- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.401
Teşekkür ederim canımGenel yorum pikten once pikte ve pik sonrasi degerlendirme yonunde canim..
Sizde var mı pıhtılaşma yani aspirin kullanıyor musunuz. BuBenim de bahsettigin gibi olur... dollenemeyen yumurtalar diye biliyorum bende... basta baya bir sanci oluyorrr sonra dedigin gibi lop diye dusuyor klozete hatta 2 defa sifon cekmek zorunda kaliyorum..
Benim bildigim yok... bir kizim var 9 yasinda ama sonradan gelisebilen bir durum oldugunu soyledi dr. testi yaptirmami onerdi..Sizde var mı pıhtılaşma yani aspirin kullanıyor musunuz. Bu
Bende ağrı yok ama ne bileyim şaşırdımBenim bildigim yok... bir kizim var 9 yasinda ama sonradan gelisebilen bir durum oldugunu soyledi dr. testi yaptirmami onerdi..
Ama ben kendimi bildim bileli boyle pihtili olur.. agrili olur yogun olur... rahimden parca da aldilar fakat bir problem cikmadi... demek boyle bizim regl dedik kabullendik.
Doktora gittin mi?Bende ağrı yok ama ne bileyim şaşırdım
Yani bu konuda gitmedim. Ama normalde gittiğimde ultrasonla baktığında birşey dememiştiDoktora gittin mi?
Normal bence yumurtladiginin gostergesi iste.. agri olmayabilir herkeste olmuyor.. akinti da mi yok?Yani bu konuda gitmedim. Ama normalde gittiğimde ultrasonla baktığında birşey dememişti
İkimizin bat lar aynı canım kasıkta ağrıların varmı :) benim maşallah saçma ağrılar bazen oluyo sağlı sollugeçen ayda olmuştu regl olmuştum 1 kere de ağrılara rağmen gebelik olmuştu yani bunlar neyin nesi Nlamadım zaten ben takmıyoeum vakitte yok oturup düşünmeye :)))Normal bence yumurtladiginin gostergesi iste.. agri olmayabilir herkeste olmuyor.. akinti da mi yok?
Cnm akıntı derken adet kanı mı sordun. Yani afedersiniz tuvalete lop diye düşüyor böyle ciğer görünümündeNormal bence yumurtladiginin gostergesi iste.. agri olmayabilir herkeste olmuyor.. akinti da mi yok?
Bugun sabahtan basladi hafif alt karin sancisi ogleden sonra da belim agridi halen devam ediyor... ben pms diyorum :)İkimizin bat lar aynı canım kasıkta ağrıların varmı :) benim maşallah saçma ağrılar bazen oluyo sağlı sollugeçen ayda olmuştu regl olmuştum 1 kere de ağrılara rağmen gebelik olmuştu yani bunlar neyin nesi Nlamadım zaten ben takmıyoeum vakitte yok oturup düşünmeye :)))
Pms neydi canım :) valla benim üşütmeden de olabilir ama anlamadım sol tarafta daha çok oluyo sanki ağrılar hissediyorum. 11 ocak benim de canım 27 si falandı çatlamaBugun sabahtan basladi hafif alt karin sancisi ogleden sonra da belim agridi halen devam ediyor... ben pms diyorum :)
Sizin bir kac gun sonra catlamisti sanirim canim ama ayni zamanlarda ogreniriz bence de:)) vakit geciyor onda sikintim yok da yas da geciyor.. ben acaba normal yoldan denemeyi birakip tedaviye mi baslasam diyorum..
Iste ben 9una cektim bati 24 25 agri oldu 26sinda catladi... neyse yav iste 9 10 11 belli olacak insallah sen ne zaman basliycaksin test yapmaya?Pms neydi canım :) valla benim üşütmeden de olabilir ama anlamadım sol tarafta daha çok oluyo sanki ağrılar hissediyorum. 11 ocak benim de canım 27 si falandı çatlama
Bende aynı işte canım yaa. Ben bu ptesi yaparım belki ya yada salı günüIste ben 9una cektim bati 24 25 agri oldu 26sinda catladi... neyse yav iste 9 10 11 belli olacak insallah sen ne zaman basliycaksin test yapmaya?
Pre menstrual sendrom pms canim adet onceai sendromu... normalden daha fazla yasiyoruz belirtileri... hem psikolojik hem fizyolojik... su ara mutsuzum yukseliyorum hemenn iste bel sirt agrilari..
Ani ruh degisiklikleri, siskinlik bas agrilari. Vs vs.
Pazartesi 7si varsa cikar sende.. benim onceden cikmiyor ya..elimde iki test var.. 9u gelmesse 10u yaparim diyorum kismetse.Bende aynı işte canım yaa. Ben bu ptesi yaparım belki ya yada salı günü
Ah inşallah kuzm birlikte bekleyelim o zaman sen ne zamana kadar değerlendirdin hiç.ara verdinmiBenimde 27 28 çatladı kesin 27sinin gecesi daha doğrusu çatır çatır çatlama ağrılaro yaşadım :)))) aman bu ay full değwrlendirdik yani hepimiz gelsin şu nazlı bebekler yaa :)
Benimde hiç çıkmıyodu bende hiç yapmıyodum ama buralarda adkadaşlardan özendim elimde de 5 tane olunca nasıl olsa tertemiz tek çizgiyi görücem :))))) yaparım 5inide bitiririm her gün napim :)))) bu ağrıalr benimde adet ağrısı gibi zaten başladıPazartesi 7si varsa cikar sende.. benim onceden cikmiyor ya..elimde iki test var.. 9u gelmesse 10u yaparim diyorum kismetse.
Ah inşallah kuzm birlikte bekleyelim o zaman sen ne zamana kadar değerlendirdin hiç.ara verdinmi
Bende hiçbirşey yok şuan sadece ara ara karnımın alt kısmı ağrıyor giibi oluyor ama adete daha varki benim 14.15.gün yumurtlama oldu 16catladı biz 14 15 16 17 18 değerlendirdik çünkü instagramda ve youtubeta birgebeningünlüğü var 400nilmem kaç kişiyi hamile bıraktı bana da bu günleri değerlendirmemi söyledi canımBenimde hiç çıkmıyodu bende hiç yapmıyodum ama buralarda adkadaşlardan özendim elimde de 5 tane olunca nasıl olsa tertemiz tek çizgiyi görücem :))))) yaparım 5inide bitiririm her gün napim :)))) bu ağrıalr benimde adet ağrısı gibi zaten başladı
Aynen canım beraber bekliyoruz :) benim 11.gün koyu çizgi 12.gün silik çizgi görmüştüm. 10.11.12.gün değerlendirdik başka yok canım zaten :))))) 2 3 gün ağeı falan olmadı da şimdi var iştw yaa saçma sapan ağrılar batma gibi falanbunları ben 1 kere hamilelikte yaşadım ama geçen ay da böyleydi adet oldum. Benim tek belirtim sarı akıntı rwgle 1 2 gün kala ni kaç gün kala. Bakalım .. sende varmı bişeyler
O neymiş kız bende bakayım :) yok sende çok iyi değerlendirdin canım benim şu an bişey yok dinlenirken mesela ama 3 yaşına girwcek oğlumun tüm gün peşindeyim kucağıma alıyorum 18 19 kg :/ bel fıtığı zaten var bende o belirti değil hiç. Ama yorulunca ayakta olunca birden bende de alt tarafta batma vs oluyo şişkinlk falan yani regl belirtielri hazır :)))))) ama zaten hamilelikle rwgl aynı olduğu için son 4 5 gğn kalana kadar ben takmıyorum hiçBende hiçbirşey yok şuan sadece ara ara karnımın alt kısmı ağrıyor giibi oluyor ama adete daha varki benim 14.15.gün yumurtlama oldu 16catladı biz 14 15 16 17 18 değerlendirdik çünkü instagramda ve youtubeta birgebeningünlüğü var 400nilmem kaç kişiyi hamile bıraktı bana da bu günleri değerlendirmemi söyledi canım
İncele canım.videoları var izle valla bana dedi 18.güne kadar değerlendir bizde yaptık valla hayırlısı ama hiçbi belirtim yok valla zamanda hiç geçmiyor yaO neymiş kız bende bakayım :) yok sende çok iyi değerlendirdin canım benim şu an bişey yok dinlenirken mesela ama 3 yaşına girwcek oğlumun tüm gün peşindeyim kucağıma alıyorum 18 19 kg :/ bel fıtığı zaten var bende o belirti değil hiç. Ama yorulunca ayakta olunca birden bende de alt tarafta batma vs oluyo şişkinlk falan yani regl belirtielri hazır :)))))) ama zaten hamilelikle rwgl aynı olduğu için son 4 5 gğn kalana kadar ben takmıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?