- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.241
Öyleyse muhtemelen yakalamışsındır canim inşallah. Benim testte daha koyu olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Önemli olan günler catlamasindan öncesini ve çatladığı günü yakalamak. 14 ı de degerlendirseydin iyi olurdu ama nasipte varsa olur zaten içini rahat tut
30 canımSeninkinin yaşı kac yaş geçince de direniyorlar hemen olsun diye
İşte benimkide olsun die paralıyor kendini bende öle istemyrum ama mecburen anlamıyorum yumurtladığımı ovülasyona bağlı kalıyorum 2aydır[/QUOTE,
Artik kendimizden bile birsey anlamaz hala geldik
Istekli olsun işin kolaylaşır. O da kendine göre haklı acele etmekte30 canım
Bence henüz yumurtlamamışsınız. İlk ay ben de böyle yanıldım. Testi bıraktım. Sonraki ay t nin koyuluğunu görünce inanamadım. İlk ay kaçırdığımı ancak öyle fark edebildim. Bekleyin bence geç yumurtlayabilirsiniz. Takibi bırakmayın.Merhaba, bunlar benim 12 aralıkta başladığım ovülasyon testleri, bazı arkadaşlar 14 aralıkta yumurtlama olmuş dedi, biz o günü değerlendiremedik ama 11 aralıkta oldu ilişki, öyle tutar mı sizce? Ve 14 Aralık yumurtlama olsaydı şimdiye kadar regl olmam gerekmez miydi çünkü 17 gün geçmiş oluyor yumurtlamadan?
Bence henüz yumurtlamamışsınız. İlk ay ben de böyle yanıldım. Testi bıraktım. Sonraki ay t nin koyuluğunu görünce inanamadım. İlk ay kaçırdığımı ancak öyle fark edebildim. Bekleyin bence geç yumurtlayabilirsiniz. Takibi bırakmayın.
AdettAdetten sonra kaçıncı günün canimYa kızlar ben bu ay incir ve havuç kürünü kullanıyorum 18 hün içtim yumurtlama için. Ama yeni öğrendimki prolaktini yükseltiyormuş faydası olsun derken yükselmişmidir acaba benimde .yumurtlamayıda yakalayamadım zaten bu ay ovulasyon testlerim inişli çıkışlı. Bilgisi olan varmı bu konuda
Aminnnnn 2018 de kimyasallarla beraber 3 kayıp vermiş oldum .. 2019 a bomba gibi girelim hepimiz 0 kayıpla en sağlısından bebişker gelsinnnKızlarrrrr
Yeni yıl hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yeni yılı kutlu olsun
20. GünümAdettAdetten sonra kaçıncı günün canim
Teşekkürler sana da güzel seneler olsun bol bebiş kokuluu :)Arkadaşlar nasılsınız hepinize mutlu huzurlu güzel seneler diliyorum :):)
Benim yumurtlamam normal ama yinede incir yedim 6 gün falan günde 4 5 tane, 12.gün yumurta çatladı zaten 26 tegl. Hep böyle düzenli maşallah. Aynen öyle prolaktini yükseltiyor canım o yüzden kür olarak yapmıyorum ben yiyorum sadece 4 5 tane toplam. Zaten normal olan hormonu artırırsa bu da engel olur gebeliğe. Senin düzenlimi yumrıtlaman vs bir de baktırdın mı hiç prolaktin hormna?Ya kızlar ben bu ay incir ve havuç kürünü kullanıyorum 18 hün içtim yumurtlama için. Ama yeni öğrendimki prolaktini yükseltiyormuş faydası olsun derken yükselmişmidir acaba benimde .yumurtlamayıda yakalayamadım zaten bu ay ovulasyon testlerim inişli çıkışlı. Bilgisi olan varmı bu konuda
Aminnn insallah kuzumKızlarrrrr
Yeni yıl hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkesin yeni yılı kutlu olsun
İncir normal yersek yükselmez demi prolaktin ? Ben geçen ay korkumdan hiç yemedim incir . Sabahları 1 tane yerdim aç karnına ama prolaktin 23 çıkmıştı bende korktum sınırdaydı yani testteBenim yumurtlamam normal ama yinede incir yedim 6 gün falan günde 4 5 tane, 12.gün yumurta çatladı zaten 26 tegl. Hep böyle düzenli maşallah. Aynen öyle prolaktini yükseltiyor canım o yüzden kür olarak yapmıyorum ben yiyorum sadece 4 5 tane toplam. Zaten normal olan hormonu artırırsa bu da engel olur gebeliğe. Senin düzenlimi yumrıtlaman vs bir de baktırdın mı hiç prolaktin hormna?
Çatlama olduktan sonra 14 gün sonra ben adet oldum canım. Bence biraz bekle kafana takma yoksa kafamıza taktıkça olmuyorBir şey soracağım kızlar
Ovulasyon testine göre perşembe günü 14üncü gün çatlamanın üzerinden geçen. O gün adet günüm. Bugün çatlamadan sonraki 11. Günüm.
Gebelik testi elimde yok, ovulasyon testi yaptım ama nerdeyse silik çizgi bile yoktu. Yine olmadı mı bu ay, yoksa Ümit var mı
Yoruldum...
Canim kesin sonuc verdigini dusunmuyorum... beklemekten baska sansin yok insallah bebis vardir...Bir şey soracağım kızlar
Ovulasyon testine göre perşembe günü 14üncü gün çatlamanın üzerinden geçen. O gün adet günüm. Bugün çatlamadan sonraki 11. Günüm.
Gebelik testi elimde yok, ovulasyon testi yaptım ama nerdeyse silik çizgi bile yoktu. Yine olmadı mı bu ay, yoksa Ümit var mı
Yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?