Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilsem yapmazdm ya kürü inşallah yükselmez benim hormonlarım değişebiliyor.
Pkos luyum ben yumurta takibi yaptırmadım hiç daha sadece geçen ay ovu testi ile takip ettim 16. Gün piki yakaladım ve ondan 14 gün sonra adet oldum demekki yumurtluyormuşum dedim. Prolaktinimde geçen ay 14 dü.

İncir normal yersek yükselmez demi prolaktin ? Ben geçen ay korkumdan hiç yemedim incir . Sabahları 1 tane yerdim aç karnına ama prolaktin 23 çıkmıştı bende korktum sınırdaydı yani testte
Hiç bilmiyorum canım işte ben yiyorum hep bakalım hamile kalabilecekmiyim bu ay :) kalamazsam öbür ay yemicem akışına bırakıcam herşeyi takip de yapmicam. Saçma sapan ağrıalrım var zaten daha 10 gün var kısmet

Ben de sizin gibi şüpheler içindeydim çok araştırdım gebelik yeni bile olsa ovulasyonda t çok koyu çıkıyormuş. Benim ikinci çizgi hiç çıkmıyordu nerdeyse. Bugün yumurtlamadan sonraki 16. Gün ve adet oldum.

Kaç günde bir adet oluyorsunuz. Ve kaçıncı gün yaptınız testi
28 29 günde bu 25. Gün 3 gündür köyü çıkıyor 2 gündür daha köyü acaba neden siliklesmediki.asagi attım bugünolani acaba 25 gün yumurtlarmi insan ben biraz ovulasyonda 12. Gün başladım ilk yaptigimdada az köyüydü zamanla siliklesti artık bırakacaktım sonra böyle supriz oldu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…