Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok benimki o normal heral ya denesen belki doğrudur ben incir kürü yapcam öbur ay..derdi aramak bizden vermek Rabbimden napalım
öyle vücuda ne etki vereceğini bilmeden ekstra birşeyler yapmak istemiyorum... incir kürü diyorsun.. prolaktin yükseltiyormuş o da... vitaminler desen karaciğere zarar... ne gelirse Rabbimden işte ... bende sigara var stres var onlar da etkili olmamasında.. yoksa 4 gebeliğim var 1 sağlıklı çocuğum var...
bir de pıhtılaşmadan bahsediliyor doktor onu önerdi burda bakmıyoruz diyor kadın doğum hastanesi orda bakılmayacak da nerde bakılacak hee bir de d vitaminine bakmadılar neymiş artık bakmıyorlarmış...

İnşallah atlatın çabucak..
ben de aynısını diyorum olsaydı çıkardı... bir de diyorum ki ama ya varsa
Biz ikimizde de birşey yok bence regl oluruz bu gdişle anca
Millet 6 7 gün kala görüyor biz 2 3 gün kala gölgenin gölgesi bile çıkmıyor pehh :) bu saatten sonra da çıkmaz bişey bende bıraktum bekliyorum regli olsa çıkardı zaten süpriz olurlarsa buyurusnlar bekliyoruz

Bencede canım biraz daha bekle o zaman. Bir de karnında ölünce de aslında hemen yapıyolar pıhtılaşma yapmasa bile önlem amaçlı başlatıyolar aslında coraspin. Sen sor mutlaka dr a kesin detaylı bilgi verir sana da

ben son gebelikte bat günü gördüm canım... yine burdakilerin ısrarıyla hayırlısı bakalım..

aslında bende bu kürleri ilk defa denicem ama korku ar yan etki eder diye ama herkes kullan diyorda kısmet..ben kanımda baktıracam vucutta enfeksiyon varsada olmuyrmus bilmiyor eger hiç bir sebep yoksa Rabbimin takdirini beklicem

aslında bende bu kürleri ilk defa denicem ama korku ar yan etki eder diye ama herkes kullan diyorda kısmet..ben kanımda baktıracam vucutta enfeksiyon varsada olmuyrmus bilmiyor eger hiç bir sebep yoksa Rabbimin takdirini beklicem
tabi baktırman gerekenleri baktırmalısın... ondan sonra gerekli ise tedavini verirler.. nasipte varsa olur canım..

Önce yaptın çıkmadı bat mı çıktı canım. Hadi hayırlısı bakalım o zaman bat günü yaparız inşallah vardır bişeyler bizde de
yok bat günü yaptım çıktı... çok silik de değil belirgindi.. ondan biraz umudum var gibi hala hani gün saat bile önemli kana geçmesinde ya... hayırlısı zaten 2 türlüsüne de hazırız canım.. sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…