Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canim ya nasilsin aynn canim daha olmadim sen naptin nasil gidiyo
Bende olmadım hala en son geçen Pazar test yapmıştım daha da yapmadım son yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum hoş ne doktora gidecek ne test alacak fırsatım bile olmadı vardır herşey de bi hayır diyip bekliyorum :) sen test yaptın mı daha?

Günaydın kızlar. Çizgi oldugu zaman degerledirmistiniz dimi canim. İnşaallah tuttmuştur bebiş

Günaydın kızlar. Çizgi oldugu zaman degerledirmistiniz dimi canim. İnşaallah tuttmuştur bebiş
Gunaydin canim insallah hepimizin tutar. Kendi adima soyle soyliyeyim ben pozitiften once ki pozitifi gordugum gunu ve arkasinda diger gunde siliklesti o gunude degerlendirdik. Benim bat dundu olmadim cesaret edip testte yapamiyorum oylece bekliyorum

Gunaydin canim insallah hepimizin tutar. Kendi adima soyle soyliyeyim ben pozitiften once ki pozitifi gordugum gunu ve arkasinda diger gunde siliklesti o gunude degerlendirdik. Benim bat dundu olmadim cesaret edip testte yapamiyorum oylece bekliyorum
İnşallah tutmuştur canım. Senin teste çıkması gerekiyor hadi bi cesaret test yap bakalim inşallah çift cizgiyi goruruz

İnşallah tutmuştur canım. Senin teste çıkması gerekiyor hadi bi cesaret test yap bakalim inşallah çift cizgiyi goruruz
Cok sagol guzel dileklrin icin canim Rabbim hepimize nadip etsin insallah.
Canim benim adetlerim cok sukur duzenlidirler fun olmam gerekiyordu olmadim ve korkuyorum test yapamiyorum en iyi paxartesiye kadar bekliyeyim diyorum negatifi gormektense direk adet gormeyi tercih efiyorum galiba. Birde bende cok belirti yok sadece kasik agrilari mevcut simdi ondan dolayida birax korkum

Ben de aynı durumdayım belirtinin b si olmadığından ümidim yok dolayısıyla 2 3 gün daha bekleyeceğim.
Benim dhea s hormonun düşük çıktı. Gençlik hormonuymuş sanırım. Kadın doğum endokrine yönlendirdi ordaki testte de düşük çıktı. Sonuçlarımı gösteremedim henüz ne diyecek bilmiyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

Günaydın canım ben sadece 21 aralığı değerlendirdim canım yani ilk pik gününü 22 Aralık’ta pikti 23 Aralık silikleşti ama değerlendiremedik o iki günü 24 aralığı değerlendirdik yani pek ümidim yok

Canim olacagi varsa emin ol oluyor umudunu kaybetme sakin Allah buyuktur insallah olmustur

Bunu hangı programla yaptın acaba ?

Ay inşallah vardır canım hayırlı haberler verirsin bize

Aynen ben de negatif gormektense adet gormeyi tercih ediyorum sanirim onun icin bat gunu yaparim en erken diyorum.

Yok canim kanda cikmsmisti bi dahada yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…