- 19 Aralık 2023
- 113
- -12
- 18
- 25
Valla bilmiyorum Ama bana Bi komşumda Demiti bu ay az olduysa 1 2 sonra ay üstüne görürsün demiştiAcaba ikinci defa yumurtluyor olabilir misin yarın tekrar dene varsa testi
İnşallah o zaman ne diyim umarım isteyen herkes hamiştirValla bilmiyorum Ama bana Bi komşumda Demiti bu ay az olduysa 1 2 sonra ay üstüne görürsün demişti
Bugün yatmadan bi test dha yaparımİnşallah o zaman ne diyim umarım isteyen herkes hamiştir
Benim da gebelik testi siparişim bugün gelmedi yarın kesin gelir bende yapıcam neyse çıkar zaten varsa da inşallahBugün yatmadan bi test dha yaparım
Benim da gebelik testi siparişim bugün gelmedi yarın kesin gelir bende yapıcam neyse çıkar zaten varsa da inşallah
Benimde testim boule sonucu buraya yazarmisiniz merak ederim aynı durumdayiz inşallah vardırBenim da gebelik testi siparişim bugün gelmedi yarın kesin gelir bende yapıcam neyse çıkar zaten varsa da inşallah
Testim bugün geldi ama yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorumBenimde testim boule sonucu buraya yazarmisiniz merak ederim aynı durumdayiz inşallah vardır
Tm inssllshTestim bugün geldi ama yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum
Ben dayanamadım testi az önce yaptım sonuç pozitif inanılır gibi değil şoktayım Allahım çok şükürTm inssllsh
Çok sevindim canım adına ya masallah sağlıkla ilerler insallah canım benimBen dayanamadım testi az önce yaptım sonuç pozitif inanılır gibi değil şoktayım Allahım çok şükür
pik olmamış daha devam edinKızlar ovulasyonuma Bakarmısınız Bi kaç gün dha tekrarlayım Mi testi
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim canım adına ya masallah sağlıkla ilerler insallah canım benim
Bugün test yaptım böyle oldu ilki hemen 2 sn içinde çıktı Beta hcgpik olmamış daha devam edin
Çok.karisık bu test işleri yaBugün test yaptım böyle oldu ilki hemen 2 sn içinde çıktı Beta hcg
Valla Bilmiyorum Ama Bugün Kasık Ağrım Bulantım baş dönmesi başladı Emzirdigim İçin Göğüs Hassasiyetimi HissedemiyorumÇok.karisık bu test işleri ya
Çok güzel bir koyuluk bu. Betanız yüksek olmalı. Hayirli olsun çok sevindim. Hemen kan verinBen dayanamadım testi az önce yaptım sonuç pozitif inanılır gibi değil şoktayım Allahım çok şükür
En iyisi kan vermek yoksa iyice strese sokuyor insaniValla Bilmiyorum Ama Bugün Kasık Ağrım Bulantım baş dönmesi başladı Emzirdigim İçin Göğüs Hassasiyetimi Hissedemiyorum
Hamileyim
423 çıktı beta hcgÇok güzel bir koyuluk bu. Betanız yüksek olmalı. Hayirli olsun çok sevindim. Hemen kan verin
Mükemmel sağlıkla kucağınıza alın inşallah423 çıktı beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?