- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.221
Aynen canım sıkıcı da olsa ben ovülasyon yapicam inan geçen ay olan belirtileri bu ay hissetmedm her ay birbirini tutmuyorİnşallah canım yaa hepimizden umutluyum ama olmazsa da napalım kısmet. Sen bu inofolik devam et 2 ay daha tam düzene girsin ovulasyon a da devam et yoksa anlayamazsın sen
Bana gore olmali hele ki düzenli adetin yoksaBu test illa olmalı mı yardımcı olur musunuz bana bu konularda ?
Ben 60 tane alayim dedim ama haklisin canim esimde bende rahatsiz oluyoruz gercekten asiri zor birseymis. Bu ayda denerim bir daha yapmam herhaldeOh iyi bari :)))) ama bak çoklu alma sakınn sonra strese giriyosunuz zırt pırt yapıyosunuz benim gibi 10 lu alın
10 lu en fazla 20 li al yeter ben bi daha ki ay hiç almayı düşünmüyorum yaa çok stresli bu ben işk kez yaptım hayatımdaiş gibi yani hadi çizgi çıktı koş ilişki hadi silikleşti koş ilişki sıkıntı bastı bana bitince rahatladım resmen oh yaa adeti bekliyim şimdi dedim
Benimki direkt dr a git diyo gidelim boşver bunlarla uğraşma diyo
Gittik gidicez de e aşılama falan dicekler son bi kaç ay daha deniyim olur olmaz bakalım. Son kimyasaldan sonra zaten 3 aydan sonra ilk kez denedim bakalım neler olacak. Ama bi daha almam heralde ya ben ovulasyonakıntıdan 2 gğn sonra çatlıyo zaten ben bunu yıllardkçır anlıyorum biliyorum sadece onaylayayım dedim
Adam da hakli olarak istemiyor zorunlu bir birliktelik yasaniyor oda kiziyor bu sekilde sters altinda olacagi varsada olmaz diyor. Masallah senin ki sabirliymisBenimki de kendi diyor yap yap die
Adetim düzensizdi onun için tedavi gördüm yeni relgden çıktım dün zaten olmalı diyosunuzBana gore olmali hele ki düzenli adetin yoksa
Ne yazmıştınızBana niye kimse cevap vermedi ;(((
Adam da hakli olarak istemiyor zorunlu bir birliktelik yasaniyor oda kiziyor bu sekilde sters altinda olacagi varsada olmaz diyor. Masallah senin ki sabirliymis
Canim kaşık ağrısı normal illa oluyor. Test yaptin mi yumurtlamadan sonra. Eğer döllenme olsa bile ancak 6 ila 10ngun arasında tutunuyormusKızlar benim yumurtlama iki gün önce bitti ama kasıklarım agrıyor ya neden olabilir
Seninkinin yaşı kac yaş geçince de direniyorlar hemen olsun diyeİşte benimkide olsun die paralıyor kendini bende öle istemyrum ama mecburen anlamıyorum yumurtladığımı ovülasyona bağlı kalıyorum 2aydır
Amin canim inşallah. Mutlu yillarKızlarrrrr
Yeni yıl hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yeni yılı kutlu olsun
Geçmiş olsun canim. Evet başla muhakkak biz de bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız günlerindeMerba kızlar ben 1.5 senedir evliyim. İlk doktor a gittiğim de polistik över dediler. İlaç olarak folik asit verdi. Sonra başka hastahane gittim 6 ay sonra çikolata kisti dediler hsg çekindim tüpler kapalı dediler ameliyat dan sonra yumurtalığa uzak die çikolata kisti almışlar ver hafif yapışkanlık vardı açmışlar 6 ay deneyin dedi 5.ayımız daha bse yok ctsi reglm bitti yarın ovulasyon testine başlayacam
Canim 14 aralıktaki de bana eşit koyulukta gelmedi ama belki resimden öyle görmüş olabilirim. Çatlama çift çizgiden sonra gerçekleşiyor. 14 aralıktan sonraki gün ilişkin oldu muMerhaba, bunlar benim 12 aralıkta başladığım ovülasyon testleri, bazı arkadaşlar 14 aralıkta yumurtlama olmuş dedi, biz o günü değerlendiremedik ama 11 aralıkta oldu ilişki, öyle tutar mı sizce? Ve 14 Aralık yumurtlama olsaydı şimdiye kadar regl olmam gerekmez miydi çünkü 17 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan?
Canim 14 aralıktaki de bana eşit koyulukta gelmedi ama belki resimden öyle görmüş olabilirim. Çatlama çift çizgiden sonra gerçekleşiyor. 14 aralıktan sonraki gün ilişkin oldu mu
Öyleyse muhtemelen yakalamışsındır canim inşallah. Benim testte daha koyu olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Önemli olan günler catlamasindan öncesini ve çatladığı günü yakalamak. 14 ı de degerlendirseydin iyi olurdu ama nasipte varsa olur zaten içini rahat tutEvet 14 aralıktan sonra iki gün 15 ve 16 sonda ilişki oldu canım, acaba kaçırdım mı yumurtlamayı diye içim içimi yiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?