- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.121
Seninde mi yaŞimdi bende yaptım aynen kapı gibi tek çizgi
Erken degil ki adettim gecikmis olsaydi cikardiYaa uzulme lutfen... ne zmn gelirse kabulumuz... negatif cikmasi negatif anlamina gelmiyor belki erken yaptin bilemiyoruz ki...
Hakkinda hayirlisi canim.
Aynen canim ya nefes alamiyorum resmenBende
Seni çok iyi anlıyorum benimde öyle oldu tek çizgi.. çok ağladım ne zormuş
Daha yeni saliniyor belki herkesin vucutta kana karismasi fark ediyor.. ne zmn siliklesmisti +14 yaptiginda hangi gun oldu batAglamamak icin kendimi zor tutuyorum resmen madem yok neden adet olmadim acaba yaa kafayi yemek uzereyim resmen
Benim 50 gün olacak neredeyse adet olmayalı ben kendimi camdan aşağıya atayım o zaman iyice kafayı yedimAglamamak icin kendimi zor tutuyorum resmen madem yok neden adet olmadim acaba yaa kafayi yemek uzereyim resmen
Yok Allah korusun kendini atma da ama benim hep 1 gun erken gelirdi asla gecikmezdi ondan bu uzulmemBenim 50 gün olacak neredeyse adet olmayalı ben kendimi camdan aşağıya atayım o zaman iyice kafayı yedim
Canim benim 14 aralik pik olmustu 28 aralikta batti bugun 15. Gun pikten sonra kjDaha yeni saliniyor belki herkesin vucutta kana karismasi fark ediyor.. ne zmn siliklesmisti +14 yaptiginda hangi gun oldu bat
Hayır böyle düşünme nefes alamayacak birşey yok vardır bunda da bi hayır ben oğlumda iki hafta adetim geçmişti ve test yaptığım halde çıkmıyordu sonra kan verdim değerim çok düşüktü 20 den aşağıdaydı geç döllenme olmuştu üzülme lütfen nasip kısmet bu işler hiç ummadığın bi zamanda Hızır gibi yetişir belkiAynen canim ya nefes alamiyorum resmen
Evet canım olmadım ama biliyorsun 21-22 Aralık’ta testim pik olmuştu belki o tarihten 14 gün sonra adet olurum diye bekliyorum ama dayanamayıp test yaptım negatifCanim sen ne yaptin.. hala olamadin da oyle mi??? Gorunmuyorsun epeydir.
Belki mevsimseldir bekle biraz daha stres yapmadanYok Allah korusun kendini atma da ama benim hep 1 gun erken gelirdi asla gecikmezdi ondan bu uzulmem
Insallah canim benim de oyle olur ister istemez her ay umutlaniyorum o negatifi gorunce resmen omrumden omur gidiyorHayır böyle düşünme nefes alamayacak birşey yok vardır bunda da bi hayır ben oğlumda iki hafta adetim geçmişti ve test yaptığım halde çıkmıyordu sonra kan verdim değerim çok düşüktü 20 den aşağıdaydı geç döllenme olmuştu üzülme lütfen nasip kısmet bu işler hiç ummadığın bi zamanda Hızır gibi yetişir belki
Canim içtiğim çorba bile etkiliyor son 1 saat sıvı almadan bir daha yap testYa adetimin bittiği gün yaptım 7. Gün o gün bile çizgi belirgindi ama bugun neredeyse hiç yok bazen tam koyulasmadan yumurtlayanlar oluyo öyle olmaktan korkuyorum canim2 ay önce İstanbul Amerikan hastanesine gittim doktor 11. Gün yumurtluyosun dedi o yüzden erken olur diye korkuyorum normalde 26 günde bir hasta oluyorum biraz uzun oldu kusura bakma
Belki de olabilir tabi iste umutlanmak icin hep bir bahane aradigim icinBelki mevsimseldir bekle biraz daha stres yapmadan
Gitmesin canım yıpratma kendini o kadar eşinle mutluysan huzurun varsa yeterde artar bile Düşünsene çocuğun var huzurun yok bu daha kötü yani kötünün kötüsünü düşünerek kendini frenle eşlerimizin kıymetlerini bilelim onlarda üzülüyorlar biz üzülünceInsallah canim benim de oyle olur ister istemez her ay umutlaniyorum o negatifi gorunce resmen omrumden omur gidiyor
Ağlama canım ağlama dua edelim birbirimizeSeninde mi yabugün negatif günümüdür hala ağlıyorum ben ya.
Tamam canim öyle yapicamCanim içtiğim çorba bile etkiliyor son 1 saat sıvı almadan bir daha yap test
Doğru söylüyosun relax olmam lazımBöyle stres yapma daha erken çizgi yavaş yavaş koyulaşacak diye bi kural yok bi anda da pik olabilir böyle stres yaparsan benim gibi 40. Günde yumurtlarsın
O konuda cok sukur huzurum yerin de. Haklisin ama iste kendime laf gecirebilsem birGitmesin canım yıpratma kendini o kadar eşinle mutluysan huzurun varsa yeterde artar bile Düşünsene çocuğun var huzurun yok bu daha kötü yani kötünün kötüsünü düşünerek kendini frenle eşlerimizin kıymetlerini bilelim onlarda üzülüyorlar biz üzülünce
Ama çorba içip yaptım dedin sıvı almaman lazım.corba bile en az 1 saat sıvı seyrediyor çünküYa adetimin bittiği gün yaptım 7. Gün o gün bile çizgi belirgindi ama bugun neredeyse hiç yok bazen tam koyulasmadan yumurtlayanlar oluyo öyle olmaktan korkuyorum canim2 ay önce İstanbul Amerikan hastanesine gittim doktor 11. Gün yumurtluyosun dedi o yüzden erken olur diye korkuyorum normalde 26 günde bir hasta oluyorum biraz uzun oldu kusura bakma
Biliyorum canım çok zor sana diyorum ama bende senin gibiyim bi tane olduğu halde ikinci için debeleniyorum ama sonra kendi kendime diyorum ki nankörlük yapma bak evladın var huzurun yerinde bi sıkıntın derdin yok şüket ve sabretO konuda cok sukur huzurum yerin de. Haklisin ama iste kendime laf gecirebilsem bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?