- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.021
Inşallah hepimiz icinRica ederim canim inşallah tutmuştur
Evet canim haklisin işte kuruntu yapmayım diye sizinle paylaşıyorumDayanabilirsen biraz daha bekle canım. Çünkü sonu gelmiyor bu testlerin maalesef. Dur erken gebelik yapayım bişey çıkmadı hatalıdır dur bide kaset yapayım derken adete kadar stres yapma boşver biraz daha bekleyebilirsen bekle istersen kafanı rahat tut :)
Bu gece denemeyin canım sabah birkez daha deneyin testide oglen 3 gibi tekrar yap istersenKızlar bugün yaptığım 3.test yanlarında ne seviyede oldukları yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru bir program ama çizginin koyuluğunu düşüşe geçtiğini algılıyor 6da yaptığım saatle aynı renk cıktı yine anlamadım gitti valla
Evet canim haklisin işte kuruntu yapmayım diye sizinle paylaşıyorum
Kızlar bugün yaptığım 3.test yanlarında ne seviyede oldukları yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru bir program ama çizginin koyuluğunu düşüşe geçtiğini algılıyor 6da yaptığım saatle aynı renk cıktı yine anlamadım gitti valla
Sabah ilşki olsun dimi bende bu akşam istekli değilim zatenBu gece denemeyin canım sabah birkez daha deneyin testide oglen 3 gibi tekrar yap istersen
Bence koyulaşmış. Yani bir önceki teste göre koyulaşmış. Daha da koyulaşması gerekiyor. T çizgisi kontrol çizgisi kadar daha koyu olması gerekiyorTesttten anlayan arkadaşlar koyulaşmamış sankibenmi yanlış anlıyorum
Daha var canimEki Görüntüle 2219967 Benide eklermisin canim bat 15 Ocak bende 3 gündür test yapıyorum bugun sanki silik çıktı kızlar bi bakarmisiniz ben bisey anlamadım
İlk defa kullanıyorum panik yapıyorum galiba sagol canımDaha var canim
Aklıma takılan birşey olursa sor canim burada herkes birbirine tecrübeleriyle yardımcı oluyorİlk defa kullanıyorum panik yapıyorum galiba sagol canım
O zaman Benimde en azından yarın koyulaşması lazım inşallah düzgün yapıyorum yanlış çıkmıyor 1-4 arası yapıyorum bir saat kala bişey yiyip içmiyorumCanım o zaman sen 10.gündesin? Hesaplarken adeti de baz al. Adetin 1.gğnden itibaren say. Aynıymış bizim döngümüz. Bak bende 11 gün yakaladım çift çizgiyi yarın yine yap test yapmaya devam et sen
İnşallah bu ay tutar artık arkadaşım 14 ay sonra bunla hamile kaldıEvet canim ondandir . Mesela ben geç yumurtluyormusum hep
Sıvı dışında yiyecek yiyebilirsin canim kasma o kadar kendine işkence yapmaO zaman Benimde en azından yarın koyulaşması lazım inşallah düzgün yapıyorum yanlış çıkmıyor 1-4 arası yapıyorum bir saat kala bişey yiyip içmiyorum
Çok teşekkür ederim sorarımAklıma takılan birşey olursa sor canim burada herkes birbirine tecrübeleriyle yardımcı oluyor
O zaman Benimde en azından yarın koyulaşması lazım inşallah düzgün yapıyorum yanlış çıkmıyor 1-4 arası yapıyorum bir saat kala bişey yiyip içmiyorum
Çok teşekkür ederim sorarım
Ay evet evet senin bir günde koyulaşmış ilaç falan alıyor Muşunİlla yarın diye odaklanma canım ama koyulaşır merak etme sen benimkileri gördünmü birden koyulaştı. Sıvı alımı falan da sadece 1 saat dikkat ettim sıvı almadım.
Yiyebilirsin yani canım abartmaya gerek yok kasma rahat ol, sadece sıvı alma 1 2 saat idrar tut yeterli
Senin daha var canım çok erken bakın benimkilere .. birden koyulaştı .. hergün aynı saatte yapmaya çalışın 1 4 arası, 1 2 saat sıvı almasanız yeterli Eki Görüntüle 2219984
Merhaba canım adet bittikten 5.günden sonra öğlen 1-4 arası son bir saat sıvı almadan test yapıp çift çizgi bulmaya çalışıyoruz YouTube de birgebeningünlüğü yazarsan orda bayan ayrıntılıda anlatıyor bende bugün öğrendim özetle :)merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 16 aylık evliyim bende tutmuo ne yapmalıyız bana da yardımcı olun ben pek anlamıyorum ne günleri degerlendircem nasil olacak bilmiom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?