- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.361
Adetken yapılır mı bu testYoktu canım diğer düşüklerin de n sonra belli oldu kesinlikle özelde yaptırmanızı tavsiye ediyorum genetik bi tahlil bu hemn çıkmıyor sonuc devlette 1 ayda özelde 1 haftada tedbir amaçlı tavsiye ederim
Kullan ama stres yapma ben baya stres yaptım koyulasmadan iliski oldu acaba yapmasamiydim bu akşam yapsammi soruları beynimi yiyo . Önemli olan stressiz iliski olması ama maalesef ben beceremiyorum bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım insallah rabbim dualarımızi kabul ederİnşallah olur hayırlısıyla cnm. Demek ki kaşık ağrısından sonra yumurtlama oluyor. Bende bu ay ovulasyon testi kullansam iyi olcak sanirim
Amin cnm inşallah. Ovulasyon öncesi degerlendirmisin. Bugünde değerlendirin birşey olmaz kiKullan ama stres yapma ben baya stres yaptım koyulasmadan iliski oldu acaba yapmasamiydim bu akşam yapsammi soruları beynimi yiyo . Önemli olan stressiz iliski olması ama maalesef ben beceremiyorum bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım insallah rabbim dualarımızi kabul eder
InsallhKullan ama stres yapma ben baya stres yaptım koyulasmadan iliski oldu acaba yapmasamiydim bu akşam yapsammi soruları beynimi yiyo . Önemli olan stressiz iliski olması ama maalesef ben beceremiyorum bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım insallah rabbim dualarımızi kabul eder
Aynn canim benim suan yumurtlama akintim varHa o zaman biraz daha bekle test yapma hemen insallah gebeliktendir. Testte insan negatifi gorunce cok uzuluyor adet insani o kadar uzmuyor
Umarim hepsi gebeliktendir.Aynn canim benim suan yumurtlama akintim var
Arkadaşım birşey aklıma takıldı. Adet kanı kıvamın nasıl yani pihtili mı . Bunun etkisi var mıdır acabaYoktu canım diğer düşüklerin de n sonra belli oldu kesinlikle özelde yaptırmanızı tavsiye ediyorum genetik bi tahlil bu hemn çıkmıyor sonuc devlette 1 ayda özelde 1 haftada tedbir amaçlı tavsiye ederim
Inşallah vardır canım olmadan bütün belirtileri yaşıyoruz olunca nolcak yandım diyo eşimbel ağrım var kızlar ağız kuruluğu bir de çabuk acıkıyorummpsikolojik demi bunlar
26sında çatladı kabul ediyorum 9 ocak bat olur bir hafta var bakalımmmm
Benimde 12 ocak bat bu ay aramızda 2 3 gün var hadi bakalım hayırlısı olsun 10 gün nasıl geçicek blmyrmbel ağrım var kızlar ağız kuruluğu bir de çabuk acıkıyorummpsikolojik demi bunlar
26sında çatladı kabul ediyorum 9 ocak bat olur bir hafta var bakalımmmm
aslında program 11i bat gösteriyor 28i aralık da yum.günü ama ağrılarım 24 25 i oldu 26sı sabah denemesinden sonraBenimde 12 ocak bat bu ay aramızda 2 3 gün var hadi bakalım hayırlısı olsun 10 gün nasıl geçicek blmyrm
aynen yaa olmadan bütün belirtiler geliyor... sonra hüsrana uğramayalım daInşallah vardır canım olmadan bütün belirtileri yaşıyoruz olunca nolcak yandım diyo eşim
Öle mi diosunaslında program 11i bat gösteriyor 28i aralık da yum.günü ama ağrılarım 24 25 i oldu 26sı sabah denemesinden sonrakesildi çatladığını varsayıyorum.. onun için 2 gün öne alıyorum batı.. 1 hafta kaldı diyorum.. inşallah bu ay tutturduk
Hayırlı olsun canım öncelikle, aspirin kullandın mı? Bende de hafif var pıhtılaşma gebelik olulana kadR ve gebelik 7.aya kadar kullanıcam aspirin. Oğlumda da kullanmıştım zateb. Ama benim her gebeliğim 6-7 haftasında testi tekrarlıyoruz kalp atışını duyduktan sonra, pıhtılaşma da artış varsa ki bu çok sık rastlanıyormuş hemen iğneye geçeriz diyo dr lar. Bakalım bende bi hamile kalabilsem, kimyasal olmasa, 6 7 haftalara gelsek de yani.tekrar baktırıcaz gebelikle beraber daha da yükselebiliyormuş.Yoktu canım diğer düşüklerin de n sonra belli oldu kesinlikle özelde yaptırmanızı tavsiye ediyorum genetik bi tahlil bu hemn çıkmıyor sonuc devlette 1 ayda özelde 1 haftada tedbir amaçlı tavsiye ederim
Valla benim hep pıhtılı geliyor dr baktı kaç kez çok normal döllenemeyen yumurta sonuçta pıhtılı olarak kan da pıhtılı geliyorsur diyo ki ben adete madar aspirin içiyorum. Gebelik oluşursa diye. Yani normal diyo bana dr hep pıhtılı son gününe kadar az az da olsa geliyo pıhtıKızlar adet kanınizin kıvamı nasıl yani içersinde küçük küçük pıhtılaşma normal mi. Pihtisiz adet kanı olur mu
Cnm aspirin neden içiyorsun onu anlamadım.Valla benim hep pıhtılı geliyor dr baktı kaç kez çok normal döllenemeyen yumurta sonuçta pıhtılı olarak kan da pıhtılı geliyorsur diyo ki ben adete madar aspirin içiyorum. Gebelik oluşursa diye. Yani normal diyo bana dr hep pıhtılı son gününe kadar az az da olsa geliyo pıhtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?