Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin hepinizin

Maşallah bizlere de dua et canım

Kızlar son iki testi şimdi yaptım saatleri farklı diceksiniz ama ayni saatte yaptıklarımda var hepsi ayni kısaca bunları attım adetin 7. Gününden başladım yapmaya . Şimdi bu pik mi dün iliski oldu . Olmasamiydi kafam çok karışık yardımcı olur musunuz

Bugünü ve yarını da deperlendirin canım pik bugün olmuş bende pikten 1 gün önce, pik günü ve pikten sonrski gün toplam 3 gün değerlendirdik baklım ksımet

Galiba hamileyimihamileyim idrarda bthgc testim pozitif cikti kan tahlili verdim
Çıktı mı sonucun canım hadi hayırlısı olsun bakalım :) tek tek gebelik haberleri gelsinnn.. ayağınızı sürüyünn.. :) bir de bu ay nasıl deperlendirdin ilişkikeri buraya da yazarsan seviniriz canım :)

Sağlıkla al kucağına bebişini canım inşallah :)) bizlere nasip etsin Rabbim o anları günleri ..

Bugünü ve yarını da deperlendirin canım pik bugün olmuş bende pikten 1 gün önce, pik günü ve pikten sonrski gün toplam 3 gün değerlendirdik baklım ksımet
Hayırlı haberler alırsın insallah canim şimdi bunun daha koyulasmasini beklememe gerek yok dimi

Hayırlı haberler alırsın insallah canim şimdi bunun daha koyulasmasini beklememe gerek yok dimi
Yok bence o bu akşam iyice koyulaşır ama stres yapma sen bu defa ilişkiye odaklanıyosun stres yapıyo insan, bence artık yapma yarın öğlen saatlerinde yap paylaş burda. Muhtemelen silikleşme olacak. Yani bu akşam gece çatlama olabilir zaten ya tek taraflı yada tek tafaflı ağrın olur canım hissedersin. Sen bu gece ve yarını değerlendir ayaklarını dik biraz beline yastık koy :))) hadi hayırlısı olsun

O tek taraflı agri dün gün boyu vardı sol tarafımda . Dün iliski oldu yastık koymazmiyim ask olsun yastık belimde uyudum :) insallah hayırlısı olsun hepimiz icin canim ya

Mariacim bisey soylicem bi arkadaş t c den koyu değil eşitte değil daha olmadı diyo kafam karıştı ya siz daha iyi biliyosunuzdur oldu dmi

Mariacim bisey soylicem bi arkadaş t c den koyu değil eşitte değil daha olmadı diyo kafam karıştı ya siz daha iyi biliyosunuzdur oldu dmi
Canım işte o akşamı bulur iyice koyulaşması, sojuçta senin koyulaşma da farklılık var bence akşam pik yapacak fazla teatin varsa akşam 7 8 gibi yap bir daha aöa stres yapma diye ben dedim yapma boşver, istersen akşam 7 8 gib yap zaten görürsün çok koyu olacaktır. Yarın da öğleden sonra yap silikleşmişse tamamdır :)) ben silik çizgiyi de gördüm bıraktım zaten günde 1 tane yaptım fazlası gerçekten stres yaratıyor ve yumurtlamayı bile etkiliyor sonra regli etkilşyor. Akışına bıraktım gerisi Allaha kaldı o en hayırlısınu iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…