- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.441
9 ocağı değerlendirdin mi canım? Eğer değerlendirdiysen sıkıntı yapmaDün buraya atmıştım çatlamış bugunu yarını değerlendir denmişti ama dün değerlendiremedik ya bugun tekrar yaptım daha silik çıktı hayırlısı ya bakalım denk gelmedi yapacak bişey yok bugunde deneriz takdiri allahtan dediği gibi arkadaşın
Bugun 17.gunum olma ihtimali var mi gunu mu kacirdim acaba 26gunde adet oluyorum cunkuPik olmamış daha var gibi
8 ocak gecesi dolu geceydi 9 boştu 10 doluydu ama olmadı işte9 ocağı değerlendirdin mi canım? Eğer değerlendirdiysen sıkıntı yapma
Evet canım düzensiz oluyorumhee geç ovulasyon e bu durumda adetlerin nasıl oluyor? düzensiz miydi senin?
inşallah yakın zamanda görürsün o zaman canım...Evet canım düzensiz oluyorum
İnşallah canım dünü degerlendirdik bugün yaptıgım test koyu cıktı bu akşam tekrar test yapacağım eger koyu ise yarın sabahı ya da akşamı degerle düşünüyorum. Bundan onceki aylarda bilinçsiz yaptim testleri inşallah bu ay tuttururuz.inşallah yakın zamanda görürsün o zaman canım...
evet epey koyulaşmış. inşallah yaa...İnşallah canım dünü degerlendirdik bugün yaptıgım test koyu cıktı bu akşam tekrar test yapacağım eger koyu ise yarın sabahı ya da akşamı degerle düşünüyorum. Bundan onceki aylarda bilinçsiz yaptim testleri inşallah bu ay tuttururuz.
Kaçırmamışsındır bence güzel değerlendirmişsin sonuçta spermler içeride 2-3 gün canı kalabiliyorlar8 ocak gecesi dolu geceydi 9 boştu 10 doluydu ama olmadı işte
Ne zaman test yapmaya başladın peki?Bugun 17.gunum olma ihtimali var mi gunu mu kacirdim acaba 26gunde adet oluyorum cunku
Adet bttikten 2 gun sonraNe zaman test yapmaya başladın peki?
Insallah hicbir sorun cikmadan guzel haberlerle gelirsin canim.Maşallah canım benimde duzenli genelde ben dr gitcem ama bugun kaldı Cumhurbaskanı geliyor buraya yollar yoğun
Eğer 26 günde oluyorsan yumurtlama geçmiş muhtemelen testlerinin hepsinin bir ara olduğu fotoğraf var mı?Adet bttikten 2 gun sonra
Belki başka şeylerin habercisidir ama bende adet olacak gibiyimAdet
Adet belirtim var Canım sivilcem cıktı moralim bozuldu
Kötü düşünme ama olabiliyor canimAdetime bugum 9 gun kaldi 26 gunde oluyorum peki yumurta catlamadan adet olma imkani var midir ki?
Yumurtlama ve çatlama görülmüyor ise mutlaka doktora gitmelisin, çatlamaysan yumurtla kiste neden olabilmekte o yüzden adete kadar bekleyin olmaz ise mutlaka doktora gidin belki testler de sıkıntı vardırKötü düşünme ama olabiliyor canim
İc canim benim zararı olmaz zatenİnşallah bu ay hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırızaz önce yaptim testi hemen belirdi çizgi dün akşamı degerlendirdik. Bugün havuç suyu içsem mi ki
Evet can8m asıl bu günü de değerlendirmen lazımDünü değerlendiremedik malesef 7.testi bugun yaptım hala bi umut varmıdır acaba bugunu değerlendirsek tutma ihtimali,varmıdır
Ben ne yaptım soyliyim buradaki kızlar test yapma çıkmaz bekle demelerine rağmen at kafalılık yapıp test yaptım tek çizgiyi bi güzel gördüm rahatladım . Ama erken gebelik testimi kullanmadım o sağlamda . Bugun randevu aldım tsh değerim yüksek olduğu icin Pazartesi günü gidicem ilaca baslicam büyük ihtimalleİyi aksamlar kizlar naprsiniz?sol kasigim sanciyor sizce ne olaki
İnsallahhhh gebelik belirtisidir kaç gün vardıBen ne yaptım soyliyim buradaki kızlar test yapma çıkmaz bekle demelerine rağmen at kafalılık yapıp test yaptım tek çizgiyi bi güzel gördüm rahatladım . Ama erken gebelik testimi kullanmadım o sağlamda . Bugun randevu aldım tsh değerim yüksek olduğu icin Pazartesi günü gidicem ilaca baslicam büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?