Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım 16 aylık evliyim bende tutmuo ne yapmalıyız bana da yardımcı olun ben pek anlamıyorum ne günleri degerlendircem nasil olacak bilmiom ya
Merhaba canim arkadaşımızın da dediği gibi ovulasyon testleriyle başla. Adetinin 2 ya da 3. Gunu hormon testi yaptırdım mi hiç.

evet canım düzenli yani bazen 4 ile 5 gün oynayabiliyo ama zararı olurmu ovulasyon testi ne canim
Ovulasyon testi hamile kalmaya en verimli zamanlarımızı anlamamız için bize yardımcı oluyor canım aynı gebelik testi gibi alıyorsun ve hergün yapıyorsun pozitif olunca 3-4 gün ilişki oluyor gerisi takdiri ilahi

Tamam
Hayırlı geceler hepinize :) kaç gündür giremiyordum var mı bi gelişme güzel haberler?
Canımm hosgeldinnn

Canım yapamadım 197 ve 203 sayfalara foto koydum öle bakablrmsn
Canım bence bugün yumurtlamışsın sabahı mutlaka değerlendir :) belkide bu ay inofolic sayesinde birden fazla yumurtan oldu bence bu çok güzel birşey içimden bi ses bu ay güzel haber alacaksın diyor

Canım bence bugün yumurtlamışsın sabahı mutlaka değerlendir :) belkide bu ay inofolic sayesinde birden fazla yumurtan oldu bence bu çok güzel birşey içimden bi ses bu ay güzel haber alacaksın diyor
Yaa canım benimmm ağzından bal damlıyor inşallah canımm Allah razı olsun
Biz bu akşam da değerlendirdik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…