Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim biraz once oldum

Hayırlısı böyşeymiş demekki zamanı varmış canım :) olsun bak moral verdik sana oooo ağustpsa kadar süre vermiş dr sana ne takıosun boşver bak bende kendime nisana kadar sğre verdim sojra giderim dr. Sen şöyle düşün o zaman haziran temmuz gibi olur en geç de akışına bırak bakalım görüceksin hemen gelicek meleğin :)) inşallahh

Hee şimdi.anladım valla canım çok teşekkür ederimm

Kızlar benim 4 gündür öğlen yaptığımda koyu akşam yaptığımda silik çıkıyor anlamadım gitti sıvı alımınada dikkat ediyorum neden böyle çıkar ki ve bugün 18. Günüm

Insallah canim hepimizin hemencik gelir. Allah bin turlu hepinizden razi olsun siz olmasaydiniz kendi kendimi yiyip bitirecektim sayenizde hemencik toparlandim. Iyi ki varsiniz size heo dua ediyorum ve etmeyede devam edicem

Rica ederim canım ne demek. Insan başına gelmeyince nerden bilsin aklına bile gelmez.
Aslında benm diğer aya göre iyi yine canım benim bugün 16.gün 13.gün pik oldu 14.15.gün çok çok koyu kırmızı oldu bikaç kere bende gün içinde yaptım bi silik bi koyu çıkmıştı ama bugün tamamen silikleşti 3 gün sürdü diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…