- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.021
Bende trabzonluyuummmmmmmmm :)))bende Trabzondayım:)
1 buçuk senedir ordudayım buraya evlendim :)Bende trabzonluyuummmmmmmmm :)))
AminnnnnnnHadi darısı burdaki herkese :) hayırlı olsun
öyle vücuda ne etki vereceğini bilmeden ekstra birşeyler yapmak istemiyorum... incir kürü diyorsun.. prolaktin yükseltiyormuş o da... vitaminler desen karaciğere zarar... ne gelirse Rabbimden işte ... bende sigara var stres var onlar da etkili olmamasında.. yoksa 4 gebeliğim var 1 sağlıklı çocuğum var...yok benimki o normal heral ya denesen belki doğrudur ben incir kürü yapcam öbur ay..derdi aramak bizden vermek Rabbimden napalım
Biz ikimizde de birşey yok bence regl oluruz bu gdişle ancaİnşallah atlatın çabucak..
ben de aynısını diyorum olsaydı çıkardı... bir de diyorum ki ama ya varsa
nerdesinnn???Bende trabzonluyuummmmmmmmm :)))
Bencede canım biraz daha bekle o zaman. Bir de karnında ölünce de aslında hemen yapıyolar pıhtılaşma yapmasa bile önlem amaçlı başlatıyolar aslında coraspin. Sen sor mutlaka dr a kesin detaylı bilgi verir sana daCanim benim ilk gebelikte karnimda ölmüştü pıhtılaşma var mi bilmiyorum ama bu seferki gebelikte garantiye almak için doktora gidip coraspirin kullanmak istediğimi soylucem. Cevremde çok kişi var 2 düşük yapan pıhtılaşma çıkıyor hep. Daha bekliycem o zaman benim değer daha dün 205.8 di ama yarın ya da obur gün doktora gitmek istiyorum bu sebepten dolayı. Benim geç yumurtlama olduğu için adetin 1 hafta geçti ama değer bu o yüzden henüz yükselmesini bekliyorum
Normalde trabzonluyumm :) ama orduya evlendim 1 buçuk senedir ordudayım sürekli gelip gidiyorumnerdesinnn???
ben son gebelikte bat günü gördüm canım... yine burdakilerin ısrarıyla hayırlısı bakalım..Biz ikimizde de birşey yok bence regl oluruz bu gdişle anca
Millet 6 7 gün kala görüyor biz 2 3 gün kala gölgenin gölgesi bile çıkmıyor pehh :) bu saatten sonra da çıkmaz bişey bende bıraktum bekliyorum regli olsa çıkardı zaten süpriz olurlarsa buyurusnlar bekliyoruz
aslında bende bu kürleri ilk defa denicem ama korku ar yan etki eder diye ama herkes kullan diyorda kısmet..ben kanımda baktıracam vucutta enfeksiyon varsada olmuyrmus bilmiyor eger hiç bir sebep yoksa Rabbimin takdirini beklicemöyle vücuda ne etki vereceğini bilmeden ekstra birşeyler yapmak istemiyorum... incir kürü diyorsun.. prolaktin yükseltiyormuş o da... vitaminler desen karaciğere zarar... ne gelirse Rabbimden işte ... bende sigara var stres var onlar da etkili olmamasında.. yoksa 4 gebeliğim var 1 sağlıklı çocuğum var...
bir de pıhtılaşmadan bahsediliyor doktor onu önerdi burda bakmıyoruz diyor kadın doğum hastanesi orda bakılmayacak da nerde bakılacak hee bir de d vitaminine bakmadılar neymiş artık bakmıyorlarmış...
Önce yaptın çıkmadı bat mı çıktı canım. Hadi hayırlısı bakalım o zaman bat günü yaparız inşallah vardır bişeyler bizde deben son gebelikte bat günü gördüm canım... yine burdakilerin ısrarıyla hayırlısı bakalım..
akçabattayım en bende normalde Tokatlıyım:)Normalde trabzonluyumm :) ama orduya evlendim 1 buçuk senedir ordudayım sürekli gelip gidiyorum
Akcaabatliyim :))) ay allahım tesadüfe bak .akçabattayım en bende normalde Tokatlıyım:)
Aa hakikaten tesadüf işte herkes kendi memleketinde değil.yapcak bişey yok benim bir oğlum var 10 yaşında 36 yaşındayım benAkcaabatliyim :))) ay allahım tesadüfe bak .
tabi baktırman gerekenleri baktırmalısın... ondan sonra gerekli ise tedavini verirler.. nasipte varsa olur canım..aslında bende bu kürleri ilk defa denicem ama korku ar yan etki eder diye ama herkes kullan diyorda kısmet..ben kanımda baktıracam vucutta enfeksiyon varsada olmuyrmus bilmiyor eger hiç bir sebep yoksa Rabbimin takdirini beklicem
Rabim bekletmeden veriri inşallah cocugun kaç yasındatabi baktırman gerekenleri baktırmalısın... ondan sonra gerekli ise tedavini verirler.. nasipte varsa olur canım..
Masallah allah bağışlasın canim benim :)Aa hakikaten tesadüf işte herkes kendi memleketinde değil.yapcak bişey yok benim bir oğlum var 10 yaşında 36 yaşındayım ben
yok bat günü yaptım çıktı... çok silik de değil belirgindi.. ondan biraz umudum var gibi halaÖnce yaptın çıkmadı bat mı çıktı canım. Hadi hayırlısı bakalım o zaman bat günü yaparız inşallah vardır bişeyler bizde de
2009 lu kızım var canım mayıs doğumlu..Rabim bekletmeden veriri inşallah cocugun kaç yasında
Amin sanada nasip etsin inşallah..15 tatile memleketime gitcemMasallah allah bağışlasın canim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?