I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 254 27 13 26 Dün 12:17 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #141 kasmelike .!.: Bence var gibi duruyor canım ne zaman çıktı Genişletmek için tıkla... Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedim
kasmelike .!.: Bence var gibi duruyor canım ne zaman çıktı Genişletmek için tıkla... Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedim
K kasmelike Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 85 7 1 24 Dün 12:20 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #142 incibusra .!.: Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedim Genişletmek için tıkla... Hmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla sen
incibusra .!.: Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedim Genişletmek için tıkla... Hmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla sen
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 254 27 13 26 Dün 12:21 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #143 kasmelike .!.: Hmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla sen Genişletmek için tıkla... Yarın sabah tekrar yaparım artık bakalım
kasmelike .!.: Hmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla sen Genişletmek için tıkla... Yarın sabah tekrar yaparım artık bakalım
K kasmelike Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 85 7 1 24 Dün 12:26 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #144 incibusra .!.: Yarın sabah tekrar yaparım artık bakalım Genişletmek için tıkla... Aynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviye
incibusra .!.: Yarın sabah tekrar yaparım artık bakalım Genişletmek için tıkla... Aynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviye
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 254 27 13 26 Dün 12:33 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #145 kasmelike .!.: Aynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviye Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ikimiz içinde
kasmelike .!.: Aynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviye Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ikimiz içinde
K kasmelike Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 85 7 1 24 Dün 14:30 Konu Sahibi Konu Sahibi suedaaa1 #146 incibusra .!.: Hayırlısı olsun ikimiz içinde Genişletmek için tıkla... Amin canım