- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.061
Canım sende mi olmadın hala bugün aklımdaydın :)Yok canim daha olmadim bugun doktora gittim kadin cikis yapmisti bende baska doktora gidicem insallah
Ayyy canim ya nasilsin aynn canim daha olmadim sen naptin nasil gidiyoCanım sende mi olmadın hala bugün aklımdaydın :)
Bende olmadım hala en son geçen Pazar test yapmıştım daha da yapmadım son yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum hoş ne doktora gidecek ne test alacak fırsatım bile olmadı vardır herşey de bi hayır diyip bekliyorum :) sen test yaptın mı daha?Ayyy canim ya nasilsin aynn canim daha olmadim sen naptin nasil gidiyo
Insallah hamilelikten dolayidir gecikmesi. Canim sen nicin dr gitmeyi dusunuyordun?Yok canim daha olmadim bugun doktora gittim kadin cikis yapmisti bende baska doktora gidicem insallah
Günaydın kızlar. Çizgi oldugu zaman degerledirmistiniz dimi canim. İnşaallah tuttmuştur bebişBende olmadım hala en son geçen Pazar test yapmıştım daha da yapmadım son yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum hoş ne doktora gidecek ne test alacak fırsatım bile olmadı vardır herşey de bi hayır diyip bekliyorum :) sen test yaptın mı daha?
Gunaydin canim insallah hepimizin tutar. Kendi adima soyle soyliyeyim ben pozitiften once ki pozitifi gordugum gunu ve arkasinda diger gunde siliklesti o gunude degerlendirdik. Benim bat dundu olmadim cesaret edip testte yapamiyorum oylece bekliyorumGünaydın kızlar. Çizgi oldugu zaman degerledirmistiniz dimi canim. İnşaallah tuttmuştur bebiş
İnşallah tutmuştur canım. Senin teste çıkması gerekiyor hadi bi cesaret test yap bakalim inşallah çift cizgiyi goruruzGunaydin canim insallah hepimizin tutar. Kendi adima soyle soyliyeyim ben pozitiften once ki pozitifi gordugum gunu ve arkasinda diger gunde siliklesti o gunude degerlendirdik. Benim bat dundu olmadim cesaret edip testte yapamiyorum oylece bekliyorum
Cok sagol guzel dileklrin icin canim Rabbim hepimize nadip etsin insallah.İnşallah tutmuştur canım. Senin teste çıkması gerekiyor hadi bi cesaret test yap bakalim inşallah çift cizgiyi goruruz
Günaydın canım ben sadece 21 aralığı değerlendirdim canım yani ilk pik gününü 22 Aralık’ta pikti 23 Aralık silikleşti ama değerlendiremedik o iki günü 24 aralığı değerlendirdik yani pek ümidim yokGünaydın kızlar. Çizgi oldugu zaman degerledirmistiniz dimi canim. İnşaallah tuttmuştur bebiş
Canim olacagi varsa emin ol oluyor umudunu kaybetme sakin Allah buyuktur insallah olmusturGünaydın canım ben sadece 21 aralığı değerlendirdim canım yani ilk pik gününü 22 Aralık’ta pikti 23 Aralık silikleşti ama değerlendiremedik o iki günü 24 aralığı değerlendirdik yani pek ümidim yok
Bunu hangı programla yaptın acaba ?Kızlar bugün yaptığım 3.test yanlarında ne seviyede oldukları yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru bir program ama çizginin koyuluğunu düşüşe geçtiğini algılıyor 6da yaptığım saatle aynı renk cıktı yine anlamadım gitti valla
Programın adı femometer :)Bunu hangı programla yaptın acaba ?
Femometer canımBunu hangı programla yaptın acaba ?
Programın adı femometer :)
Teşekkür ederım kızlarFemometer canım
Ay inşallah vardır canım hayırlı haberler verirsin bizeCok sagol guzel dileklrin icin canim Rabbim hepimize nadip etsin insallah.
Canim benim adetlerim cok sukur duzenlidirler fun olmam gerekiyordu olmadim ve korkuyorum test yapamiyorum en iyi paxartesiye kadar bekliyeyim diyorum negatifi gormektense direk adet gormeyi tercih efiyorum galiba. Birde bende cok belirti yok sadece kasik agrilari mevcut simdi ondan dolayida birax korkum
Aynen ben de negatif gormektense adet gormeyi tercih ediyorum sanirim onun icin bat gunu yaparim en erken diyorum.Cok sagol guzel dileklrin icin canim Rabbim hepimize nadip etsin insallah.
Canim benim adetlerim cok sukur duzenlidirler fun olmam gerekiyordu olmadim ve korkuyorum test yapamiyorum en iyi paxartesiye kadar bekliyeyim diyorum negatifi gormektense direk adet gormeyi tercih efiyorum galiba. Birde bende cok belirti yok sadece kasik agrilari mevcut simdi ondan dolayida birax korkum
Hadi insallah gayet guzel degerlendiKızlar benim bitti artık yumurtlama 3 günü de değerlendirdik hayırlısı olsun bakalım bekleyelim bat ı
Eki Görüntüle 2220097
Yok canim kanda cikmsmisti bi dahada yapmadimBende olmadım hala en son geçen Pazar test yapmıştım daha da yapmadım son yumurtlamanın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum hoş ne doktora gidecek ne test alacak fırsatım bile olmadı vardır herşey de bi hayır diyip bekliyorum :) sen test yaptın mı daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?