- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.101
Var mi belirtiler?Var ama canim elim bir turlu gitmiyor ki yapayim kendim de o cesareti bulamiyorum
Kasik agrilarim yogun olarak var goguslerde araara sizlanma var birde akinti onun disinda suanda hicbir belirtim yok canimVar mi belirtiler?
Bence yap hadi..Kasik agrilarim yogun olarak var goguslerde araara sizlanma var birde akinti onun disinda suanda hicbir belirtim yok canim
Simdi evde degilim gidince yaparim sizin icin ama sabah ki ilk idrarla daha iyi sonuc alinmaz miBence yap hadi..
Eger varsa aksam da cikiyor ben bat gunu aksam yapmistim.. burdakilerin israriyla hemdeSimdi evde degilim gidince yaparim sizin icin ama sabah ki ilk idrarla daha iyi sonuc alinmaz mi
Insallah pozitifi gorurum eve gidince yaparim o zaman iEger varsa aksam da cikiyor ben bat gunu aksam yapmistim.. burdakilerin israriyla hemde
Hayirlisi bakalim boldur insallah testin kimi bata 5 kala vs de goruyor kimi de gostermiyor kendini..Insallah pozitifi gorurum eve gidince yaparim o zaman i
Aynen canım en sağlıklı sonuç 15 17 gün sonraKızlar beklemek de çok zor ya benim yumurta çatlayası 7. Gün oldu tabi geç olduğu için adeti bilmiyorum. Ama valla psikolojik değil çok belim ağrıyor adet oldum diye wc ye gidiyorum yok.göğüsler sızlıyor gerçi benim göğüsler büyük ondan da sızlar. Nasilbgececek günler ne zaman test yapo van ben normalde 16.gun falan test yapmam lazım ama çok uzun yaa iyice kafayı yedim
Canım ama sabret daha erken belki geç yumurtlıcan dediğim.gibi gecen ay ben 20.gün çift çizgiyi gördüm üzülme benceYa kızlar yardım edin neden silindi birden koyulaşmadı hiç şimdi yaptım ama çorba içtim az önce ondan mi böyle oldu
Ya adetimin bittiği gün yaptım 7. Gün o gün bile çizgi belirgindi ama bugun neredeyse hiç yok bazen tam koyulasmadan yumurtlayanlar oluyo öyle olmaktan korkuyorum canimCanım ama sabret daha erken belki geç yumurtlıcan dediğim.gibi gecen ay ben 20.gün çift çizgiyi gördüm üzülme bence
Böyle stres yapma daha erken çizgi yavaş yavaş koyulaşacak diye bi kural yok bi anda da pik olabilir böyle stres yaparsan benim gibi 40. Günde yumurtlarsınYa kızlar yardım edin neden silindi birden koyulaşmadı hiç şimdi yaptım ama çorba içtim az önce ondan mi böyle oldu
Tek bir tane testim vardi yaptim kocaman tek cizgi canim suan o kadar uzgunum kiHayirlisi bakalim boldur insallah testin kimi bata 5 kala vs de goruyor kimi de gostermiyor kendini..
Insallah sagliklica gelsin canim bundan 2 hafta sonra biz de ayni heyecani yasicaz:))
Yaa uzulme lutfen... ne zmn gelirse kabulumuz... negatif cikmasi negatif anlamina gelmiyor belki erken yaptin bilemiyoruz ki...Tek bir tane testim vardi yaptim kocaman tek cizgi canim suan o kadar uzgunum ki
Şimdi bende yaptım aynen kapı gibi tek çizgiTek bir tane testim vardi yaptim kocaman tek cizgi canim suan o kadar uzgunum ki
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum resmen madem yok neden adet olmadim acaba yaa kafayi yemek uzereyim resmenŞimdi bende yaptım aynen kapı gibi tek çizgi
Seni çok iyi anlıyorum benimde öyle oldu tek çizgi.. çok ağladım ne zormuşTek bir tane testim vardi yaptim kocaman tek cizgi canim suan o kadar uzgunum ki
Canim sen ne yaptin.. hala olamadin da oyle mi??? Gorunmuyorsun epeydir.Şimdi bende yaptım aynen kapı gibi tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?