- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.181
Evet senin koyulasmadımıki canım foto yüklemeye çalış görmeden de yorum yapmak zorYükleyemiyorum canım ya hata veriyor. Peki sen nasıl anladın ymurtladını daha sonraki günlerde koyulaltımı
Fotoyu kırp canım öle yüklemeye calısYükleyemiyorum canım ya hata veriyor. Peki sen nasıl anladın ymurtladını daha sonraki günlerde koyulaltımı
Fotoyu kırp canım öle yüklemeye calıs
Soldakiler öğlen yaptıklarım sağda kiler akşamFotoyu kırp canım öle yüklemeye calıs
Benimde bir cuma böle oldu ama 1 gün sadece ondan sonra düzene girdi bana belki bikaç yumurta oluşmuştur yorumu gelmiştiSoldakiler öğlen yaptıklarım sağda kiler akşam
Akşam testleri kacta yapti n canimSoldakiler öğlen yaptıklarım sağda kiler akşam
Akşam testleri kacta yapti n canim[/QUOT 8 gibi yaptım
8 de yaptımAkşam testleri kacta yapti n canim
Bence bunlara çok takılmayın t nin koyulaşmasını bekleyin. Çoğu insan günde bi kez yapıyor belki biz de öğlen akşam yapsaydık böyle olurdu. Benim 21. Gün çok aşırı koyuydu çok şaşırmıştım.Soldakiler öğlen yaptıklarım sağda kiler akşam
Doktor nasıl anlıyor çatladığını. Ben de gideyim bi dahaki ay. Ultrasonla mı bakıyor test mi yapıyor?Kızlar ben 3 aydır kullanıyorum ovu testini hepsinde de koyu çizgiyi gördüm ama olmadi malesef hatta son yumurtlama zamaninda koyu çizgiyi gördüğüm günün ertesi günü hastaneye gittim ve yumurtamin çatladığını söyledi doktorum olmuş olabileceğini söyledi çok umutlanmıştım. Ama şuan adet belirtilerim başladı bu ayda olmadi yani. Tüplerim açık herşey normal ama Rabbim ol demediği sürece olmuyo hayırlısı bekliycez. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ultrasonda bakıyor ben yumurtamin büyüyüp buyumedigini görmek icin gitmiştim zaten kontrolüm vardı ovulasyon zamanına denk getirdim bende ve çatlamış olduğunu söyledi. Yumurta çatlarken büzüşüyormuşDoktor nasıl anlıyor çatladığını. Ben de gideyim bi dahaki ay. Ultrasonla mı bakıyor test mi yapıyor?
Bu ay senin icinde kismet degilmis insallah ocak ayinda hepimize nasip olur canimKızlar ben regl oldum en azından gününde oldu takibe devam hayırlısı diyorum bu ay yumurtlama günü kontrole gitmeyi planlıyorum
Baş ağrısı ve ateş basması oldu bugün oda bir damla olup gerisi sanırım daha gelmediğindenBu ay adet olan arkadaşlarım kısmet inşallah ocak ayında hamiş kalmaya. Size bir sorun olacak adet olmadan önceki dönemde ateşinizi ölçmeseniz bile bariz fazla ateş hissettiniz mi
Esine hak ver.. uzulmeni istemiyordur..Kizlar bana yardim edin esim artik ovulasyon testi yaomami istemiyor onu ikna edemedim ilk kez yapmistim kizdi ne yapacagimi bilemiyorum
Anliyorum ama yinede siliklestiginj falan gormek bana iyi geliyordu ilk defa yapyapmistm bu sekilde daha iyi hareket ettigime inaniyordum ama izin vermiyorEsine hak ver.. uzulmeni istemiyordur..
Agrilarindan akintindan anlayamiyor musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?