Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi canım sen nasılsın ben beklemedeyim
kızzzz yapması bir dert sonrası daha da deeerrrrttt :) Günler geçmiyor her gün iyi mi diye kafayı yiyorsun falan. Mide bulantıları da cabası. Bende iyiyim. Bizim ailede çifter çifter bombalar eltim de hamileymiş hah çatladı mı bu sefer çabuk senin :)

Kız saltanatım nasıl kısa sürdü :) Aramızda 3-4 hafta var sanırım. O da 5 haftalık falan hamile. Dün keseyi görmüş. Bizim her şeyimiz peş peşe oldu :):) Bebişlerde peşpeşe gelecek inşallah.

Tabi ben dayanamadım haftaya olan randevumu bygüne aldım. Gidip iyi mi görmem gerek

Olsun canım günü gününe olmakta çok önemli. Hatta en önemlisi o bence :) Eltimin de denemişler denemişler ummadığı anda olmuş.

Ayy evet ya o acidan dusunemedim saltanat sureydin az daha iyiydi... :))

Evet tabi onemli sukur canim.. insallah tutar bakalim.. Rabbim bilir en iyi zamanini:)

kızlar bir de şey dikkatimi çekti programda ovulasyon günü dediği gün yumurtalıktan yumurtaları attığı gün, benim silikleştikten sonra dediğim kısım programlar onu sayıyor...
hani ağrım gitti dediğim gün 26sı sabahıydı 27si gösteriyor program..
ay bilmiyorum anlatabildim mi:)

merhaba arkadaşlar nasılsınız eski arkadaşlar hala buradaymış bende adet molası vermiştim o yüzden yoktum. yani buradan anlaşılacağı üzere gebelik olmadı. 23. gün ovulasyonum olmuştu denedim ama olmadı hayırlısı olsun artık
şimdi bu ay gene ovulasyon takibine başlayacağım henüz 11. i gündeyim erken daha bir kaç gün sonra başlarıö

içinizden ekstra birşey yapan var mı ?
örneğin soğan kürü incir kürü havuç suyu ?

merhabalar

ben bu ay ovu da yapmıcam canım... saldım çayıra

bebek eylül bebeği olmak istemedi sanırım umutlar şubata bakalım :)

folik asit kullanıyorum, d vit damlam var ona devam ediyorum onun dışında yaptığım bir şey yok.

M MaviBoncuk01 can09e Canm oglmmm Ardnlina napıyonuzzz kızlarrrr nasıl gidiyor her şey :)
İyi canım :) sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Ooo haberler sendeymiş hayırlı uğurlu olsun ne diyelim. Kocana söyle yaşayamadığın saltanatı o sürdürsün sana baba olmak öyle kolay değil

Aaa Hadi bakalım:)) evet canım Bu Ay çok güzel çatladı maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…