Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim huzurunu bozmasin yavrunuda sana bagislasin ama nankorluk degil ki iki cocuk istemen kadar dogal birsey yokki. Sende uzulme demekki zamani degil ne yapalim artik beklemekten baska caremiz mi var

Rabbim huzurunu bozmasin yavrunuda sana bagislasin ama nankorluk degil ki iki cocuk istemen kadar dogal birsey yokki. Sende uzulme demekki zamani degil ne yapalim artik beklemekten baska caremiz mi var
Amin canım çok teşekkür ederim. Biliyorum nankörlük değil ama kendini hırpalamak üzmek illede olsun demek ona geliyor bence.

Canım o geç döllenme nasıl oluyor ya h iç anlamıyorum mesela benim pikten sonra ne zaman ilşkim olmuş olmalu gec döllenme için

Canım o geç döllenme nasıl oluyor ya h iç anlamıyorum mesela benim pikten sonra ne zaman ilşkim olmuş olmalu gec döllenme için
Canim benim bildiğim geç döllenme adete yakın yumurta çatlarsa adet geçiyor hani doktorlar son adet gününe bakıp arada çok fark olunca geç döllenme diyorlar ya öyle biliyorum. Benim 2 yi l önce düşükte geç döllenme demişti ben ilk test yaptigimda çok silik ti 2. Çizgi çıkmıştı ertesi gün kan verdiğimde 500 du değer. Keseye bakmak için bile erkendi. 4 Gün de değer artmasını beklemiştim. O zaman ovulasyon ya da otomatik hesaplayıcı kullanmıyordum o yüzden kac gün sonra oldu bilmiyorum ama adetinden 1 hafta önce yumurta çatlamış sanırım. Ama yanlışım varsa duzeltin kizlar

O konuda cok sukur huzurum yerin de. Haklisin ama iste kendime laf gecirebilsem bir

Canım üzülme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaşayacağız belki de daha kaç ay bilmiyoruz ki. Garantisi yok sadece Allah biliyor kiminki ne zaman gelecek. Ne zamandır deniyosun bilmiyorum ama. Bizim gibi kayıplArı olanları düşün. Benim 3+2 kimyasal kayıbım var hala umudum var üzmüyorum artık kendimi. Oğluma kavuşmak da zordu şimdi 2.de öyle zor kavuşuyoruz. Ben hep diyorum keşke kayıp yaşamasa kimse de adet olsak aylar geçse yıllar geçse olsa ben beklerim yani. Çoookkk yıpratıcı inan bana, testler yapıyosun gebelik var oo herşey yolunda gidiyor hiç bi sorun yok pat gebelik kaybı hepsi de farklı sebeplerden. 3 ay sonra tekrar gebe kalıypsun yine kaybedyosun .. yani keşke hiç kalmasam da adet olsam inan hiç üzülmüyorum ben ya adet olunca. Olsun diyorum hayırlı değilmiş yalvarıyorum ben Allaha hergün Allahım nolur hayırlısını sağlıklısını ben aylarca daha beklemeye razıyım diyorum. Nolur üzme sende kendini bak ben örnek olayım dedim :) hala umudum var öyşe yada böyle gelecek o bebişlerr hepimize hemde bu 2019 çok uğurlu bir yıl olacak burada konuştuğum tüm arkadaşlarım için benim içime doğuyor bu yeterki pozitif olalım umutlu olalım canım

Canim benimde 1 kimyasalim var cok haklisin Allah razi olsun destekleriniz icin toparlandim simdi dusundum de tovbe ben Allahtan daha iyisini bilemem vardir herseyde bir hayir. Cok sukur toparlandigim gibi adet oldum demekki stersten dolayi olmuyordum kafami boslttigim gibi oldum. Insallah kuzum hayirlisiyla 2019 hepimize saglikli hayirli evlatlar getirsin

Heh bak ne güzel söyledin. İsyan etmiyorsun zaten ben anladım sadece biraz üzüldün tabikii çok normal canım benim. Ama stres yapma nolur inan stres olacaksa bile engel oluyor. Dk sayıp gğn sayıp saat sayarak stres yapıyoruz bazen ve progesteron hormonnu baskılıyormuş stres yani bunda demek oluyorki tutunacaksa bile bazen tutunmasına engel oluyoruz. Dr lar söylüyor bunu. Oyalanabileceğin birşeyler varmı aklına takılınca mesela mrgğ vs bişeyler yap illa bu ay nolur olsun diye dua etme sakın Allahım hayırlı zamanda ver de. Bak olunca kayıp yaşasak daha ağır atlatıyoruz adet olunca buna da şükür demekki hayırlı değilmiş diyelim ama tedavi gerekiyorsa da elimizden geleni yapalım. 2019 da hepimizin kucakları dolsun inşallahhhhh

Bu soyledikleriniz bana o kadar iyi geldiki evet haklisin belkide bu kadar stersten dolayi olmuyordur. Adet oldum ve gercekten zerre kadar uzulmedim sizlerle konustuktan sonra kendimi hemen toparladim. Zaten dr bana agustosa kadar olmazsa gel tedaviye baslariz dedi agustosa kadar zamanim var bu zamani ne kendime nede esime zehir etmemin hicbir anlami yok. Sana cok cok tesekkur ederum cok guzel moral verdin bana evet haklisin kendime bir ugras bulmam gerekiyor yoksa bos olunca ister istemez kendimi sikintiya sokuyorum

Adetmi oldun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…