- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.341
Ahahah kiyamamm hamile hamile de hic cekilmiyordur kale alinmamakkız vallaaa başka gruplarda beni kaale almıyorlarburaya yazıyyorum da iyi oluyor
canım tebrik ederim inşallah bebişin sağ sağlim gelir. benimde 3 gün koyu çıktı 19 gün silikleşti ve bugün 22 gün tekrar koyu çıktı yumurtlamam geçmi
Teşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü olducanım tebrik ederim inşallah bebişin sağ sağlim gelir. benimde 3 gün koyu çıktı 19 gün silikleşti ve bugün 22 gün tekrar koyu çıktı yumurtlamam geçmi oluyor anlayamadım
Eki Görüntüle 2221253 Eki Görüntüle 2221253
Kuzum eger adetlerin duzenliyse bu gecikme gebelikten degilse bir gorun dr Allah korusun birsey cikmasindaYok canim yapmadim negatif gorme korkusu sardi cok fazla belirtide yok kasikta batma arada bas donme var ama psikolojik olabilur diyorum kendi kendime
Ben devam edeyim testlere o zaman yumurtlama olTeşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü oldu
Ben testlere devam edeyim o zaman daha erken.Teşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü oldu
Sen devam et canım git gide koyulasirsa olabilirBen devam edeyim testlere o zaman yumurtlama ol
Ben testlere devam edeyim o zaman daha erken.
Ben mesela 10.gün çokk fazla yoğun akıntım oldu hatta aylardır sadece o gün ilişki oluyodu ben çatladığını düşünğyordum. Sonra akıntı bitti 1 2 kez geldi zateb çok yoğun. 11.gün akıntı falan yoktu akşamında çift bayaa koyu çizgi çıktı gece de şiddetli sağlı sollu sancı oldu kasıkta 12.gün ağrıda bitti akıntı da çizgi de silikkeşti. Biz 10 11 12. Günleri deperlendirdik canım inş anlatabilmişimdir. :)Arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum. Ovulasyon testinde çıkan iki çizgi aynı koyulukta olacak. Peki o gün yani çift çizgiyi gördüğünüz gün aynı zamanda yumurtlama akıntısı ve kasık ağrısı da hissediyor musunuz?
Degil canim düzenli degil kidt cikiyo genelde ya buyuyen yumurtam var kiste donusmus yada gebelik ama genelde bu adet gecikmesi sorununu yasiyorumKuzum eger adetlerin duzenliyse bu gecikme gebelikten degilse bir gorun dr Allah korusun birsey cikmasinda
Ben bir şeyi merak ettim. Düzenli 29 günde bir adet görüyorsunuz. Peki daha önce catlatma iğnesi neden oldunuz. Çünkü düzenli adet gören her ay yumurtlamaz miBu ay doktora gitmedim ecen ay catlama ignesi ve famera kullanmistim.bu ayda adetim den sonra incir yedim günde bi kaç tane arada bal tarçın çörek otu karışımı yedim ama az. Iliskide oyle rastgeleydi cok dikkat etmedik bu ay nasil olsa olmaz diye.ovulasyon testi aldım adetim 12. Günü geldi hemen yaptım az köyü çıktı dedim heralde erken yumurtladım öğünü değerlendirdik sonra hep silik ti ve ovulasyon tekrar kötüleşti 4 gündür hergun daha fazla tekrar yurmurtluuyorum sandim grupta hamilelik olabilir test yap dediler yaptım ve sonuç darısı sizlere insallh
İnşallah olur hayırlısıyla cnm. Demek ki kaşık ağrısından sonra yumurtlama oluyor. Bende bu ay ovulasyon testi kullansam iyi olcak sanirimBenim bugun koyu çıktı canim ben dün hissettim o kasik agrisini nefesimi kesti hatta çok kötüydü bugünde hafiften var
Valla normalde doğal yolla hamile kalıyordum 1 kızım var 2 tanede düşügüm var pıhtılaşma sorunum var biraz ara verdik 6 aydır istiyoruz olmuyorodu doktorum femara verdi daha sonra çatlama iğnesi bunun adet duzensizligiyle alakası yok yumurta takibi için tembellik olabiliyorBen bir şeyi merak ettim. Düzenli 29 günde bir adet görüyorsunuz. Peki daha önce catlatma iğnesi neden oldunuz. Çünkü düzenli adet gören her ay yumurtlamaz mi
Ayy çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü oldu
Teşekkür ederim mariacim anlattın tabi. İnşallah hayırlısı ile olmusturBen mesela 10.gün çokk fazla yoğun akıntım oldu hatta aylardır sadece o gün ilişki oluyodu ben çatladığını düşünğyordum. Sonra akıntı bitti 1 2 kez geldi zateb çok yoğun. 11.gün akıntı falan yoktu akşamında çift bayaa koyu çizgi çıktı gece de şiddetli sağlı sollu sancı oldu kasıkta 12.gün ağrıda bitti akıntı da çizgi de silikkeşti. Biz 10 11 12. Günleri deperlendirdik canım inş anlatabilmişimdir. :)
Ha o zaman biraz daha bekle test yapma hemen insallah gebeliktendir. Testte insan negatifi gorunce cok uzuluyor adet insani o kadar uzmuyorDegil canim düzenli degil kidt cikiyo genelde ya buyuyen yumurtam var kiste donusmus yada gebelik ama genelde bu adet gecikmesi sorununu yasiyorum
Sagol canım darısı sizlereAyy çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anladım. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Pıhtılaşma adetken anlaşılıyor mu. Yani ilk çocuğunuz hamileyken var mıydıValla normalde doğal yolla hamile kalıyordum 1 kızım var 2 tanede düşügüm var pıhtılaşma sorunum var biraz ara verdik 6 aydır istiyoruz olmuyorodu doktorum femara verdi daha sonra çatlama iğnesi bunun adet duzensizligiyle alakası yok yumurta takibi için tembellik olabiliyor
Yumurta ali gibi bi alıntı gelmişti 10.gun benden ertesi gün kaşık ağrım olmustuİnşallah olur hayırlısıyla cnm. Demek ki kaşık ağrısından sonra yumurtlama oluyor. Bende bu ay ovulasyon testi kullansam iyi olcak sanirim
Yoktu canım diğer düşüklerin de n sonra belli oldu kesinlikle özelde yaptırmanızı tavsiye ediyorum genetik bi tahlil bu hemn çıkmıyor sonuc devlette 1 ayda özelde 1 haftada tedbir amaçlı tavsiye ederimAnladım. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Pıhtılaşma adetken anlaşılıyor mu. Yani ilk çocuğunuz hamileyken var mıydı
Anlıyorum bende hep o günler yumurtlama günü diye düşünüyordum. Yani akıntı sancı olduğu gün.Yumurta ali gibi bi alıntı gelmişti 10.gun benden ertesi gün kaşık ağrım olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?