Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi okuyunca bende kendime guldum valla kizlat cok yakinda kafayiz yeriz gerhalde

Bende her ay belirtilere gore hamileyim.hepsini yasadim canim inan aramiyorum artik cunku alistim

Bende her ay belirtilere gore hamileyim.hepsini yasadim canim inan aramiyorum artik cunku alistim
Valla artik rutine bindi...
Her ay ayni dongu sanirim kısır dongu :))
Ama ben buni bozarim arkadas takip etmiycem ovu siparis etmedim belki gebelik testi alirim internetten ucuz oluyor cunku...
Hayirlisi insallah bu defa sizler bosa beklemiyorsunuzdur

Kizlar testim siliklesmeye baslamis mi? Ilk resimler dun pik olanlardi tekli resimi de bu sabah yaptim

Eklentiler

• 20190111_180822.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 1547280206734635919127.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 40
Canim labo internetten bakarsan bulursun burada isim yazinca reklama giriyorda. Eger spermde sorun varsa keci boynuzu korunu kesinlikle dene

bilmiyorum hevesim kaçtı herşeye ya hep uyumak istiyorum

Bende dayanamayıp bugün ovulasyon testi yaptım ama aşırı silik geçen ayki testlerim daha belirgin çıkıyordu hatta bazen pozitife yakın çıkıyordu ama bu ay sağlıklı yumurta gelişimi oluyor ve testlerim o yüzden normal seyirde mi ilerliyor? İnşaallah öyledir çok vakit geçmeden görürüm yumurtlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…