Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu test illa olmalı mı yardımcı olur musunuz bana bu konularda ?

İnşallah canım yaa hepimizden umutluyum ama olmazsa da napalım kısmet. Sen bu inofolik devam et 2 ay daha tam düzene girsin ovulasyon a da devam et yoksa anlayamazsın sen
Aynen canım sıkıcı da olsa ben ovülasyon yapicam inan geçen ay olan belirtileri bu ay hissetmedm her ay birbirini tutmuyor

Ben de ovulasyon taraftariyim en azından ne zaman olduğunu anlayabiliyorum. Evet stresi çok fazla ama her ay farklı zamanlarda oluyor. Bir de bende akıntı 1 haftayı gecik devam ediyor ben anlayamıyorum hala. Eşler emirvakiyi sevmiyor da ondan ama kusura bakmasınlar çocuk istiyorlarsa yapacak birşey yok. Kızlar bir de ben doktora gidince daha cok stres oluyorum. O yüzden aslında doktora gitmemek için ovulasyon yapayım dedim. 1-2 ay daha yakaladığımız halde olmazsa mecburen gidicem

Ben 60 tane alayim dedim ama haklisin canim esimde bende rahatsiz oluyoruz gercekten asiri zor birseymis. Bu ayda denerim bir daha yapmam herhalde

Adam da hakli olarak istemiyor zorunlu bir birliktelik yasaniyor oda kiziyor bu sekilde sters altinda olacagi varsada olmaz diyor. Masallah senin ki sabirliymis

İşte benimkide olsun die paralıyor kendini bende öle istemyrum ama mecburen anlamıyorum yumurtladığımı ovülasyona bağlı kalıyorum 2aydır

Merba kızlar ben 1.5 senedir evliyim. İlk doktor a gittiğim de polistik över dediler. İlaç olarak folik asit verdi. Sonra başka hastahane gittim 6 ay sonra çikolata kisti dediler hsg çekindim tüpler kapalı dediler ameliyat dan sonra yumurtalığa uzak die çikolata kisti almışlar ver hafif yapışkanlık vardı açmışlar 6 ay deneyin dedi 5.ayımız daha bse yok ctsi reglm bitti yarın ovulasyon testine başlayacam

Geçmiş olsun canim. Evet başla muhakkak biz de bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız günlerinde

Merhaba, bunlar benim 12 aralıkta başladığım ovülasyon testleri, bazı arkadaşlar 14 aralıkta yumurtlama olmuş dedi, biz o günü değerlendiremedik ama 11 aralıkta oldu ilişki, öyle tutar mı sizce? Ve 14 Aralık yumurtlama olsaydı şimdiye kadar regl olmam gerekmez miydi çünkü 17 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan?

Eklentiler

• IMG_20181224_150103.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 47
Canim 14 aralıktaki de bana eşit koyulukta gelmedi ama belki resimden öyle görmüş olabilirim. Çatlama çift çizgiden sonra gerçekleşiyor. 14 aralıktan sonraki gün ilişkin oldu mu

Canim 14 aralıktaki de bana eşit koyulukta gelmedi ama belki resimden öyle görmüş olabilirim. Çatlama çift çizgiden sonra gerçekleşiyor. 14 aralıktan sonraki gün ilişkin oldu mu

Evet 14 aralıktan sonra iki gün 15 ve 16 sonda ilişki oldu canım, acaba kaçırdım mı yumurtlamayı diye içim içimi yiyordu

Evet 14 aralıktan sonra iki gün 15 ve 16 sonda ilişki oldu canım, acaba kaçırdım mı yumurtlamayı diye içim içimi yiyordu
Öyleyse muhtemelen yakalamışsındır canim inşallah. Benim testte daha koyu olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Önemli olan günler catlamasindan öncesini ve çatladığı günü yakalamak. 14 ı de degerlendirseydin iyi olurdu ama nasipte varsa olur zaten içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…