Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı akşam yine yapar atarım buraya Rabbim hepimiz icin en hayırlısını versin

Aynen öyle canım yaa korkuyoruz artık test yapmaya ama ben çok heycanlandım senden umutluyum :)))) bekle 1 2 gün daha da sabah ilk idrarla yap canım hadi inşallahh
Inşallah canim hepimiz için güzel bir sene olur inşallah çoluk çocuk sağlıklı hayırlı evlatlar alalım inşallah kucagimiza

Benim bugun koyu çıktı canim ben dün hissettim o kasik agrisini nefesimi kesti hatta çok kötüydü bugünde hafiften var

Tebrikler ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ayı nasıl değerlendirdin
Bu ay doktora gitmedim ecen ay catlama ignesi ve famera kullanmistim.bu ayda adetim den sonra incir yedim günde bi kaç tane arada bal tarçın çörek otu karışımı yedim ama az. Iliskide oyle rastgeleydi cok dikkat etmedik bu ay nasil olsa olmaz diye.ovulasyon testi aldım adetim 12. Günü geldi hemen yaptım az köyü çıktı dedim heralde erken yumurtladım öğünü değerlendirdik sonra hep silik ti ve ovulasyon tekrar kötüleşti 4 gündür hergun daha fazla tekrar yurmurtluuyorum sandim grupta hamilelik olabilir test yap dediler yaptım ve sonuç darısı sizlere insallh

Beklemeyince oluyor. Bu beklenti olayı işi bozuyor. Çoğu kişi bu şekilde deneyimlemiş. Ben bu ay gerçekten güzel değerlendirmiştim ümitliydim lakin olmadı. Çikolata kistim var 4 cm belki de ondan dolayı. Ama bi dahaki aya ümidimi koruyorum :)

Stresin çok etkisi var canım birde her ay ilaç kullanmakta iyi değil benm doktorum hep ara veriyor ve çoğuda bu arada hamile kaliyormus

Benim akıntı daha çift çizgi olmadan başlıyor ve sonrasında artıyor canim kaşık ağrısını hatırlayamadım sadece catladiginda olmuştu sanirim

Hayırlı olsun darısı başımıza bende çörek otu tarçın bala başladım zorla yiyorum çörek otunu hiç sevmem geçen ay femaraya ara verdim bu ay yine içiyorum 15 gibi doktora gitcem

Sendende canim

Hayırlısı olsun zamanı bu zamanmıs demek rasgele ilişkide olduysa demek

kız vallaaa başka gruplarda beni kaale almıyorlar buraya yazıyyorum da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…