- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.321
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı akşam yine yapar atarım buraya Rabbim hepimiz icin en hayırlısını versinCanım işte o akşamı bulur iyice koyulaşması, sojuçta senin koyulaşma da farklılık var bence akşam pik yapacak fazla teatin varsa akşam 7 8 gibi yap bir daha aöa stres yapma diye ben dedim yapma boşver, istersen akşam 7 8 gib yap zaten görürsün çok koyu olacaktır. Yarın da öğleden sonra yap silikleşmişse tamamdır :)) ben silik çizgiyi de gördüm bıraktım zaten günde 1 tane yaptım fazlası gerçekten stres yaratıyor ve yumurtlamayı bile etkiliyor sonra regli etkilşyor. Akışına bıraktım gerisi Allaha kaldı o en hayırlısınu iyisini bilir
Inşallah canim hepimiz için güzel bir sene olur inşallah çoluk çocuk sağlıklı hayırlı evlatlar alalım inşallah kucagimizaAynen öyle canım yaa korkuyoruz artık test yapmaya ama ben çok heycanlandım senden umutluyum :)))) bekle 1 2 gün daha da sabah ilk idrarla yap canım hadi inşallahh
Benim bugun koyu çıktı canim ben dün hissettim o kasik agrisini nefesimi kesti hatta çok kötüydü bugünde hafiften varArkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum. Ovulasyon testinde çıkan iki çizgi aynı koyulukta olacak. Peki o gün yani çift çizgiyi gördüğünüz gün aynı zamanda yumurtlama akıntısı ve kasık ağrısı da hissediyor musunuz?
Bu ay doktora gitmedim ecen ay catlama ignesi ve famera kullanmistim.bu ayda adetim den sonra incir yedim günde bi kaç tane arada bal tarçın çörek otu karışımı yedim ama az. Iliskide oyle rastgeleydi cok dikkat etmedik bu ay nasil olsa olmaz diye.ovulasyon testi aldım adetim 12. Günü geldi hemen yaptım az köyü çıktı dedim heralde erken yumurtladım öğünü değerlendirdik sonra hep silik ti ve ovulasyon tekrar kötüleşti 4 gündür hergun daha fazla tekrar yurmurtluuyorum sandim grupta hamilelik olabilir test yap dediler yaptım ve sonuç darısı sizlere insallhTebrikler ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ayı nasıl değerlendirdin
Beklemeyince oluyor. Bu beklenti olayı işi bozuyor. Çoğu kişi bu şekilde deneyimlemiş. Ben bu ay gerçekten güzel değerlendirmiştim ümitliydim lakin olmadı. Çikolata kistim var 4 cm belki de ondan dolayı. Ama bi dahaki aya ümidimi koruyorum :)Bu ay doktora gitmedim ecen ay catlama ignesi ve famera kullanmistim.bu ayda adetim den sonra incir yedim günde bi kaç tane arada bal tarçın çörek otu karışımı yedim ama az. Iliskide oyle rastgeleydi cok dikkat etmedik bu ay nasil olsa olmaz diye.ovulasyon testi aldım adetim 12. Günü geldi hemen yaptım az köyü çıktı dedim heralde erken yumurtladım öğünü değerlendirdik sonra hep silik ti ve ovulasyon tekrar kötüleşti 4 gündür hergun daha fazla tekrar yurmurtluuyorum sandim grupta hamilelik olabilir test yap dediler yaptım ve sonuç darısı sizlere insallh
Stresin çok etkisi var canım birde her ay ilaç kullanmakta iyi değil benm doktorum hep ara veriyor ve çoğuda bu arada hamile kaliyormusBeklemeyince oluyor. Bu beklenti olayı işi bozuyor. Çoğu kişi bu şekilde deneyimlemiş. Ben bu ay gerçekten güzel değerlendirmiştim ümitliydim lakin olmadı. Çikolata kistim var 4 cm belki de ondan dolayı. Ama bi dahaki aya ümidimi koruyorum :)
Benim akıntı daha çift çizgi olmadan başlıyor ve sonrasında artıyor canim kaşık ağrısını hatırlayamadım sadece catladiginda olmuştu sanirimArkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum. Ovulasyon testinde çıkan iki çizgi aynı koyulukta olacak. Peki o gün yani çift çizgiyi gördüğünüz gün aynı zamanda yumurtlama akıntısı ve kasık ağrısı da hissediyor musunuz?
Sendende canimKızlar burası ovülasyon grubu biliyorum ama sizinle de paylaşayım istedim.Biz bugün 7+1 olduk kalp atışımızı duyduk. Kesemizin içinde 1 cm olduk. Çok şükür. İnşallah hepinize sağlıkla sıhhatle bebişler diliyorum. İnşallah bu süreç benim için de güzel devam eder benim dualarım hepinizle sizin dualarınız da benimle olsun :) Bu süreçte benim yanımda oldunuz destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun:)
Ayyyy canim hayirli olsun hayirla saglikla al bebisini kucagina bizleride duanda eksik etme
Hayırlısı olsun zamanı bu zamanmıs demek rasgele ilişkide olduysa demekBu ay doktora gitmedim ecen ay catlama ignesi ve famera kullanmistim.bu ayda adetim den sonra incir yedim günde bi kaç tane arada bal tarçın çörek otu karışımı yedim ama az. Iliskide oyle rastgeleydi cok dikkat etmedik bu ay nasil olsa olmaz diye.ovulasyon testi aldım adetim 12. Günü geldi hemen yaptım az köyü çıktı dedim heralde erken yumurtladım öğünü değerlendirdik sonra hep silik ti ve ovulasyon tekrar kötüleşti 4 gündür hergun daha fazla tekrar yurmurtluuyorum sandim grupta hamilelik olabilir test yap dediler yaptım ve sonuç darısı sizlere insallh
Yok canim yapmadim negatif gorme korkusu sardi cok fazla belirtide yok kasikta batma arada bas donme var ama psikolojik olabilur diyorum kendi kendimeKara_gozlum canim sen daha test yapmadin mi bir hafta gecti senin. Insallah hamilesindir yaaa
kız vallaaa başka gruplarda beni kaale almıyorlarGurbuzKedi canım haydi gözün aydın olsun... tabi ki buraya yazmıcan da nereye yazıcaksın... sonuçta burda beraber bekledik canımm...
Rabbim Sağlıkla tamamına erdirsin.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kız vallaaa başka gruplarda beni kaale almıyorlarburaya yazıyyorum da iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?