- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.401
Ben daha başlamadım Pazartesi başlamayı düşünüyorumAksama tekrar yapacam testi insallah daha da koyulasir. Senin ne durumda
Bu aksam kismet olursa baslayacam dun degerlendirme yapmadim ust uste olsun istemedimdaha değil gibi... ama değerlendirmeler başlamıştır heralde
Insallah bugun pik olursa benim 6. Teste ogrenmis olucam gecen ay resmen 20 tane kullandim bos yere zamaninda yap daha iyi olur senin icinde canim stresi az oluyor bu sekildeBen daha başlamadım Pazartesi başlamayı düşünüyorum
Evet canım doğru söylüyorsun. Ben geçen ay 50 taneyi yedim resmen inşaallah bu ayda 40. Günde yumurtlamamInsallah bugun pik olursa benim 6. Teste ogrenmis olucam gecen ay resmen 20 tane kullandim bos yere zamaninda yap daha iyi olur senin icinde canim stresi az oluyor bu sekilde
canım ben hamile kalmadan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Adetten bitiminden 2 gün sonra başladm ancak 1 hafta tahammül edebildim. Sonra adet gördüm sonrasında gebeydim. etkisi var mı bilmiyorum. eşime de o haftakeçiboynuzu özü yedirdim zorla :)merhaba arkadaşlar nasılsınız eski arkadaşlar hala buradaymış bende adet molası vermiştim o yüzden yoktum. yani buradan anlaşılacağı üzere gebelik olmadı. 23. gün ovulasyonum olmuştu denedim ama olmadı hayırlısı olsun artık
şimdi bu ay gene ovulasyon takibine başlayacağım henüz 11. i gündeyim erken daha bir kaç gün sonra başlarıö
içinizden ekstra birşey yapan var mı ?
örneğin soğan kürü incir kürü havuç suyu ?
İyi canım :) sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Ooo haberler sendeymişhayırlı uğurlu olsun ne diyelim. Kocana söyle yaşayamadığın saltanatı o sürdürsün sana baba olmak öyle kolay değil
tü maşallah iyibakalım adamın iflahını kuruttun beklemeye geçtin demek ki :):):)Aaa Hadi bakalım:)) evet canım Bu Ay çok güzel çatladı maşallah :)
Adet oldum canım biteli 3 gün oluyorHahahaaa sorma valla yaaa hemen eskidim bu ne böyle :) Zaten düğünlerimiz arasında da 1 yıl vardı. Gelinken de hemen eskidim hamileyken deAllahtan eşime bol bol naz yapıyorum da hamileliğimi yaşıyorum :))
Kız senin adet durumları ne oldu? Senin mevcu çok karışıktı.ben bir ara ucunu kaçırdım sanırım:)
Akşam twkrar et ama azıcık kalmış sankiKizlar testim sizce pozitif oldu mu? Gerci aksam tekrar yapacam da yine yorumlar misiniz?Maria26 . can09e Canm oglmmm
Bende gun aşırınoldu bu ay gecen ay duşün adam bile istemiyordu ya isteksizde biseye yaramaz srnınle aynı zamandı testlwrimiz benımıı dun negatife düştü pik oluncaBu aksam kismet olursa baslayacam dun degerlendirme yapmadim ust uste olsun istemedim
Canım bence akşam yaptığında daha koyu olacak. Bu akşamı ve yarını değerlendir istersenKizlar testim sizce pozitif oldu mu? Gerci aksam tekrar yapacam da yine yorumlar misiniz?Maria26 . can09e Canm oglmmm
senin de mi tam koyulaşmıyor canım?İnşallah bu ay hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırızaz önce yaptim testi hemen belirdi çizgi dün akşamı degerlendirdik. Bugün havuç suyu içsem mi ki
Benimde zaten ağrılardan anladığım şuydu canım.kızlar bir de şey dikkatimi çekti programda ovulasyon günü dediği gün yumurtalıktan yumurtaları attığı gün, benim silikleştikten sonra dediğim kısım programlar onu sayıyor...
hani ağrım gitti dediğim gün 26sı sabahıydı 27si gösteriyor program..
ay bilmiyorum anlatabildim mi:)
ben de yapmayı düşünmüyorum canım... bıraktım akışaBenimde zaten ağrılardan anladığım şuydu canım.
10.gün çok aşırı yoğun akıntı geldi bir daha gelmedi.
11.gün ağrılarım başladı arttı o gün kopkoyuydu zaten. O gece sabaha kadar ağrım arttı da arttı ben dedim kesin çatladı yani
12.gün de silikleşmişti. Ağrımda azalmıştı akıntı da yoktu.
Bende anladığım kesinliklr en önemlisi 11 ve 12.gün ilişki olması biz sık ilişkiylr sağlıklı hızlı sperm yakalayamafık kesinlkle.
Ben işte bu ay test meat yapmicam ama 9 11 ve 12.günleri değerlendiricem yada sadece 9 ve 11.günü
Evet canim geçen ay 29. Gün tam koyulaşmıştı bu ay bu şekilde ilerliyorsenin de mi tam koyulaşmıyor canım?
hee geç ovulasyon e bu durumda adetlerin nasıl oluyor? düzensiz miydi senin?Evet canim geçen ay 29. Gün tam koyulaşmıştı bu ay bu şekilde ilerliyor
olsun ama adet olman da iyi olmuş. Belirsizlik çok fena. Acaba niye öyle oldu :) Bazen vücut şaşırabiliyorAdet oldum canım biteli 3 gün oluyorevet kimse ucunu yakalayamadı zaten o kadar karışıktı
Insallah canimEvet canım doğru söylüyorsun. Ben geçen ay 50 taneyi yedim resmen inşaallah bu ayda 40. Günde yumurtlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?