- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.461
Benim dr iside ptesiye kaldi ya her ay kirmiziyi gore gore insan ne bileyim sanki olmayacakmis gibi oluyor benimle bekleyiste olanlar 4-5 aylik hamile oldular yada dogurmaya geldiler boyle olunca hevesim kaciyor zaten 2018 son donemi hayal kirikligi ve yeni sehre alismakla gecti ki hala alisamadimBen ne yaptım soyliyim buradaki kızlar test yapma çıkmaz bekle demelerine rağmen at kafalılık yapıp test yaptım tek çizgiyi bi güzel gördüm rahatladım . Ama erken gebelik testimi kullanmadım o sağlamda . Bugun randevu aldım tsh değerim yüksek olduğu icin Pazartesi günü gidicem ilaca baslicam büyük ihtimalle
11 gun var daha ne bileyim sonunda ultrasyon aleti alacam eve an be an takip edecem beni ovalusyonda kesmeyecekİnsallahhhh gebelik belirtisidir kaç gün vardı
Bende alayim bir tane alabiliyorsak11 gun var daha ne bileyim sonunda ultrasyon aleti alacam eve an be an takip edecem beni ovalusyonda kesmeyecek
ah öyle bişey olsa ya cidden sıkıldım astımım var midemde gastrıt var ilaçlarım var ama yınede dr gıtmem gerek ama be bir hamileleğiğn peşine düştüm gidiyorum yaş gidiyor istiyorumda artık cennet kokusu dolsun yeniden şu ev çocugumda çok istiyor fare gibi köşeye sıkıştım 10 ovulosyon testim kaldı bir sonraki ay bu ay adet olursam yapçam ve dahada almıcam sanki millet hep bunlamı hamile kalıyor takipte etmicem cok yoruldum 4 seneye gircez öyle yada böyle sonuç alamadımBende alayim bir tane alabiliyorsak
Hic sorma butun hayatimiz hamile kalmak uzerine kuruldu resmen evliligimden bir tat alamadim bu konu yuzunden.ah öyle bişey olsa ya cidden sıkıldım astımım var midemde gastrıt var ilaçlarım var ama yınede dr gıtmem gerek ama be bir hamileleğiğn peşine düştüm gidiyorum yaş gidiyor istiyorumda artık cennet kokusu dolsun yeniden şu ev çocugumda çok istiyor fare gibi köşeye sıkıştım 10 ovulosyon testim kaldı bir sonraki ay bu ay adet olursam yapçam ve dahada almıcam sanki millet hep bunlamı hamile kalıyor takipte etmicem cok yoruldum 4 seneye gircez öyle yada böyle sonuç alamadım
Merhaba canim ben labonun kullaniyorumMerhaba hanımlar ben de ovulasyon testi almak istiyorum hangisini önerirsiniz telefon uygulaması sanırım işe yaramıyor eylülden beridir deniyoruz fakat tutmuyor ne önerirsiniz?
işte yanlışta burda hayatımızın merkezine koyuyoruz köyde tarlada rda burda çalışan ovulosyonlamı hamıle kalıyordur ya 3*5 tane çocuk doğuruyorlar belki kadının aklında bile yokken doğuruyor ama biz vucudumuzu deney aleti gibi incele incele kafa gidiyor bir yerde ben 1 ay daha testler bitsin daha takıp etmicemçünkü eşimi 2 ay daha plmazsa gel demiş en azından saglık açısından gitsın şubatta bitircem artık boşvercemHic sorma butun hayatimiz hamile kalmak uzerine kuruldu resmen evliligimden bir tat alamadim bu konu yuzunden.
sen neden mutsuzsun canımKizlar cok mutsuzum
Bende bu ay disinda yapmiyacam test mest artik cocuk isteyio istemedigimden de emin degilim kafam cok karisikişte yanlışta burda hayatımızın merkezine koyuyoruz köyde tarlada rda burda çalışan ovulosyonlamı hamıle kalıyordur ya 3*5 tane çocuk doğuruyorlar belki kadının aklında bile yokken doğuruyor ama biz vucudumuzu deney aleti gibi incele incele kafa gidiyor bir yerde ben 1 ay daha testler bitsin daha takıp etmicemçünkü eşimi 2 ay daha plmazsa gel demiş en azından saglık açısından gitsın şubatta bitircem artık boşvercem
Canim bugun pozitifi gordum degerlendirdim ama pozisyon hatali oldu esimle kavga ettim bu yuzden desen neden mutsuzsun canım
ya canım adamın sucu ne dun beni bir görseydin gıttımkı adam uyumus ya uyandırmak için neler yaptım ya tövbe dıyecek ki kadın kudurmuşşşCanim bugun pozitifi gordum degerlendirdim ama pozisyon hatali oldu esimle kavga ettim bu yuzden de
Ben ona soyledim pozisyon yanlis oldu vende cok sinirlendim kizdim. Kafam cok karisik bugun yaaaya canım adamın sucu ne dun beni bir görseydin gıttımkı adam uyumus ya uyandırmak için neler yaptım ya tövbe dıyecek ki kadın kudurmuşşşkızma canım adama işte bunlar hep hamile olalım diye ama makine değilya dama
Yicegi ekmegi suyu varsa Rabbim nasip eder.nette bir bak kadin hamileyken bir daha hamile kaliyor cocuklarin arasi 1 ay var ikisinde dogurdu kadin tip tarihine gecti kismet iste herkesin bu dunyada bir kismeti var demekBen ona soyledim pozisyon yanlis oldu vende cok sinirlendim kizdim. Kafam cok karisik bugun yaaa
Aynen benim çevremde öyle bi ben kaldım . Biz böyle kafaya taktıkça daha çok beklerizBenim dr iside ptesiye kaldi ya her ay kirmiziyi gore gore insan ne bileyim sanki olmayacakmis gibi oluyor benimle bekleyiste olanlar 4-5 aylik hamile oldular yada dogurmaya geldiler boyle olunca hevesim kaciyor zaten 2018 son donemi hayal kirikligi ve yeni sehre alismakla gecti ki hala alisamadim
:)) daha varmış benim 3 günüm kaldı ve göğüs agrim kayboldu Buda adet olucama işaret :) artık üzülmüyorum alıştım kırmızıları karşılamaya :)11 gun var daha ne bileyim sonunda ultrasyon aleti alacam eve an be an takip edecem beni ovalusyonda kesmeyecek
Tabi hersey nasip ben sadece artik Allaha biraktim Rabbim ne zaman kismet ettiyseYicegi ekmegi suyu varsa Rabbim nasip eder.nette bir bak kadin hamileyken bir daha hamile kaliyor cocuklarin arasi 1 ay var ikisinde dogurdu kadin tip tarihine gecti kismet iste herkesin bu dunyada bir kismeti var demek
Ayyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))Tabi hersey nasip ben sadece artik Allaha biraktim Rabbim ne zaman kismet ettiyse
Labo hangi marka ben takvim uygulamasını kullandım telefonda ama takip etmeme rağmen olmadı ve de reglden sonra servikal mukus deniyor ya yumurtanın çatladığını gösteriyor o gün bile ilişki oldu ama maalesef.Merhaba canim ben labonun kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?