Ovülasyon testi önemli sonuna kadar okuyunuz lütfen 🙏

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins Belirtilerin nelerdi cnm.
Amin inşallah Allah razı olsun Aslında belirti diyebileceğim bişey yok bu ay diğer aylara göre çok daha belirtisizdi ilk defa bu ay ovulasyon testi denemiştim ovulasyondan sonra bir hafta içerisinde kasık ağrısı vardı onun dışında hiçbir şey yoktu

T
Teşekkür ederim dün kan verdiğimde iki gün vardı adetime adet günüm yarın normalde. Erken gebelik testi yaptım ben onda çıktı
Anladım ben normal gebelik testi yaptığımda 4 gün geçmişti ve 5 ci günde yaptım oda negatif çıktı olsaydı çıkardı çünkü 4 ve 5 ci gün yaptım gebelik testini bakalım doktora gidince belli olacak ne olduğu birde anlamadığım bir şey var ovülasyon testi pozitife çok yakın çıkıyor belki testlerimi görmüşsündür sende herhangi bi belirti var mı gebeliğe dair

Hadi hayirlisiyla gelsin bebesin ozaman canim.Bende hamis degilsem alicam 30 lu ovulasyon testlerinden denicem kesin yoksa anlamiyorum ne zaman yumurtladigimi

Sevgili T Thalia354 inşallah hamilesindir bunu yürekten diliyorum.. konuyu en başından okudum buraya kadar geldim tecrübelerimden yola çıkarak bir kaç bişey söylemek istiyorum. Ovulasyon testleri lh hormonunu ölçer ve bu her gebelikte artmaz.. o yüzden gebeliği de gösteriyor dersek yanlış olmuş olur. Ben de buradaki yorumlardan bakarak ovulasyon testi yapmıştım ve çok silikti yorumlara göre normalde koyu çıkması gerekirken.. fakat benim progesteron hormonum düşükmüş ve doktorum hemen progestan ilaç başladı..o yüzden kendinize bu stresi yaşatmayın. Aile hekiminize gidip kan testi verin.. çünkü pozitif çıkan gebelik testiniz de var .. belki de erkenden uygulayacaklar tedaviniz vardır.. kalın sağlıcakla..

inşallah nasip şimdi hastaneye gidiyorum zaten adetin 4 cü günü yaptığım testte hayalet çizgi gibi var denilmeyecek şekilde ben onu yok olarak sayıyorum çünkü sanki ikinci çizginin yeri gibi pembelik yoktu ve pozitif gibi görünen de beklemiş test 5 ci gün yaptığım gebelik testide negatif çıktı umutlanmıyorum umut etmeği çoktan bıraktım maalesef cnm kesin yine kist vs vardır hayırlısı artık

Hayırlısı olsun nasib.. benim eşimin sayı 30milyon ileri hız %15ken hamile kaldım. Her nasib vaktine esirdir.. inşallah vardır.. yoksa da tez zamanda nasib etsin.

Halsizlik var sadece onun dışında bazen kasık ağrım oluyo çok belirti yaşamıyorum, Allah gönlünüze göre versin çok dua ettim sizin için

Hadi hayirlisiyla gelsin bebesin ozaman canim.Bende hamis degilsem alicam 30 lu ovulasyon testlerinden denicem kesin yoksa anlamiyorum ne zaman yumurtladigimi
Kesinlikle almalısın takvimdeki günleri değerlendiriyodum meğer bambaşkaymış yumurtlama günlerim, inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

yazdıklarınızı okuyunca ben de yorum yazmak istedim..tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve ben de buralarda okuyup elimde kalan ovulasyon testini doktorun bana söylediği test gününde kan tahlilinden önce yaptım silik çizgi bile çıkmadı sıfır..o kadar ağladım ki kan vermeye sırf doktor sonuç istedi diye gittim..sonucumu da ümitsizce aldım ve değeri görünce şok oldum 196 çıkmıştı..yanılma payı olabiliyor o yüzden en garantisi kan testi..inşallah Thalia hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler vermen dileğiyle burayı takip ediyorum..

Kesinlikle katılıyorum yanılma payı da var.. sonuçta gebelik hormonunu ölçmüyor.. benim de inandığım ve ovulasyonla sonuç aldığım bir gebelik olmuştu ama o gebelikte lh hormonum yüksekmiş tamamen ona bağlı yani..

Pazartesi gününe kaldı doktor işi benim hayırlısı artık Bebişiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

kızlar benim doktor işim pazartesiye kaldı maalesef bugün saat 1 buçuk gibi ovulasyon testi yaptım t çizgisi ile c çizgisi ile aynı ADETİM 7 GÜN GEÇTİ ve şuan kasıklarımda müthiş bi ağrı var belimde de hafif bi ağrı var yumurtluyorum heralde Bu ağrı bazen hafifliyor gibi oluyor şimdide çoğaldı ağrı
NOT: 18 ağustostan beri ovülasyon testi yapıyorum bugün ikiside aynı renkte ikici çizgi ne zaman silikleşmeye başlaması lazım normalde sizede atayım ovülasyon testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…