Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar aranızda yeniyim biz de bebiş istiyoruz, ovulasyon testi aldım şuan hastayım adetim sonrası soğan kürü ve testlere başlıcam inşallah, size bir sorum olacak soğan kürünü 15 gün yapmak gerek ama haftaya memlekete gideceğiz kaynanamların evinde kür içemicem ama adetimin ilk günü bugğn başladam soğan kürüne yine etki eder mi sizce? Bir de şunu sormak istiyorum henüz 5 aylık evliyiz doktor kontrolü oldum hiç bir sorun yok dedi ama ille de müdahale isterseniz meganon iğnesi yapalım dedi yarın gideceğim yumurta büyütme iğnesi için sizce gerekli mi ki yaptırsam mı acele mi ediyorum kimse bana cevap vermiyo ya yanlış mı yorum yapıyorum bilemedim :/

amann oluyor tabi 4 e mi gidiyor oğlan da ... hep istediği olsun... her şeyi o en güzel yapıyor uğraşıp duruyoruz işte
4 gidiyor sorma cok mız mız ben askere giderken mi kardesim ocak diye beni bunaltıyor ..tabi tek ya istemez mi herşey onun anne ben bebege bakarım dıyor aglıyor aramıza yatardı diyor aglıyor bben kafayı yıyecem

4 gidiyor sorma cok mız mız ben askere giderken mi kardesim ocak diye beni bunaltıyor ..tabi tek ya istemez mi herşey onun anne ben bebege bakarım dıyor aglıyor aramıza yatardı diyor aglıyor bben kafayı yıyecem
benimki de başımızın etini yiyordu... ne zaman olacak ne zaman gelecek? şimdi de artık benim kardeşim olmayacak ben anladım..diyor

yarar ben kullnmadım ama duzenlı yapmak gerekıyormus ama dıkkat etmek lazım kımınde kıst yapmış

Aynen canım napalım kısmet bende oğlumdayken bat günü yada 1 gün geçmişti yapmıştım çok kırmızı değildi ama pembeydi yinede akşam testte de 360 falan çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…