Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü oldu

Teşekürler canl darısı sizlere benimkide 22 sinden beri köyüydü 26 si bugun öylesine yaptım sonuç pozitif bthgc 216 çıktı benm yumurtlamam galiba 10. Günü oldu
Ben devam edeyim testlere o zaman yumurtlama ol
Ben testlere devam edeyim o zaman daha erken.

Ben mesela 10.gün çokk fazla yoğun akıntım oldu hatta aylardır sadece o gün ilişki oluyodu ben çatladığını düşünğyordum. Sonra akıntı bitti 1 2 kez geldi zateb çok yoğun. 11.gün akıntı falan yoktu akşamında çift bayaa koyu çizgi çıktı gece de şiddetli sağlı sollu sancı oldu kasıkta 12.gün ağrıda bitti akıntı da çizgi de silikkeşti. Biz 10 11 12. Günleri deperlendirdik canım inş anlatabilmişimdir. :)

Ben bir şeyi merak ettim. Düzenli 29 günde bir adet görüyorsunuz. Peki daha önce catlatma iğnesi neden oldunuz. Çünkü düzenli adet gören her ay yumurtlamaz mi

Ben bir şeyi merak ettim. Düzenli 29 günde bir adet görüyorsunuz. Peki daha önce catlatma iğnesi neden oldunuz. Çünkü düzenli adet gören her ay yumurtlamaz mi
Valla normalde doğal yolla hamile kalıyordum 1 kızım var 2 tanede düşügüm var pıhtılaşma sorunum var biraz ara verdik 6 aydır istiyoruz olmuyorodu doktorum femara verdi daha sonra çatlama iğnesi bunun adet duzensizligiyle alakası yok yumurta takibi için tembellik olabiliyor

Ayy çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim mariacim anlattın tabi. İnşallah hayırlısı ile olmustur

Anladım. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Pıhtılaşma adetken anlaşılıyor mu. Yani ilk çocuğunuz hamileyken var mıydı

Anladım. Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Pıhtılaşma adetken anlaşılıyor mu. Yani ilk çocuğunuz hamileyken var mıydı
Yoktu canım diğer düşüklerin de n sonra belli oldu kesinlikle özelde yaptırmanızı tavsiye ediyorum genetik bi tahlil bu hemn çıkmıyor sonuc devlette 1 ayda özelde 1 haftada tedbir amaçlı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…