- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.421
Ust uste olmuyor ya bence benim adam sirf. O yuzden ovulasyon takibi yapmi mi istemiyordu. Insallah bu ay hepimiz guzel heberler veririz birbirimizeBende gun aşırınoldu bu ay gecen ay duşün adam bile istemiyordu ya isteksizde biseye yaramaz srnınle aynı zamandı testlwrimiz benımıı dun negatife düştü pik olunca
Insallah aksam tekrarliyacam testiAkşam twkrar et ama azıcık kalmış sanki
Insallah kuzum bende oyle dusunuyorum kismet olursaCanım bence akşam yaptığında daha koyu olacak. Bu akşamı ve yarını değerlendir istersen
Inşaallah adet tarıhın ne zananUst uste olmuyor ya bence benim adam sirf. O yuzden ovulasyon takibi yapmi mi istemiyordu. Insallah bu ay hepimiz guzel heberler veririz birbirimize
Aynen canım napalım kısmetben de yapmayı düşünmüyorum canım... bıraktım akışa
bu defa günleri de değerlendirdik ama tutmadı demek eylül bebesi olmak istemedi bizimkiler...
hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah..
25 ocak canim seninInşaallah adet tarıhın ne zanan
22 ocak ben o yuzden senden önce catladım nırmsl seninki canım25 ocak canim senin
Hahaha valla tam üst üste 7gün:) kuruduk ikimizdetü maşallah iyibakalım adamın iflahını kuruttun beklemeye geçtin demek ki :):):)
Benim cok sukur 14. Gun oluyor22 ocak ben o yuzden senden önce catladım nırmsl seninki canım
Buda bugun yaptigim testEvet canım yumurta çatlamazsa o ay ya da sonraki ay adetle birlikte atarsın. Ama her ay 26 günde olacaksın diye bir şey yok geç yumurtlarsan geç regl olursun :)
Maşallah canım benimde duzenli genelde ben dr gitcem ama bugun kaldı Cumhurbaskanı geliyor buraya yollar yoğunBenim cok sukur 14. Gun oluyor
Bu gunu degerlendir yeni silinmete başlamış sen tedbirini al takdir AllahtanDünü değerlendiremedik malesef 7.testi bugun yaptım hala bi umut varmıdır acaba bugunu değerlendirsek tutma ihtimali,varmıdır
Evet sanırım çok stres yapıp kafaya taktığım için düzenimi de bozdumolsun ama adet olman da iyi olmuş. Belirsizlik çok fena. Acaba niye öyle oldu :) Bazen vücut şaşırabiliyor
Pik olmamış daha var gibiEki Görüntüle 2223896 buda bugunku ovuluasyon testim
Canım üzmek istemem ama dünkü test pozitif değil sankiDünü değerlendiremedik malesef 7.testi bugun yaptım hala bi umut varmıdır acaba bugunu değerlendirsek tutma ihtimali,varmıdır
Dün buraya atmıştım çatlamış bugunu yarını değerlendir denmişti ama dün değerlendiremedik ya bugun tekrar yaptım daha silik çıktı hayırlısı ya bakalım denk gelmedi yapacak bişey yok bugunde deneriz takdiri allahtan dediği gibi arkadaşınCanım üzmek istemem ama dünkü test pozitif değil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?