- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.281
[/QUOTE][QUOTE="Misss_laviniaaa, post: canim insallah inşalla h cok sağol tüm isteyenlere rabbim en hayirlisindan biran önce evlat nasip etsin
Ayy canım inşallah gelmiştir bebişin. Sabah tekrarlasaydın yaptın mı ?Kızlar hatırlayan vardır. Benim 28.gun aksam yumurtam çatladı ovulasyonda göre. 10.gun erken biliyorum ama gebelik testi yaptim ilk 10 dk birşey çıkmadı attım kenara sonra gece bakayım dedim silik de olsa belli olan bir çizgi çıkmış bu ne demek hiç böyle birşeyle karşılaştınız mi
Sabah tekrar yap canım inşallah vardırKızlar hatırlayan vardır. Benim 28.gun aksam yumurtam çatladı ovulasyonda göre. 10.gun erken biliyorum ama gebelik testi yaptim ilk 10 dk birşey çıkmadı attım kenara sonra gece bakayım dedim silik de olsa belli olan bir çizgi çıkmış bu ne demek hiç böyle birşeyle karşılaştınız mi
Kızlar bugünkü testim de T çizgisi dahada köyü çıktı ve hemen cikti beklemeden git gide koyulasiyor silikleşmiyor off nedenki acaba birde akşam üstü yapicamBu dünkü dur bugunkinide atayimEki Görüntüle 2220973
ovulasyon testi eğer gebelik varsa gösteriyormuş erken bile olsa. Denesenize :)Kızlar hatırlayan vardır. Benim 28.gun aksam yumurtam çatladı ovulasyonda göre. 10.gun erken biliyorum ama gebelik testi yaptim ilk 10 dk birşey çıkmadı attım kenara sonra gece bakayım dedim silik de olsa belli olan bir çizgi çıkmış bu ne demek hiç böyle birşeyle karşılaştınız mi
Ben 12. Gün başladım ilk gün biraz koyuydu sonra siliklesti bende kaçırdım diye üzüldüm yinede devam ettim bugün adetim in 26. Gunu teste 4 gündür de git gide koyulasiyor .korkuyorum umitlenmeye uzun süredir bekliyorum.12. Günü yükleyimBu ay t yi hiç bu kadar koyu görmüş müydün? Görmediysen yumurtlaman yeni gerçekleşmiş olabilir. gördüysen gebesin bence :)
Bence yumurtlaman bugün canımBen 12. Gün başladım ilk gün biraz koyuydu sonra siliklesti bende kaçırdım diye üzüldüm yinede devam ettim teste 4 gündür de git gide koyulasiyor .korkuyorum umitlenmeye uzun süredir bekliyorum.12. Günü yükleyim Eki Görüntüle 2221145 bi bak canm
Bugün adetim in 26. Günü heralde geç yumurtluyorum aslında adetim çok düzenli 29 günde birBence yumurtlaman bugün canım
Ben 12. Gün başladım ilk gün biraz koyuydu sonra siliklesti bende kaçırdım diye üzüldüm yinede devam ettim bugün adetim in 26. Gunu teste 4 gündür de git gide koyulasiyor .korkuyorum umitlenmeye uzun süredir bekliyorum.12. Günü yükleyim Eki Görüntüle 2221145 bi bak canm
Burda okuduklarima göre 12.gunu degerlendirdiyseniz gebelik olabilir diye düşünüyorum. Çünkü 29 gunluk düzenli adette 25.gun yumurtlama olmaz28 29 günde bu 25. Gün 3 gündür köyü çıkıyor 2 gündür daha köyü acaba neden siliklesmediki.asagi attım bugünolani acaba 25 gün yumurtlarmi insan ben biraz ovulasyonda 12. Gün başladım ilk yaptigimdada az köyüydü zamanla siliklesti artık bırakacaktım sonra böyle supriz oldu anlayamadim
Benim de mesela geven ay 20.gün bu ay 14.gün yumurtladım her ay farklj zamanlarda yumurtlayablyruzBugün adetim in 26. Günü heralde geç yumurtluyorum aslında adetim çok düzenli 29 günde bir
Galiba hamileyimihamileyim idrarda bthgc testim pozitif cikti kan tahlili verdimeğer düzenliyse yumurtlamayı kaçırmış da olabilirsin belki çatladığında başladın teste. O da bi ihtimal. 10. Gün ile 15. Arası ilişki olduysa hala gebelik ihtimalin var. Olmadıysa bugün kesinlikle yumurtlama günün
Maşallah çok güzel hayırlısıyla bebeğinizi kucaklayin inşallah.Galiba hamileyimihamileyim idrarda bthgc testim pozitif cikti kan tahlili verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?