- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.161
Hayirlisi canimEvet canim biraz once oldum
Amin canimHayirlisi canim
Gebelik testi yap istersenBqkin kizlar bugun yaptigim ovu testi boyle nasil yani yumurtluyormuyum yoksa gebemiyim anlamadim gitti
Diyorum birazdahami beklesem cunku yarinda kapali eczaneler hem bende beklemis olurumGebelik testi yap istersen
Canim gebelik testi yapBqkin kizlar bugun yaptigim ovu testi boyle nasil yani yumurtluyormuyum yoksa gebemiyim anlamadim gitti
Pazartesi yapicam galiba canim eger ki yarin nobetci eczane gorursem yaparim ama beklesem daha iyi galibaCanim gebelik testi yap
Insallah guzel haberlerle gelirsinPazartesi yapicam galiba canim eger ki yarin nobetci eczane gorursem yaparim ama beklesem daha iyi galiba
Insaallah kuzum yaaa rabbimden hayirlisini diliyorum hepimiz icinInsallah guzel haberlerle gelirsin
Evet canim biraz once oldum
Gebelik yap canım inşallah vardırPazartesi yapicam galiba canim eger ki yarin nobetci eczane gorursem yaparim ama beklesem daha iyi galiba
Hee şimdi.anladım valla canım çok teşekkür ederimmCanim benim bildiğim geç döllenme adete yakın yumurta çatlarsa adet geçiyor hani doktorlar son adet gününe bakıp arada çok fark olunca geç döllenme diyorlar ya öyle biliyorum. Benim 2 yi l önce düşükte geç döllenme demişti ben ilk test yaptigimda çok silik ti 2. Çizgi çıkmıştı ertesi gün kan verdiğimde 500 du değer. Keseye bakmak için bile erkendi. 4 Gün de değer artmasını beklemiştim. O zaman ovulasyon ya da otomatik hesaplayıcı kullanmıyordum o yüzden kac gün sonra oldu bilmiyorum ama adetinden 1 hafta önce yumurta çatlamış sanırım. Ama yanlışım varsa duzeltin kizlar
Benimde öle oldu canım testlerin varsa yüklesene biKızlar benim 4 gündür öğlen yaptığımda koyu akşam yaptığımda silik çıkıyor anlamadım gitti sıvı alımınada dikkat ediyorum neden böyle çıkar ki ve bugün 18. Günüm
Ayyyy insallah ya valla olsa ne. Guzel olurGebelik yap canım inşallah vardır
Canim senin kac gun gecikme varBenimde öle oldu canım testlerin varsa yüklesene bi
Rica ederim canım ne demek. Insan başına gelmeyince nerden bilsin aklına bile gelmez.Hee şimdi.anladım valla canım çok teşekkür ederimm
Insallah canim hepimizin hemencik gelir. Allah bin turlu hepinizden razi olsun siz olmasaydiniz kendi kendimi yiyip bitirecektim sayenizde hemencik toparlandim. Iyi ki varsiniz size heo dua ediyorum ve etmeyede devam edicemHayırlısı böyşeymiş demekki zamanı varmış canım :) olsun bak moral verdik sana oooo ağustpsa kadar süre vermiş dr sana ne takıosun boşver bak bende kendime nisana kadar sğre verdim sojra giderim dr. Sen şöyle düşün o zaman haziran temmuz gibi olur en geç de akışına bırak bakalım görüceksin hemen gelicek meleğin :)) inşallahh
Aslında benm diğer aya göre iyi yine canım benim bugün 16.gün 13.gün pik oldu 14.15.gün çok çok koyu kırmızı oldu bikaç kere bende gün içinde yaptım bi silik bi koyu çıkmıştı ama bugün tamamen silikleşti 3 gün sürdü diyelimRica ederim canım ne demek. Insan başına gelmeyince nerden bilsin aklına bile gelmez.
Yükleyemiyorum canım ya hata veriyor. Peki sen nasıl anladın ymurtladını daha sonraki günlerde koyulaltımıBenimde öle oldu canım testlerin varsa yüklesene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?