Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şekil a :)
Arkadaşlar gebesin diyorlar ama bilmiyorum henüz akşama sonuç çıkar
benim adetim geçtiğinde böyle çıkmıştı Darkgod ısrar etmişti yap diye bata ne kadar var ya da geçti mi? hamile gibisin canım, test yaparsan beni de etiketler misin :)

Kızlar ovülasyondan sonra 9.günüm ve ovülasyon testi böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım yada erken mi
Sizi hatırlıyorum sanarım geçen ayda adete yakın koyu çıkıyordu galiba bence çok güvenmeyin hergün yapmaya devam edin eğer gittikçe koyulaşırsa yada aynı koyulukta olursa o zaman umutlanın derim

benim adetim geçtiğinde böyle çıkmıştı Darkgod ısrar etmişti yap diye bata ne kadar var ya da geçti mi? hamile gibisin canım, test yaparsan beni de etiketler misin :)
Arkadaş yazmıştı ama kaçırdın galiba canım hamileymiş test yaptı :)

Bugün denemek için bir tane yaptım bayağı silik ikişer üçer gün arayla yapayım diyorum koyulaşmaya başladığında hergün yaparım
Gün asla atlama ben youtubede birgebeningünlüğü yaz. Bayan anlatmış herşeyi ile dinledim oda öyle diyor benim bir anda kızardı görsele bak istersen

Eklentiler

• 0D787CE9-21A3-485C-8772-9247A047F52D.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 30
Bir iki güne yumurtlama olacak gibi testin fazlaysa sabah akşam yap daha net sonuç alırsın
İnşallah canım,ya test bugun akşam üstü geldi elime iki üç gündür kremsi akıntım var sağ kasığım ağrıyodu başım ağrıyodu yumurtlama zamanı diye tabi hemen değerlendirmeye başladık bugun testler gelince başladım hemen yapmaya tam zamanında geldi allahtan erken yumurtlucağım tuttu bu ay inşallah yakalarım hayırlısıyla sabah tekrar yapayım ilk idrarla ozaman dimi

Hayır kesinlikle ilk idrarla yapma zaten testin prospektüsünde de yazar ilk idrarla yapmayın diye. Değerlendirdiğin de iyi olmuş belkide yumurtlamışsındır da testlerin silikleşmeye başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…