- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.381
Bu ay hiç birşey kullanmadim aspirin başımı agritiyo tansiyonunu düşürüyor bugün başladım kullanmaya ..iğneye valla benm doktor hemn basla dedi.gecen ay 1 ay iğne kullandım önlem amaçlı tedavi sırasında belki onun etkiside vardircunku burnum kanadı zor durdurdumHayırlı olsun canım öncelikle, aspirin kullandın mı? Bende de hafif var pıhtılaşma gebelik olulana kadR ve gebelik 7.aya kadar kullanıcam aspirin. Oğlumda da kullanmıştım zateb. Ama benim her gebeliğim 6-7 haftasında testi tekrarlıyoruz kalp atışını duyduktan sonra, pıhtılaşma da artış varsa ki bu çok sık rastlanıyormuş hemen iğneye geçeriz diyo dr lar. Bakalım bende bi hamile kalabilsem, kimyasal olmasa, 6 7 haftalara gelsek de yani.tekrar baktırıcaz gebelikle beraber daha da yükselebiliyormuş.
Pıhtılaşması olanlar kullanır canl senin bilgin yok galiba ilk mi olacak bebeğin bence öyleyse önlem amaçlı bu tahlili yaptır çok kişide çıkıyor doktoruna sor doktor genelde 2 3 düşükten sonra yaptiriyorCnm aspirin neden içiyorsun onu anlamadım.
On bahsettiğimiz pıhtılaşma genetik bi rahatsızlık kılcal damarlarda oluyor bebeğe kan gitmiyor ölüyor .bunu normal testle anlaşılmaz biraz uzun süren bi testKızlar adet kanınizin kıvamı nasıl yani içersinde küçük küçük pıhtılaşma normal mi. Pihtisiz adet kanı olur mu
Merhaba canım biz de 8+3’teyiz:) bu cumartesi kontrole gitcem yine çağırmıştı doktor. Biraz bulantılı geçiyor benimki sağlıklı olsun da yeter ki dayanırım:) sen ne yapıyorsun ne kadar var bat’a?
Masallah buyumussunuz canim...Merhaba canım biz de 8+3’teyiz:) bu cumartesi kontrole gitcem yine çağırmıştı doktor. Biraz bulantılı geçiyor benimki sağlıklı olsun da yeter ki dayanırım:) sen ne yapıyorsun ne kadar var bat’a?
Cnm yani adette pıhtı olması normal mi. Yani genetik rahatsızlık dediğiniz hangisi? Benim çocuğum vvar tekrar düşünüyoruz. Sizinde ilkinde yokmuş ondan çok merak ettim. Yani adet kanım kati kıvamlı pihtili geliyor nasıl desem akinca içinde minik minik pihtilar var. Lop diye lavoboya düşüyor . Biraz açık oldu kusura bakmayin. Başka arkdaslarinda bilgisi varsa yazsınlar lütfenBiz
On bahsettiğimiz pıhtılaşma genetik bi rahatsızlık kılcal damarlarda oluyor bebeğe kan gitmiyor ölüyor .bunu normal testle anlaşılmaz biraz uzun süren bi test
İnşallah canım teşekkür ederim:) ay inşallah bu ay da senin güzel haberlerini alırızMasallah buyumussunuz canim...hep iyi haberlerle gel...
Benim de 1 hafta var asagi yukari .. bekliyoruz bakalim
Düşüklerim olduğu için ve bende az da olsa pıhtılaşma var gebelik düşünmeden önce 3 ay gebelik oluşunca da 7 ay içiyorum canım. Bu şekilde sağlıklı gebelik elde ediyoruz ama bazen edemiyoryz da içtiğim halde 2 tane peşpeşe kimyada da yaşadım ama onları güya saymıyo dr lar .. işte o yüzden ah bi 6 7 hadtaları görsek de ben o zaman aaa hamielymişim dicem yani .. :) tabi kalabilirsem inşallahhh sağlıklaaCnm aspirin neden içiyorsun onu anlamadım.
Benim hep öyle işte aspirin içsem de içmesem de yıllardır öyle bi dr pıhtılaşmadan dolayıdır demişti başka dr normal insanlarda da olabilir nornal demişti dediğin gibi hep öyle pıhtılı falan geliyoCnm yani adette pıhtı olması normal mi. Yani genetik rahatsızlık dediğiniz hangisi? Benim çocuğum vvar tekrar düşünüyoruz. Sizinde ilkinde yokmuş ondan çok merak ettim. Yani adet kanım kati kıvamlı pihtili geliyor nasıl desem akinca içinde minik minik pihtilar var. Lop diye lavoboya düşüyor . Biraz açık oldu kusura bakmayin. Başka arkdaslarinda bilgisi varsa yazsınlar lütfen
İnşallah cnm ya. Rabbim inşallah nasip etsin en güzel zamandaDüşüklerim olduğu için ve bende az da olsa pıhtılaşma var gebelik düşünmeden önce 3 ay gebelik oluşunca da 7 ay içiyorum canım. Bu şekilde sağlıklı gebelik elde ediyoruz ama bazen edemiyoryz da içtiğim halde 2 tane peşpeşe kimyada da yaşadım ama onları güya saymıyo dr lar .. işte o yüzden ah bi 6 7 hadtaları görsek de ben o zaman aaa hamielymişim dicem yani .. :) tabi kalabilirsem inşallahhh sağlıklaa
Benimde 27 28 çatladı kesin 27sinin gecesi daha doğrusu çatır çatır çatlama ağrılaro yaşadım :)))) aman bu ay full değwrlendirdik yani hepimiz gelsin şu nazlı bebekler yaa :)Öle mi diosunhadi ınsallah Benim de 27 28 yumurtlama 29 çatlama canım
Aminn canım hepimizeeİnşallah cnm ya. Rabbim inşallah nasip etsin en güzel zamanda
Peki sen iğmeye başlicakmısın yani canım onu sordum. Bana iğne gereksiz saba fazla gelir diyolar sadece aspirin alıcaksın diyolar bende de feci baş ağrıaı yapıyo yatarken içmeye çalışıyorum folikle beraber folic1Bu ay hiç birşey kullanmadim aspirin başımı agritiyo tansiyonunu düşürüyor bugün başladım kullanmaya ..iğneye valla benm doktor hemn basla dedi.gecen ay 1 ay iğne kullandım önlem amaçlı tedavi sırasında belki onun etkiside vardircunku burnum kanadı zor durdurdum
Amin inşallah inşallah cnmAminn canım hepimizee
Ay insallah canim hayirlisiyla gelsin...umudum yok pms basladiİnşallah canım teşekkür ederim:) ay inşallah bu ay da senin güzel haberlerini alırız
Cnm ben şimdi endişelenmeli miyim. Ne yapsam ki acaba. Normalde de olabilir demis doktor . O zaman belki diğer arkadaslarinda oyle midir yazarlarsa çok sevinirimBenim hep öyle işte aspirin içsem de içmesem de yıllardır öyle bi dr pıhtılaşmadan dolayıdır demişti başka dr normal insanlarda da olabilir nornal demişti dediğin gibi hep öyle pıhtılı falan geliyo
Benim de bahsettigin gibi olur... dollenemeyen yumurtalar diye biliyorum bende... basta baya bir sanci oluyorrr sonra dedigin gibi lop diye dusuyor klozete hatta 2 defa sifon cekmek zorunda kaliyorum..Cnm yani adette pıhtı olması normal mi. Yani genetik rahatsızlık dediğiniz hangisi? Benim çocuğum vvar tekrar düşünüyoruz. Sizinde ilkinde yokmuş ondan çok merak ettim. Yani adet kanım kati kıvamlı pihtili geliyor nasıl desem akinca içinde minik minik pihtilar var. Lop diye lavoboya düşüyor . Biraz açık oldu kusura bakmayin. Başka arkdaslarinda bilgisi varsa yazsınlar lütfen
Kullan ama stres yapma ben baya stres yaptım koyulasmadan iliski oldu acaba yapmasamiydim bu akşam yapsammi soruları beynimi yiyo . Önemli olan stressiz iliski olması ama maalesef ben beceremiyorum bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım insallah rabbim dualarımızi kabul eder
Kızlar cevap yokmuKızlar yine ovulasyon yaptım daha kırmızı çıktı bu gece sabaha karşı iliski olcak . Ama benim eşimin spermlerinin sayısı biraz az olan spermler güçlü ama sayısı çok değil ben dünde iliski yaşamıştım acaba bu gece hiç yapmayıp yarına mi bıraksam akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?