Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beklemek de çok zor ya benim yumurta çatlayası 7. Gün oldu tabi geç olduğu için adeti bilmiyorum. Ama valla psikolojik değil çok belim ağrıyor adet oldum diye wc ye gidiyorum yok.göğüsler sızlıyor gerçi benim göğüsler büyük ondan da sızlar. Nasilbgececek günler ne zaman test yapo van ben normalde 16.gun falan test yapmam lazım ama çok uzun yaa iyice kafayı yedim

Aynen canım en sağlıklı sonuç 15 17 gün sonra

Ya kızlar yardım edin neden silindi birden koyulaşmadı hiç şimdi yaptım ama çorba içtim az önce ondan mi böyle oldu

Eklentiler

• 94142EAC-8DE6-414D-A27E-45BA8C01F091.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 6E110321-DBF9-4F60-83C7-D388386F9D99.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım ama sabret daha erken belki geç yumurtlıcan dediğim.gibi gecen ay ben 20.gün çift çizgiyi gördüm üzülme bence
Ya adetimin bittiği gün yaptım 7. Gün o gün bile çizgi belirgindi ama bugun neredeyse hiç yok bazen tam koyulasmadan yumurtlayanlar oluyo öyle olmaktan korkuyorum canim 2 ay önce İstanbul Amerikan hastanesine gittim doktor 11. Gün yumurtluyosun dedi o yüzden erken olur diye korkuyorum normalde 26 günde bir hasta oluyorum biraz uzun oldu kusura bakma

Ya kızlar yardım edin neden silindi birden koyulaşmadı hiç şimdi yaptım ama çorba içtim az önce ondan mi böyle oldu
Böyle stres yapma daha erken çizgi yavaş yavaş koyulaşacak diye bi kural yok bi anda da pik olabilir böyle stres yaparsan benim gibi 40. Günde yumurtlarsın

Hayirlisi bakalim boldur insallah testin kimi bata 5 kala vs de goruyor kimi de gostermiyor kendini..
Insallah sagliklica gelsin canim bundan 2 hafta sonra biz de ayni heyecani yasicaz:))
Tek bir tane testim vardi yaptim kocaman tek cizgi canim suan o kadar uzgunum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…