Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, siz bilirsiniz ama 5 ay gibi kısa bir sürede ben olsam vücuduma hormon yükletmezdim. Hormon testlerinizde bir sorun yoksa ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip edin öncelikle bence. Belki yumurtalıklarınız düzgün çalışıyor ama doğru günü değerlendiremiyorsunuz. Doktor yumurta takibi yaptı da yumurtanın büyümediğine mi karar verdi ki iğne yapacak bunu da anlamadım. Hepsi hormon onların. Daha çok yeni evlisiniz yaşınız da gençse dediğim gibi ovulasyon testiyle deneyin bir süre bence.

Eşim asker ayın 15 günü neredeyse görevde olduğundan doğru günleri genellikle kaçırdık bir de bulunduğum yerde doktor alternatifim yok ve ilgi alaka yok bu yüzden ben de emin olamadım sadece ultrason ve kan testiyle hızlı bi şekilde bu kararı sunup paketledi beni, herşey normalken bunu yapmak için bence de erken ama bilemedim yine de sormak istedim, Teşekkür ederim

Rica ederim ne demek:) inşallah sağlıkla, hayırlısıyla hamile kalırsın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…