- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.381
İyi canım sen nasılsın ben beklemedeyim
kızzzz yapması bir dert sonrası daha da deeerrrrttt :) Günler geçmiyor her gün iyi mi diye kafayı yiyorsun falan. Mide bulantıları da cabası. Bende iyiyim. Bizim ailede çifter çifter bombalar eltim de hamileymiş hahİyi canım sen nasılsın ben beklemedeyim
Günaydııınnnlarr
Günaydııınnnlarr
hamileyim demeyi çook isterdimlakin ben dün regl oldum canım... neyse ki günü gününe geliyor ona şükür
eltin hamileymiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah onunki ne kadarlıkmış
Ayy evet ya o acidan dusunemedim saltanat sureydin az daha iyiydi... :))Kız saltanatım nasıl kısa sürdü :) Aramızda 3-4 hafta var sanırım. O da 5 haftalık falan hamile. Dün keseyi görmüş. Bizim her şeyimiz peş peşe oldu :):) Bebişlerde peşpeşe gelecek inşallah.
Tabi ben dayanamadım haftaya olan randevumu bygüne aldım. Gidip iyi mi görmem gerek
Olsun canım günü gününe olmakta çok önemli. Hatta en önemlisi o bence :) Eltimin de denemişler denemişler ummadığı anda olmuş.
Ayy evet ya o acidan dusunemedim saltanat sureydin az daha iyiydi... :))
Evet tabi onemli sukur canim.. insallah tutar bakalim.. Rabbim bilir en iyi zamanini:)
Git gor tabi insallah iyi haberlerle gel canim.Tabi ben dayanamadım haftaya olan randevumu bygüne aldım. Gidip iyi mi görmem gerek
Hayirlisi tabi ki saglikli olsun da.. kizim boga bende bogayim esim yengec.. bakalim terazi ekim miydi:)Senin oğlun olacak bence :) Başak burcu erkeği zordur. Terazi burcu misss :):):)
Iyiyim canim tesekkur ederim siz nasilsiniz. Ovulasyon takibine devam ediyorum
merhabalarmerhaba arkadaşlar nasılsınız eski arkadaşlar hala buradaymış bende adet molası vermiştim o yüzden yoktum. yani buradan anlaşılacağı üzere gebelik olmadı. 23. gün ovulasyonum olmuştu denedim ama olmadı hayırlısı olsun artık
şimdi bu ay gene ovulasyon takibine başlayacağım henüz 11. i gündeyim erken daha bir kaç gün sonra başlarıö
içinizden ekstra birşey yapan var mı ?
örneğin soğan kürü incir kürü havuç suyu ?
İyi canım :) sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Ooo haberler sendeymişkızzzz yapması bir dert sonrası daha da deeerrrrttt :) Günler geçmiyor her gün iyi mi diye kafayı yiyorsun falan. Mide bulantıları da cabası. Bende iyiyim. Bizim ailede çifter çifter bombalar eltim de hamileymiş hahçatladı mı bu sefer çabuk senin :)
Yok canım değil ama heran pozitif olabilir akşama yap mutlakaKizlar testim sizce pozitif oldu mu? Gerci aksam tekrar yapacam da yine yorumlar misiniz?Maria26 . can09e Canm oglmmm
Aaa Hadi bakalım:)) evet canım Bu Ay çok güzel çatladı maşallah :)kızzzz yapması bir dert sonrası daha da deeerrrrttt :) Günler geçmiyor her gün iyi mi diye kafayı yiyorsun falan. Mide bulantıları da cabası. Bende iyiyim. Bizim ailede çifter çifter bombalar eltim de hamileymiş hahçatladı mı bu sefer çabuk senin :)
daha değil gibi... ama değerlendirmeler başlamıştır heraldeKizlar testim sizce pozitif oldu mu? Gerci aksam tekrar yapacam da yine yorumlar misiniz?Maria26 . can09e Canm oglmmm
Aksama tekrar yapacam testi insallah daha da koyulasir. Senin ne durumdaYok canım değil ama heran pozitif olabilir akşama yap mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?