Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben buraya yeni geldigim icin cok buralari bilmiyorum ve genelde tek basimada cikmiyorum o yizden internetten siparis veriyorum benim kredi kartida onun uzerine olunca mesaj gidiyor o yuzden gizlice alamam
Benim doktorum istedi ben oyle basladım strese giriyorum diye baslarda benimkide istememisti doktora gidiyorsan doktorun istediğini söyle yada doktorla konuş o söyledin eşine

Bende regl olacaksam sıcak basar hafif ateş olur, ama hamike kaldığım aylar hep üşürüm. Ayaklarım özellkle buz gibi olur hiç ısınmaz. Her kişi de farklıdır canım yaa ama inşallah senden duyarız güzel haberleri

Anliyorum ama yinede siliklestiginj falan gormek bana iyi geliyordu ilk defa yapyapmistm bu sekilde daha iyi hareket ettigime inaniyordum ama izin vermiyor
Ondan gizli al gizli yap canım benim eşim hiç görmedi bilmedi yaparken sadece sonunda söyledim böyle böyle oldu çıktı diye :))))

Onu yuttu tamam alicam dedi

Oh iyi bari :)))) ama bak çoklu alma sakınn sonra strese giriyosunuz zırt pırt yapıyosunuz benim gibi 10 lu alın

10 lu en fazla 20 li al yeter ben bi daha ki ay hiç almayı düşünmüyorum yaa çok stresli bu ben işk kez yaptım hayatımda iş gibi yani hadi çizgi çıktı koş ilişki hadi silikleşti koş ilişki sıkıntı bastı bana bitince rahatladım resmen oh yaa adeti bekliyim şimdi dedim
Benimki de kendi diyor yap yap die

Benimki direkt dr a git diyo gidelim boşver bunlarla uğraşma diyo
Gittik gidicez de e aşılama falan dicekler son bi kaç ay daha deniyim olur olmaz bakalım. Son kimyasaldan sonra zaten 3 aydan sonra ilk kez denedim bakalım neler olacak. Ama bi daha almam heralde ya ben ovulasyon akıntıdan 2 gğn sonra çatlıyo zaten ben bunu yıllardkçır anlıyorum biliyorum sadece onaylayayım dedim

Canım malesef anlamıyorum ben yaa ayy herkes için inşallah almak zorunda kalmayız bidaha

Kizlar benimde bat 15 ocak 25 ve 26 da pik olmustu ben ise 24 25 de ve 28 de degerlendirebildim catladigi gun 26 27 de degerlendiremedim sanirim olmaz degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…