testlerde çıkmıyor olabilir
Bende görmedim ama ne bileyim yoktur diye düşünüyorum hep o yüzden bu kadar bekledim çünkü Adetim geçtiği zaman testler negatif olunca mutlaka kistim oluyordu yine öyle düşündüğüm için bu kadar bekledim birde ovülasyon testine bakar msın pazar günü attığım ovülasyon testinden daha koyu değilmi bugün kü ovülasyon testi

Canım benim erken gebelik testi alsana. birde git kan ver artık varsa sevinirsin yoksa daha ümitlenmezsin
Canım zaten var gözüyle pek bakmıyorum o yüzden yoksa bile üzülmem olursada benim için mucize olur sadece konumu ilk baştan okudun mu bilmiyorum

Yaa bende çizgi gördüm kii inşallah Allah geçte olsa yavruna kavuştursun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…