- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.081
Tedavi icin canim ysni bi godtermek istiyorum kendimi tekrardan baya gecti ustunden hastaneye gitmeyeliInsallah hamilelikten dolayidir gecikmesi. Canim sen nicin dr gitmeyi dusunuyordun?
Günaydın canım ben sadece 21 aralığı değerlendirdim canım yani ilk pik gününü 22 Aralık’ta pikti 23 Aralık silikleşti ama değerlendiremedik o iki günü 24 aralığı değerlendirdik yani pek ümidim yok
inşaallah canım inşaallah :) inşaallah tez zamanda güzel haberler alırız burda gebeliklerimizi konuşuruzCanim olacagi varsa emin ol oluyor umudunu kaybetme sakin Allah buyuktur insallah olmustur
Düzenli oluyor muydun? Yumurtlama ne zaman oldu canım? Belki geç döllenme falan olmuşturYok canim kanda cikmsmisti bi dahada yapmadim
19.gunumde canm bazen duzensiz olabiliyo kist cikiyo bazen ondan canimDüzenli oluyor muydun? Yumurtlama ne zaman oldu canım? Belki geç döllenme falan olmuştur
Hadi hayırlısı canım aynı zamanlarımız :))Hadi insallah gayet guzel degerlendi
Simdi sira beklemede
Gecsin 12 13 gun..:)
Ben de oyle beklemedeyim artik..:)
Evet evet sen ben vinta dvtb qew asagi yukari ayni insallah tutmustur sagliklica :))Hadi hayırlısı canım aynı zamanlarımız :))
Canım benimde bugün bitti hyırlısı olsun bizim.içinKızlar benim bitti artık yumurtlama 3 günü de değerlendirdik hayırlısı olsun bakalım bekleyelim bat ı
Eki Görüntüle 2220097
Super silinmis iste hadi gozun aydin.. simdi sira beklemedee:)Kızlar bende durumlar böle
Aynen canım ama bittim yaa 4 5 gün üst üste umarım kaltesizlesmemiştir acıkcası yapmakta risk yapmamakta biz değerlendirmeyi tercih ettik hayırlısı kuzum bakalım ama diper aydan iyi bi yumurtlama oldu benim geçen ay çok zorlu be uzun sürmüştü benim belki hatırlarsınSuper silinmis iste hadi gozun aydin.. simdi sira beklemedee:)
Evet hatirlarim nasil unuturum.Aynen canım ama bittim yaa 4 5 gün üst üste umarım kaltesizlesmemiştir acıkcası yapmakta risk yapmamakta biz değerlendirmeyi tercih ettik hayırlısı kuzum bakalım ama diper aydan iyi bi yumurtlama oldu benim geçen ay çok zorlu be uzun sürmüştü benim belki hatırlarsın
Bakıcaz bakalım canım inşallah hayırlısı olsun herkes için elimizden geleni yaptıkEvet hatirlarim nasil unuturum.
Artik tereddutleri bir yana birakalim...
O konu da bende kararsizim... ama yasiniz genc onunicin bi sikinti yarattigini dusunmuyorum.. taze sperm de daha cok ise yarar belki...
Anladım canım Pazartesi’ye kadar olmazsan bi test yap istersen19.gunumde canm bazen duzensiz olabiliyo kist cikiyo bazen ondan canim
Canım sen bi test yap istersen yaa :) inşaallah vardırCanim olacagi varsa emin ol oluyor umudunu kaybetme sakin Allah buyuktur insallah olmustur
Cok sagol Allah razi olsun canim Rabbim hepimize 2019 da anne olmayi nasip eder insallahAy inşallah vardır canım hayırlı haberler verirsin bize
Valla esimde soyluyor ama korktugumdan yapamiyorumCanım sen bi test yap istersen yaa :) inşaallah vardır
Benim iki gun oldu gecikeli yinede yapamiyorum artik nasil bir korkmussamAynen ben de negatif gormektense adet gormeyi tercih ediyorum sanirim onun icin bat gunu yaparim en erken diyorum.
Iyi yapiyorsun kuzum insallah birsey cikmaz. Belki orada guzel haberlerde alirsin sonucta sende daha hasta olmamissinTedavi icin canim ysni bi godtermek istiyorum kendimi tekrardan baya gecti ustunden hastaneye gitmeyeli
Evet biliyorum ama yazmistim sana da b3nde beklemeyi tercih ediyorum diye... yani iki gun gecmis elinde varsa yapabilirsin diyorum.:)Benim iki gun oldu gecikeli yinede yapamiyorum artik nasil bir korkmussam
Var ama canim elim bir turlu gitmiyor ki yapayim kendim de o cesareti bulamiyorumEvet biliyorum ama yazmistim sana da b3nde beklemeyi tercih ediyorum diye... yani iki gun gecmis elinde varsa yapabilirsin diyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?