Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim haklisin işte kuruntu yapmayım diye sizinle paylaşıyorum

Kızlar bugün yaptığım 3.test yanlarında ne seviyede oldukları yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru bir program ama çizginin koyuluğunu düşüşe geçtiğini algılıyor 6da yaptığım saatle aynı renk cıktı yine anlamadım gitti valla

Eklentiler

• 20181228_205740.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu gece denemeyin canım sabah birkez daha deneyin testide oglen 3 gibi tekrar yap istersen

Evet canim haklisin işte kuruntu yapmayım diye sizinle paylaşıyorum

Yapma canım boşver akışına bırak testler çok atrese de sokucak boşuna. Çok istersen duramazsan bata 1 2 gün kala basit kaset test alırsın canım

Valla bende anlamadım birşey ama silikleşiyor sonuçta olumlu düşün olumlu olsun

Benide eklermisin canim bat 15 Ocak bende 3 gündür test yapıyorum bugun sanki silik çıktı kızlar bi bakarmisiniz ben bisey anlamadım

Canım o zaman sen 10.gündesin? Hesaplarken adeti de baz al. Adetin 1.gğnden itibaren say. Aynıymış bizim döngümüz. Bak bende 11 gün yakaladım çift çizgiyi yarın yine yap test yapmaya devam et sen
O zaman Benimde en azından yarın koyulaşması lazım inşallah düzgün yapıyorum yanlış çıkmıyor 1-4 arası yapıyorum bir saat kala bişey yiyip içmiyorum

O zaman Benimde en azından yarın koyulaşması lazım inşallah düzgün yapıyorum yanlış çıkmıyor 1-4 arası yapıyorum bir saat kala bişey yiyip içmiyorum

İlla yarın diye odaklanma canım ama koyulaşır merak etme sen benimkileri gördünmü birden koyulaştı. Sıvı alımı falan da sadece 1 saat dikkat ettim sıvı almadım.
Yiyebilirsin yani canım abartmaya gerek yok kasma rahat ol, sadece sıvı alma 1 2 saat idrar tut yeterli
Çok teşekkür ederim sorarım

Senin daha var canım çok erken bakın benimkilere .. birden koyulaştı .. hergün aynı saatte yapmaya çalışın 1 4 arası, 1 2 saat sıvı almasanız yeterli

Ay evet evet senin bir günde koyulaşmış ilaç falan alıyor Muşun

merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 16 aylık evliyim bende tutmuo ne yapmalıyız bana da yardımcı olun ben pek anlamıyorum ne günleri degerlendircem nasil olacak bilmiom ya
Merhaba canım adet bittikten 5.günden sonra öğlen 1-4 arası son bir saat sıvı almadan test yapıp çift çizgi bulmaya çalışıyoruz YouTube de birgebeningünlüğü yazarsan orda bayan ayrıntılıda anlatıyor bende bugün öğrendim özetle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…