Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik varsa yeniyse bile gebelik t c'den koyu çıkıyormuş ovuşasyon testinde.Instagramda birgebeningunlugu var. Orada paylaşıyorlar testlerini.
sebepsiz infertilite teşhisi konanlar çikolata kisti olanlar pkolular var ovulasyon testleriyle gebe kalan.

Kızlar ben 3 aydır kullanıyorum ovu testini hepsinde de koyu çizgiyi gördüm ama olmadi malesef hatta son yumurtlama zamaninda koyu çizgiyi gördüğüm günün ertesi günü hastaneye gittim ve yumurtamin çatladığını söyledi doktorum olmuş olabileceğini söyledi çok umutlanmıştım. Ama şuan adet belirtilerim başladı bu ayda olmadi yani. Tüplerim açık herşey normal ama Rabbim ol demediği sürece olmuyo hayırlısı bekliycez. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doktor nasıl anlıyor çatladığını. Ben de gideyim bi dahaki ay. Ultrasonla mı bakıyor test mi yapıyor?

Doktor nasıl anlıyor çatladığını. Ben de gideyim bi dahaki ay. Ultrasonla mı bakıyor test mi yapıyor?
Ultrasonda bakıyor ben yumurtamin büyüyüp buyumedigini görmek icin gitmiştim zaten kontrolüm vardı ovulasyon zamanına denk getirdim bende ve çatlamış olduğunu söyledi. Yumurta çatlarken büzüşüyormuş

Bu ay adet olan arkadaşlarım kısmet inşallah ocak ayında hamiş kalmaya. Size bir sorun olacak adet olmadan önceki dönemde ateşinizi ölçmeseniz bile bariz fazla ateş hissettiniz mi
Baş ağrısı ve ateş basması oldu bugün oda bir damla olup gerisi sanırım daha gelmediğinden

Kızlar sorma sebebim aslında şu oldu. Vücut ısım normalden bir tık fazla gibi arada eşime eliyle bağırıyorum o da aynı şeyi söylüyor. Dün ve ondan önceki gün yemek yerken iyi ama yedikten sonra hep migdem bulandı azar azar. Migde bulantısı için çok erken onu da biliyorum. Dün gece deli gibi baş agrisi kafam yerinden çıkacak gibi ilk gebelikte de aynısı olmuştu ama kötü sonuçlandı. Ondan sordum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…