Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bugun pik olursa benim 6. Teste ogrenmis olucam gecen ay resmen 20 tane kullandim bos yere zamaninda yap daha iyi olur senin icinde canim stresi az oluyor bu sekilde
Evet canım doğru söylüyorsun. Ben geçen ay 50 taneyi yedim resmen inşaallah bu ayda 40. Günde yumurtlamam

canım ben hamile kalmadan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Adetten bitiminden 2 gün sonra başladm ancak 1 hafta tahammül edebildim. Sonra adet gördüm sonrasında gebeydim. etkisi var mı bilmiyorum. eşime de o haftakeçiboynuzu özü yedirdim zorla :)

İyi canım :) sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Ooo haberler sendeymiş hayırlı uğurlu olsun ne diyelim. Kocana söyle yaşayamadığın saltanatı o sürdürsün sana baba olmak öyle kolay değil

Hahahaaa sorma valla yaaa hemen eskidim bu ne böyle :) Zaten düğünlerimiz arasında da 1 yıl vardı. Gelinken de hemen eskidim hamileyken de Allahtan eşime bol bol naz yapıyorum da hamileliğimi yaşıyorum :))

Kız senin adet durumları ne oldu? Senin mevcu çok karışıktı.ben bir ara ucunu kaçırdım sanırım:)

Adet oldum canım biteli 3 gün oluyor evet kimse ucunu yakalayamadı zaten o kadar karışıktı

İnşallah bu ay hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız az önce yaptim testi hemen belirdi çizgi dün akşamı degerlendirdik. Bugün havuç suyu içsem mi ki

Eklentiler

• IMG_20190111_113935.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20190111_113804.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 35
Benimde zaten ağrılardan anladığım şuydu canım.
10.gün çok aşırı yoğun akıntı geldi bir daha gelmedi.
11.gün ağrılarım başladı arttı o gün kopkoyuydu zaten. O gece sabaha kadar ağrım arttı da arttı ben dedim kesin çatladı yani
12.gün de silikleşmişti. Ağrımda azalmıştı akıntı da yoktu.
Bende anladığım kesinliklr en önemlisi 11 ve 12.gün ilişki olması biz sık ilişkiylr sağlıklı hızlı sperm yakalayamafık kesinlkle.
Ben işte bu ay test meat yapmicam ama 9 11 ve 12.günleri değerlendiricem yada sadece 9 ve 11.günü

ben de yapmayı düşünmüyorum canım... bıraktım akışa
bu defa günleri de değerlendirdik ama tutmadı demek eylül bebesi olmak istemedi bizimkiler...
hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…