Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim ya nefes alamiyorum resmen
Hayır böyle düşünme nefes alamayacak birşey yok vardır bunda da bi hayır ben oğlumda iki hafta adetim geçmişti ve test yaptığım halde çıkmıyordu sonra kan verdim değerim çok düşüktü 20 den aşağıdaydı geç döllenme olmuştu üzülme lütfen nasip kısmet bu işler hiç ummadığın bi zamanda Hızır gibi yetişir belki

Insallah canim benim de oyle olur ister istemez her ay umutlaniyorum o negatifi gorunce resmen omrumden omur gidiyor

Canim içtiğim çorba bile etkiliyor son 1 saat sıvı almadan bir daha yap test

Insallah canim benim de oyle olur ister istemez her ay umutlaniyorum o negatifi gorunce resmen omrumden omur gidiyor
Gitmesin canım yıpratma kendini o kadar eşinle mutluysan huzurun varsa yeterde artar bile Düşünsene çocuğun var huzurun yok bu daha kötü yani kötünün kötüsünü düşünerek kendini frenle eşlerimizin kıymetlerini bilelim onlarda üzülüyorlar biz üzülünce

O konuda cok sukur huzurum yerin de. Haklisin ama iste kendime laf gecirebilsem bir

Ama çorba içip yaptım dedin sıvı almaman lazım.corba bile en az 1 saat sıvı seyrediyor çünkü

O konuda cok sukur huzurum yerin de. Haklisin ama iste kendime laf gecirebilsem bir
Biliyorum canım çok zor sana diyorum ama bende senin gibiyim bi tane olduğu halde ikinci için debeleniyorum ama sonra kendi kendime diyorum ki nankörlük yapma bak evladın var huzurun yerinde bi sıkıntın derdin yok şüket ve sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…