Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gun aşırınoldu bu ay gecen ay duşün adam bile istemiyordu ya isteksizde biseye yaramaz srnınle aynı zamandı testlwrimiz benımıı dun negatife düştü pik olunca
Ust uste olmuyor ya bence benim adam sirf. O yuzden ovulasyon takibi yapmi mi istemiyordu. Insallah bu ay hepimiz guzel heberler veririz birbirimize

Bende son 5 gundur ovulasyon testi yapiyorum. Hatta son iki gundur gittikce koyulasiyor cizgi.
Sanirim bugun en koyu halini gormek nasip olacak. Hayirlisi bakalim.
Daha once adetimi takip eden appler kullaniyodum ama ovulasyon testindeki sonuclar o applere gore iki gun daha geciktigini fark ettim.

Aynen canım napalım kısmet sağlık olsun

Kızlar birde 2 gün önce yumurtladım ben bu 14 15 ci gün olurdu genelde sanırım çörek otu küründen birde napayım aksammı sabahmi bi cevap verin

Dünü değerlendiremedik malesef 7.testi bugun yaptım hala bi umut varmıdır acaba bugunu değerlendirsek tutma ihtimali,varmıdır

Eklentiler

• 20190111_124447.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım üzmek istemem ama dünkü test pozitif değil sanki
Dün buraya atmıştım çatlamış bugunu yarını değerlendir denmişti ama dün değerlendiremedik ya bugun tekrar yaptım daha silik çıktı hayırlısı ya bakalım denk gelmedi yapacak bişey yok bugunde deneriz takdiri allahtan dediği gibi arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…