Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşaAllah tutmuştur cnım, 14 aralıkta eşim evde değildi o yüzden değerlendiremedik herkesin hakkında hayırlısı olsun, teşekkürler :)

Bence henüz yumurtlamamışsınız. İlk ay ben de böyle yanıldım. Testi bıraktım. Sonraki ay t nin koyuluğunu görünce inanamadım. İlk ay kaçırdığımı ancak öyle fark edebildim. Bekleyin bence geç yumurtlayabilirsiniz. Takibi bırakmayın.

Testlerim bitti o yüzden artık yapamıyorum ama denemeye devam ediyoruz. Bir de beyaz uzayan akıntı yumurtlama belirtisi dediler bir iki hafta önce akıntım oldu bayağı o zaman içinde olacağını düşündüm ama Testte çok koyu çizgi çıkmadı bilemedim o yüzden. Hayırlısı olsun test olmasa bile gün aşırı ya da iki günde bir değerlendirmeye çalışıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya kızlar ben bu ay incir ve havuç kürünü kullanıyorum 18 hün içtim yumurtlama için. Ama yeni öğrendimki prolaktini yükseltiyormuş faydası olsun derken yükselmişmidir acaba benimde .yumurtlamayıda yakalayamadım zaten bu ay ovulasyon testlerim inişli çıkışlı. Bilgisi olan varmı bu konuda

AdettAdetten sonra kaçıncı günün canim

Benim yumurtlamam normal ama yinede incir yedim 6 gün falan günde 4 5 tane, 12.gün yumurta çatladı zaten 26 tegl. Hep böyle düzenli maşallah. Aynen öyle prolaktini yükseltiyor canım o yüzden kür olarak yapmıyorum ben yiyorum sadece 4 5 tane toplam. Zaten normal olan hormonu artırırsa bu da engel olur gebeliğe. Senin düzenlimi yumrıtlaman vs bir de baktırdın mı hiç prolaktin hormna?

Bir şey soracağım kızlar

Ovulasyon testine göre perşembe günü 14üncü gün çatlamanın üzerinden geçen. O gün adet günüm. Bugün çatlamadan sonraki 11. Günüm.
Gebelik testi elimde yok, ovulasyon testi yaptım ama nerdeyse silik çizgi bile yoktu. Yine olmadı mı bu ay, yoksa Ümit var mı
Yoruldum...

İncir normal yersek yükselmez demi prolaktin ? Ben geçen ay korkumdan hiç yemedim incir . Sabahları 1 tane yerdim aç karnına ama prolaktin 23 çıkmıştı bende korktum sınırdaydı yani testte

Çatlama olduktan sonra 14 gün sonra ben adet oldum canım. Bence biraz bekle kafana takma yoksa kafamıza taktıkça olmuyor

Canim kesin sonuc verdigini dusunmuyorum... beklemekten baska sansin yok insallah bebis vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…