Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dr iside ptesiye kaldi ya her ay kirmiziyi gore gore insan ne bileyim sanki olmayacakmis gibi oluyor benimle bekleyiste olanlar 4-5 aylik hamile oldular yada dogurmaya geldiler boyle olunca hevesim kaciyor zaten 2018 son donemi hayal kirikligi ve yeni sehre alismakla gecti ki hala alisamadim

Bende alayim bir tane alabiliyorsak
ah öyle bişey olsa ya cidden sıkıldım astımım var midemde gastrıt var ilaçlarım var ama yınede dr gıtmem gerek ama be bir hamileleğiğn peşine düştüm gidiyorum yaş gidiyor istiyorumda artık cennet kokusu dolsun yeniden şu ev çocugumda çok istiyor fare gibi köşeye sıkıştım 10 ovulosyon testim kaldı bir sonraki ay bu ay adet olursam yapçam ve dahada almıcam sanki millet hep bunlamı hamile kalıyor takipte etmicem cok yoruldum 4 seneye gircez öyle yada böyle sonuç alamadım

Merhaba hanımlar ben de ovulasyon testi almak istiyorum hangisini önerirsiniz telefon uygulaması sanırım işe yaramıyor eylülden beridir deniyoruz fakat tutmuyor ne önerirsiniz?

Hic sorma butun hayatimiz hamile kalmak uzerine kuruldu resmen evliligimden bir tat alamadim bu konu yuzunden.

Hic sorma butun hayatimiz hamile kalmak uzerine kuruldu resmen evliligimden bir tat alamadim bu konu yuzunden.
işte yanlışta burda hayatımızın merkezine koyuyoruz köyde tarlada rda burda çalışan ovulosyonlamı hamıle kalıyordur ya 3*5 tane çocuk doğuruyorlar belki kadının aklında bile yokken doğuruyor ama biz vucudumuzu deney aleti gibi incele incele kafa gidiyor bir yerde ben 1 ay daha testler bitsin daha takıp etmicemçünkü eşimi 2 ay daha plmazsa gel demiş en azından saglık açısından gitsın şubatta bitircem artık boşvercem

Bende bu ay disinda yapmiyacam test mest artik cocuk isteyio istemedigimden de emin degilim kafam cok karisik

Canim bugun pozitifi gordum degerlendirdim ama pozisyon hatali oldu esimle kavga ettim bu yuzden de
ya canım adamın sucu ne dun beni bir görseydin gıttımkı adam uyumus ya uyandırmak için neler yaptım ya tövbe dıyecek ki kadın kudurmuşşş kızma canım adama işte bunlar hep hamile olalım diye ama makine değilya dama

Ben ona soyledim pozisyon yanlis oldu vende cok sinirlendim kizdim. Kafam cok karisik bugun yaaa

Ben ona soyledim pozisyon yanlis oldu vende cok sinirlendim kizdim. Kafam cok karisik bugun yaaa
Yicegi ekmegi suyu varsa Rabbim nasip eder.nette bir bak kadin hamileyken bir daha hamile kaliyor cocuklarin arasi 1 ay var ikisinde dogurdu kadin tip tarihine gecti kismet iste herkesin bu dunyada bir kismeti var demek

Aynen benim çevremde öyle bi ben kaldım . Biz böyle kafaya taktıkça daha çok bekleriz

11 gun var daha ne bileyim sonunda ultrasyon aleti alacam eve an be an takip edecem beni ovalusyonda kesmeyecek
:)) daha varmış benim 3 günüm kaldı ve göğüs agrim kayboldu Buda adet olucama işaret :) artık üzülmüyorum alıştım kırmızıları karşılamaya :)

Yicegi ekmegi suyu varsa Rabbim nasip eder.nette bir bak kadin hamileyken bir daha hamile kaliyor cocuklarin arasi 1 ay var ikisinde dogurdu kadin tip tarihine gecti kismet iste herkesin bu dunyada bir kismeti var demek
Tabi hersey nasip ben sadece artik Allaha biraktim Rabbim ne zaman kismet ettiyse

Tabi hersey nasip ben sadece artik Allaha biraktim Rabbim ne zaman kismet ettiyse
Ayyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))
Bi gevse serbest birak kendini... Rabbim zamanini biliyor ve biz bekliyoruz... hadi rahatla serbest birak enerjini bak rahatladigini goreceksin
B belemir60 canim insallah gebeliktendir fakat benim de ez cok okuduysan belirtiler kralicesi idim.. ama foss cikti.. bak ne dicem belirti arama kafani rahat birak baska seylerle ilgilen.. valla gunler geciyor iste oyle boyle en temizi adete 5 kala falan kan verirsin insallah kolaydadir kan vermen.. ohh sen rahat kafa rahat..

Merhaba canim ben labonun kullaniyorum
Labo hangi marka ben takvim uygulamasını kullandım telefonda ama takip etmeme rağmen olmadı ve de reglden sonra servikal mukus deniyor ya yumurtanın çatladığını gösteriyor o gün bile ilişki oldu ama maalesef.
Tabiki Rabbim en doğru zamanı bilir en azından sorun var sa da öncesinde önlem alabiliriz diye düşünüyorum 1.5 yıl oldu herkes başladı bebe sormaya olmuyormu doktora gidin çevre baskısı yedi bitirdi stres olup kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor insanın elinde olmuyor çoğu zaman ovulasyon testi ile deniyim dedim yine olmasa doktora gidicez yapicak başka bişey kalmıyor ben birkaç ay önce muayene olmuştum rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor sorun yokmuş ama sperm hareketi de yavas olabilir bilemiyorum.
Ayrıca preseed jel de kullandım ama olmadı vallahi kızlar herşeyin hayırlısı olsun ama insanoğluyuz neticede kafaya takarken buluyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…