- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.201
Ama benim kredi kartim onun uzerine direk mesaj gidiyorO bilmek zorunda değil ki. Gizlice yapabilirsin :)
Ben buraya yeni geldigim icin cok buralari bilmiyorum ve genelde tek basimada cikmiyorum o yizden internetten siparis veriyorum benim kredi kartida onun uzerine olunca mesaj gidiyor o yuzden gizlice alamamEsi aliyosa demek ondan bisey diyemedim bende..:))
Benim doktorum istedi ben oyle basladım strese giriyorum diye baslarda benimkide istememisti doktora gidiyorsan doktorun istediğini söyle yada doktorla konuş o söyledin eşineBen buraya yeni geldigim icin cok buralari bilmiyorum ve genelde tek basimada cikmiyorum o yizden internetten siparis veriyorum benim kredi kartida onun uzerine olunca mesaj gidiyor o yuzden gizlice alamam
Cok mantikliymis ayyy AAllah razi olsun canimBenim doktorum istedi ben oyle basladım strese giriyorum diye baslarda benimkide istememisti doktora gidiyorsan doktorun istediğini söyle yada doktorla konuş o söyledin eşine
Canım eşin görmeden yapKizlar bana yardim edin esim artik ovulasyon testi yaomami istemiyor onu ikna edemedim ilk kez yapmistim kizdi ne yapacagimi bilemiyorum
Bende regl olacaksam sıcak basar hafif ateş olur, ama hamike kaldığım aylar hep üşürüm. Ayaklarım özellkle buz gibi olur hiç ısınmaz. Her kişi de farklıdır canım yaa ama inşallah senden duyarız güzel haberleriKızlar sorma sebebim aslında şu oldu. Vücut ısım normalden bir tık fazla gibi arada eşime eliyle bağırıyorum o da aynı şeyi söylüyor. Dün ve ondan önceki gün yemek yerken iyi ama yedikten sonra hep migdem bulandı azar azar. Migde bulantısı için çok erken onu da biliyorum. Dün gece deli gibi baş agrisi kafam yerinden çıkacak gibi ilk gebelikte de aynısı olmuştu ama kötü sonuçlandı. Ondan sordum biraz
Ondan gizli al gizli yap canım benim eşim hiç görmedi bilmedi yaparken sadece sonunda söyledim böyle böyle oldu çıktı diye :))))Anliyorum ama yinede siliklestiginj falan gormek bana iyi geliyordu ilk defa yapyapmistm bu sekilde daha iyi hareket ettigime inaniyordum ama izin vermiyor
Canim benim esim asiri dikkatli ve hemen anliyor bu iyi mi kotumu bilmiyorum ama herseyi bilirOndan gizli al gizli yap canım benim eşim hiç görmedi bilmedi yaparken sadece sonunda söyledim böyle böyle oldu çıktı diye :))))
Canim maalesef hemen cakiyor benim ki cok fenaCanım eşin görmeden yap
O zaman sen dr söyledi de canımCanim benim esim asiri dikkatli ve hemen anliyor bu iyi mi kotumu bilmiyorum ama herseyi bilir
Canim maalesef hemen cakiyor benim ki cok fena
Onu yuttuO zaman sen dr söyledi de canım
Benimki de kendi diyor yap yap dieCanim maalesef hemen cakiyor benim ki cok fena
Onu yuttutamam alicam dedi
Benimki de kendi diyor yap yap die
Canım malesef anlamıyorum ben yaaOh iyi bari :)))) ama bak çoklu alma sakınn sonra strese giriyosunuz zırt pırt yapıyosunuz benim gibi 10 lu alın
10 lu en fazla 20 li al yeter ben bi daha ki ay hiç almayı düşünmüyorum yaa çok stresli bu ben işk kez yaptım hayatımdaiş gibi yani hadi çizgi çıktı koş ilişki hadi silikleşti koş ilişki sıkıntı bastı bana bitince rahatladım resmen oh yaa adeti bekliyim şimdi dedim
Benimki direkt dr a git diyo gidelim boşver bunlarla uğraşma diyo
Gittik gidicez de e aşılama falan dicekler son bi kaç ay daha deniyim olur olmaz bakalım. Son kimyasaldan sonra zaten 3 aydan sonra ilk kez denedim bakalım neler olacak. Ama bi daha almam heralde ya ben ovulasyonakıntıdan 2 gğn sonra çatlıyo zaten ben bunu yıllardkçır anlıyorum biliyorum sadece onaylayayım dedim
İnşallah canım yaa hepimizden umutluyum ama olmazsa da napalım kısmet. Sen bu inofolik devam et 2 ay daha tam düzene girsin ovulasyon a da devam et yoksa anlayamazsın senCanım malesef anlamıyorum ben yaaayy herkes için inşallah almak zorunda kalmayız bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?