- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.041
Merhaba hosgeldin canim ovulasyon testleriyle baslaya bilirsin adetlerin duzenli mi?merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 16 aylık evliyim bende tutmuo ne yapmalıyız bana da yardımcı olun ben pek anlamıyorum ne günleri degerlendircem nasil olacak bilmiom ya
Merhaba canim arkadaşımızın da dediği gibi ovulasyon testleriyle başla. Adetinin 2 ya da 3. Gunu hormon testi yaptırdım mi hiç.merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 16 aylık evliyim bende tutmuo ne yapmalıyız bana da yardımcı olun ben pek anlamıyorum ne günleri degerlendircem nasil olacak bilmiom ya
Hayır canım ben hep düzenlidir sdece incir yedim adetle beraber 5 6 gün gğnde 4 5 tane kuru incir yemiştim ceviz falan bırakmıştım 6.günden sonra zatenAy evet evet senin bir günde koyulaşmış ilaç falan alıyor Muşun
Ovulasyon testi hamile kalmaya en verimli zamanlarımızı anlamamız için bize yardımcı oluyor canım aynı gebelik testi gibi alıyorsun ve hergün yapıyorsun pozitif olunca 3-4 gün ilişki oluyor gerisi takdiri ilahievet canım düzenli yani bazen 4 ile 5 gün oynayabiliyo ama zararı olurmu ovulasyon testi ne canim
TamamYapma canım boşver akışına bırak testler çok atrese de sokucak boşuna. Çok istersen duramazsan bata 1 2 gün kala basit kaset test alırsın canım
Valla bende anlamadım birşey ama silikleşiyor sonuçta olumlu düşün olumlu olsun
Canımm hosgeldinnnHayırlı geceler hepinize :) kaç gündür giremiyordum var mı bi gelişme güzel haberler?
Hoş buldum canıııımmmTamam
Canımm hosgeldinnn
Canım fotoğraf yükledim yine bende durumlar karışık ya dur etiketiyim seni fotomun olduğu yereHoş buldum canıııımmmnasılsın neler yaptın yumurtlama oldu mu canım?
Tamam canım bekliyorumCanım fotoğraf yükledim yine bende durumlar karışık ya dur etiketiyim seni fotomun olduğu yere
Canım yapamadım 197 ve 203 sayfalara foto koydum öle bakablrmsnTamam canım bekliyorum
Canim en önemlisi hormon testi. Kadının yumurtalık rezervi vs. herhangi bir sorun var mi diye . Ama adetinin muhakkak 2. Ya da 3. Gunu olması gerekiyor.hayır canım hiç yaptırmadım hormon testi
Canım bence bugün yumurtlamışsın sabahı mutlaka değerlendir :) belkide bu ay inofolic sayesinde birden fazla yumurtan oldu bence bu çok güzel birşey içimden bi ses bu ay güzel haber alacaksın diyorCanım yapamadım 197 ve 203 sayfalara foto koydum öle bakablrmsn
Yaa canım benimmm ağzından bal damlıyor inşallah canımm Allah razı olsunCanım bence bugün yumurtlamışsın sabahı mutlaka değerlendir :) belkide bu ay inofolic sayesinde birden fazla yumurtan oldu bence bu çok güzel birşey içimden bi ses bu ay güzel haber alacaksın diyor
O zaman sabah yapma canım adamları da kuruttuk iyiceYaa canım benimmm ağzından bal damlıyor inşallah canımm Allah razı olsun
Biz bu akşam da değerlendirdik ama
Sorma canım yaaa adamlar da kurudu bizde dağıldık amaO zaman sabah yapma canım adamları da kuruttuk iyiceyarın akşama saklayın
Aynen öyle canım :) bende bi olamadım ki inofolic kullanmaya başlayayım aldım evde duruyor bir köşedeSorma canım yaaa adamlar da kurudu bizde dağıldık ama.
Bu ay resmen erken yumurtlattı beni gecem ay 20.gün olmuştu pik valla nasıl takviyeyse masallahAynen öyle canım :) bende bi olamadım ki inofolic kullanmaya başlayayım aldım evde duruyor bir köşede
Yok canim daha olmadim bugun doktora gittim kadin cikis yapmisti bende baska doktora gidicem insallahKara_gozlum iyi geceler canim hasta oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?