- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.081
benim adetim geçtiğinde böyle çıkmıştıŞekil a :)
Arkadaşlar gebesin diyorlar ama bilmiyorum henüz akşama sonuç çıkar
Test yok canım nerdeBugun adetimin 17 günü arladaşlar yardımcı olur musunuz ilk defa yaptım bugun testi
O döngüsü normal olanlar içindir ben biraz anormalimAdet bitikten 5 gün sonra ideal diyorlar
Bitince başla canım o zaman :) gerçi bugün hamile olan arkadaş 3. Gün görmüş çift çizgi bende şimdi okudumO döngüsü normal olanlar içindir ben biraz anormalim
Valla var ama korkuyorum canım yaa sen ne diosun cuma cumartesi batKuzum gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap istersen için rahatlasın
Sizi hatırlıyorum sanarım geçen ayda adete yakın koyu çıkıyordu galiba bence çok güvenmeyin hergün yapmaya devam edin eğer gittikçe koyulaşırsa yada aynı koyulukta olursa o zaman umutlanın derimKızlar ovülasyondan sonra 9.günüm ve ovülasyon testi böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım yada erken mi
Bugün denemek için bir tane yaptım bayağı silik ikişer üçer gün arayla yapayım diyorum koyulaşmaya başladığında hergün yaparımBitince başla canım o zaman :) gerçi bugün hamile olan arkadaş 3. Gün görmüş çift çizgi bende şimdi okudum
Bata 5kalayumurtlama çift çizgisini adetle beraber kaçıncı gün gördünüz acaba
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün yarın?Valla var ama korkuyorum canım yaa sen ne diosun cuma cumartesi bat
Bir iki güne yumurtlama olacak gibi testin fazlaysa sabah akşam yap daha net sonuç alırsınTest yüklenmeden göndermişim heycandan
Benimde öyle oldu peki kaç gün geçti öğrendiniz acaba çok sordum kusura bakma amaBata 5kala
Arkadaş yazmıştı ama kaçırdın galiba canım hamileymiş test yaptı :)benim adetim geçtiğinde böyle çıkmıştıDarkgod ısrar etmişti yap diye bata ne kadar var ya da geçti mi? hamile gibisin canım, test yaparsan beni de etiketler misin :)
Gün asla atlama ben youtubede birgebeningünlüğü yaz. Bayan anlatmış herşeyi ile dinledim oda öyle diyor benim bir anda kızardı görsele bak istersenBugün denemek için bir tane yaptım bayağı silik ikişer üçer gün arayla yapayım diyorum koyulaşmaya başladığında hergün yaparım
İnşallah canım,ya test bugun akşam üstü geldi elime iki üç gündür kremsi akıntım var sağ kasığım ağrıyodu başım ağrıyodu yumurtlama zamanı diye tabi hemen değerlendirmeye başladık bugun testler gelince başladım hemen yapmaya tam zamanında geldi allahtan erken yumurtlucağım tuttu bu ay inşallah yakalarım hayırlısıyla sabah tekrar yapayım ilk idrarla ozaman dimiBir iki güne yumurtlama olacak gibi testin fazlaysa sabah akşam yap daha net sonuç alırsın
Evet doğru söylüyorsun aslındaGün asla atlama ben youtubede birgebeningünlüğü yaz. Bayan anlatmış herşeyi ile dinledim oda öyle diyor benim bir anda kızardı görsele bak istersen
Hayır kesinlikle ilk idrarla yapma zaten testin prospektüsünde de yazar ilk idrarla yapmayın diye. Değerlendirdiğin de iyi olmuş belkide yumurtlamışsındır da testlerin silikleşmeye başlamıştırİnşallah canım,ya test bugun akşam üstü geldi elime iki üç gündür kremsi akıntım var sağ kasığım ağrıyodu başım ağrıyodu yumurtlama zamanı diye tabi hemen değerlendirmeye başladık bugun testler gelince başladım hemen yapmaya tam zamanında geldi allahtan erken yumurtlucağım tuttu bu ay inşallah yakalarım hayırlısıyla sabah tekrar yapayım ilk idrarla ozaman dimi
12.gün canım benimYumurtlamadan sonraki kaçıncı gün yarın?
Yap yaa birşey kaybetmezsin yani umutlandırmak istemem hislerimede pek güvenmem ama hamilesin gibime geliyor12.gün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?