- 3 Aralık 2018
- 502
- 581
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.061
Amiiin inşAllah. Bugün kan verdim bakalım sonucu hala çıkmadıne zaman gideceksin o zaman belli olur bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir.
önemli değilTeşekkür ederim
benimki demez cocuk hasret içindesonrada bunu niye aldınız niye getirdiniz der geri verin bunu der
Merhaba, siz bilirsiniz ama 5 ay gibi kısa bir sürede ben olsam vücuduma hormon yükletmezdim. Hormon testlerinizde bir sorun yoksa ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip edin öncelikle bence. Belki yumurtalıklarınız düzgün çalışıyor ama doğru günü değerlendiremiyorsunuz. Doktor yumurta takibi yaptı da yumurtanın büyümediğine mi karar verdi ki iğne yapacak bunu da anlamadım. Hepsi hormon onların. Daha çok yeni evlisiniz yaşınız da gençse dediğim gibi ovulasyon testiyle deneyin bir süre bence.Selam kızlar aranızda yeniyim biz de bebiş istiyoruz, ovulasyon testi aldım şuan hastayım adetim sonrası soğan kürü ve testlere başlıcam inşallah, size bir sorum olacak soğan kürünü 15 gün yapmak gerek ama haftaya memlekete gideceğiz kaynanamların evinde kür içemicem ama adetimin ilk günü bugğn başladam soğan kürüne yine etki eder mi sizce? Bir de şunu sormak istiyorum henüz 5 aylık evliyiz doktor kontrolü oldum hiç bir sorun yok dedi ama ille de müdahale isterseniz meganon iğnesi yapalım dedi yarın gideceğim yumurta büyütme iğnesi için sizce gerekli mi ki yaptırsam mı acele mi ediyorumkimse bana cevap vermiyo ya yanlış mı yorum yapıyorum bilemedim :/
Merhaba, siz bilirsiniz ama 5 ay gibi kısa bir sürede ben olsam vücuduma hormon yükletmezdim. Hormon testlerinizde bir sorun yoksa ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip edin öncelikle bence. Belki yumurtalıklarınız düzgün çalışıyor ama doğru günü değerlendiremiyorsunuz. Doktor yumurta takibi yaptı da yumurtanın büyümediğine mi karar verdi ki iğne yapacak bunu da anlamadım. Hepsi hormon onların. Daha çok yeni evlisiniz yaşınız da gençse dediğim gibi ovulasyon testiyle deneyin bir süre bence.
Biliyoruz gorduk onlari isteyip yanip tutusanlaribenimki demez cocuk hasret içinde
Rica ederim ne demek:) inşallah sağlıkla, hayırlısıyla hamile kalırsın bir an önceEşim asker ayın 15 günü neredeyse görevde olduğundan doğru günleri genellikle kaçırdık bir de bulunduğum yerde doktor alternatifim yok ve ilgi alaka yok bu yüzden ben de emin olamadım sadece ultrason ve kan testiyle hızlı bi şekilde bu kararı sunup paketledi beni, herşey normalken bunu yapmak için bence de erken ama bilemedim yine de sormak istedim, Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek:) inşallah sağlıkla, hayırlısıyla hamile kalırsın bir an önce
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim daim etsinKızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
Darısı isteyen hepinize inşaAllahhhhhhh
Amiin. Ne güzel insanın toprağı gibi yokAmin sanada nasip etsin inşallah..15 tatile memleketime gitcem
BİR gün arayla yumurtluyoruz inşallah güzel haberide peşpeşe veririz :) yazdım ama siz hamilesşnşz süper :) hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKoyu olan t kısmı arkadaslar ama benim 12. Gün falan bu kadar köyü çıkmamıştı ovulasyon testi yaptim
O hamile canım :) testi hamileyken nasıl çıktığına örnek olsun diye yaptıBİR gün arayla yumurtluyoruz inşallah güzel haberide peşpeşe veririz :)
Canım ne durumdasın? Bata kaç kaldı?amann oluyor tabi4 e mi gidiyor oğlan da ... hep istediği olsun... her şeyi o en güzel yapıyor uğraşıp duruyoruz işte
Ay ben sonra gördüm :) hadi maşallah süperO hamile canım :) testi hamileyken nasıl çıktığına örnek olsun diye yaptı
Darısı başımıza inşaallah :)Ay sonra gördüm :)
Ay ben sonra gördüm :) hadi maşallah süper
yumurtlama çift çizgisini adetle beraber kaçıncı gün gördünüz acabaHayır bata 3 kala yaptım. Yani çok koyu çıkınca acaba diğer adetimi üstüne görme olarak mı yaşadım diye düşündüm
Kuzum gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap istersen için rahatlasınAy hadi insallah canım
Adet bitikten 5 gün sonra ideal diyorlarKızlar merhaba :) benim bugün adetim bitti geçen ay adetten 40 gün sonra yumurtlama oldu sizce teste ne zaman başlayayım? Bu arada inofolic combi de kullanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?