- 27 Haziran 2018
- 217
- 288
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.261
Bilsem yapmazdm ya kürü inşallah yükselmez benim hormonlarım değişebiliyor.Benim yumurtlamam normal ama yinede incir yedim 6 gün falan günde 4 5 tane, 12.gün yumurta çatladı zaten 26 tegl. Hep böyle düzenli maşallah. Aynen öyle prolaktini yükseltiyor canım o yüzden kür olarak yapmıyorum ben yiyorum sadece 4 5 tane toplam. Zaten normal olan hormonu artırırsa bu da engel olur gebeliğe. Senin düzenlimi yumrıtlaman vs bir de baktırdın mı hiç prolaktin hormna?
Hiç bilmiyorum canım işte ben yiyorum hep bakalım hamile kalabilecekmiyim bu ay :) kalamazsam öbür ay yemicem akışına bırakıcam herşeyi takip de yapmicam. Saçma sapan ağrıalrım var zaten daha 10 gün var kısmetİncir normal yersek yükselmez demi prolaktin ? Ben geçen ay korkumdan hiç yemedim incir . Sabahları 1 tane yerdim aç karnına ama prolaktin 23 çıkmıştı bende korktum sınırdaydı yani testte
Tam koyulaşmamış sanki yarın daha koyu olurEki Görüntüle 2220755 ovulasyon testim bakarmisiniz
Benim bu ay 27 sinde çift çizgi gördüm mesela değişebiliyor20. Günüm
Yarın daha koyu olur canımEki Görüntüle 2220755 ovulasyon testim bakarmisiniz
Ben de sizin gibi şüpheler içindeydim çok araştırdım gebelik yeni bile olsa ovulasyonda t çok koyu çıkıyormuş. Benim ikinci çizgi hiç çıkmıyordu nerdeyse. Bugün yumurtlamadan sonraki 16. Gün ve adet oldum.Bir şey soracağım kızlar
Ovulasyon testine göre perşembe günü 14üncü gün çatlamanın üzerinden geçen. O gün adet günüm. Bugün çatlamadan sonraki 11. Günüm.
Gebelik testi elimde yok, ovulasyon testi yaptım ama nerdeyse silik çizgi bile yoktu. Yine olmadı mı bu ay, yoksa Ümit var mı
Yoruldum...
Kaç günde bir adet oluyorsunuz. Ve kaçıncı gün yaptınız testiEki Görüntüle 2220755 ovulasyon testim bakarmisiniz
28 29 günde bu 25. Gün 3 gündür köyü çıkıyor 2 gündür daha köyü acaba neden siliklesmediki.asagi attım bugünolani acaba 25 gün yumurtlarmi insan ben biraz ovulasyonda 12. Gün başladım ilk yaptigimdada az köyüydü zamanla siliklesti artık bırakacaktım sonra böyle supriz oldu anlayamadimKaç günde bir adet oluyorsunuz. Ve kaçıncı gün yaptınız testi
Bu dünkü dur bugunkinide atayim28 29 günde bu 25. Gün 3 gündür köyü çıkıyor 2 gündür daha köyü acaba neden sivilleşmedi
Bence gebelik ihtimaliniz var :)Bu dünkü dur bugunkinide atayimEki Görüntüle 2220973
Yaaa cok umitlenmekte istemiyorum kaç aydır bekliyorum. 2 kere çatlama iğnesi kullandım bu ay hiç bisey kullanmadım.pek beklentim yok ama inşalla h öyle olur nolur dua edinBence gebelik ihtimaliniz var :)
Yarın gebelik testi almalısın bence :) heyecan doruktaYaaa cok umitlenmekte istemiyorum kaç aydır bekliyorum. 2 kere çatlama iğnesi kullandım bu ay hiç bisey kullanmadım.pek beklentim yok ama inşalla h öyle olur nolur dua edin
Gebelik testi var ama bat gunum geçmeden yapmam negatif görmek yipratiyo.pozitif olursa yazarım size inşallah dua edin ama hiç umudum yokYarın gebelik testi almalısın bence :) heyecan dorukta
Hakkinda hayirlisi canim insallah istedigin cikar sonuc pozitif olurGebelik testi var ama bat gunum geçmeden yapmam negatif görmek yipratiyo.pozitif olursa yazarım size inşallah dua edin ama hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?