- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.481
Simdi okuyunca bende kendime guldum valla kizlat cok yakinda kafayiz yeriz gerhaldeAyyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))
Bi gevse serbest birak kendini... Rabbim zamanini biliyor ve biz bekliyoruz... hadi rahatla serbest birak enerjini bak rahatladigini goreceksin
B belemir60 canim insallah gebeliktendir fakat benim de ez cok okuduysan belirtiler kralicesi idim.. ama foss cikti.. bak ne dicem belirti arama kafani rahat birak baska seylerle ilgilen.. valla gunler geciyor iste oyle boyle en temizi adete 5 kala falan kan verirsin insallah kolaydadir kan vermen.. ohh sen rahat kafa rahat..
Bende ayni alistim onceleri agliyordum sumdi duygusuzlastimAynen benim çevremde öyle bi ben kaldım . Biz böyle kafaya taktıkça daha çok bekleriz
Bende her ay belirtilere gore hamileyim.Ayyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))
Bi gevse serbest birak kendini... Rabbim zamanini biliyor ve biz bekliyoruz... hadi rahatla serbest birak enerjini bak rahatladigini goreceksin
B belemir60 canim insallah gebeliktendir fakat benim de ez cok okuduysan belirtiler kralicesi idim.. ama foss cikti.. bak ne dicem belirti arama kafani rahat birak baska seylerle ilgilen.. valla gunler geciyor iste oyle boyle en temizi adete 5 kala falan kan verirsin insallah kolaydadir kan vermen.. ohh sen rahat kafa rahat..
Valla artik rutine bindi...Bende her ay belirtilere gore hamileyim.hepsini yasadim canim inan aramiyorum artik cunku alistim
Canim labo internetten bakarsan bulursun burada isim yazinca reklama giriyorda. Eger spermde sorun varsa keci boynuzu korunu kesinlikle deneLabo hangi marka ben takvim uygulamasını kullandım telefonda ama takip etmeme rağmen olmadı ve de reglden sonra servikal mukus deniyor ya yumurtanın çatladığını gösteriyor o gün bile ilişki oldu ama maalesef.
Tabiki Rabbim en doğru zamanı bilir en azından sorun var sa da öncesinde önlem alabiliriz diye düşünüyorum 1.5 yıl oldu herkes başladı bebe sormaya olmuyormu doktora gidin çevre baskısı yedi bitirdi stres olup kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor insanın elinde olmuyor çoğu zaman ovulasyon testi ile deniyim dedim yine olmasa doktora gidicez yapicak başka bişey kalmıyor ben birkaç ay önce muayene olmuştum rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor sorun yokmuş ama sperm hareketi de yavas olabilir bilemiyorum.
Ayrıca preseed jel de kullandım ama olmadı vallahi kızlar herşeyin hayırlısı olsun ama insanoğluyuz neticede kafaya takarken buluyoruz kendimizi
Teşekkürler canım keçiboynuzu kürünü eşime mi yediriyim yoksa kendim yiyemem sanırım kokusu falan bilemedim:)Canim labo internetten bakarsan bulursun burada isim yazinca reklama giriyorda. Eger spermde sorun varsa keci boynuzu korunu kesinlikle dene
Esine gunluk olarak yap canim sabah aksamTeşekkürler canım keçiboynuzu kürünü eşime mi yediriyim yoksa kendim yiyemem sanırım kokusu falan bilemedim:)
bilmiyorum hevesim kaçtı herşeye ya hep uyumak istiyorumValla artik rutine bindi...
Her ay ayni dongu sanirim kısır dongu :))
Ama ben buni bozarim arkadas takip etmiycem ovu siparis etmedim belki gebelik testi alirim internetten ucuz oluyor cunku...
Hayirlisi insallah bu defa sizler bosa beklemiyorsunuzdur
Olur oyle aradabilmiyorum hevesim kaçtı herşeye ya hep uyumak istiyorum
Evet silikleşmeye başlamış canım. Bende saat 4 gibi yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl cikacakKizlar testim siliklesmeye baslamis mi? Ilk resimler dun pik olanlardi tekli resimi de bu sabah yaptim
ben bu ara bu duygudan kurtulamıyorum yahuOlur oyle arada
Bence testin gayet normal canımEki Görüntüle 2224317 Kizlar persembeden beri boyle testim 15-20 dk oldu yapali evet catlamis ama hic silik olmuyormu bu T yeri
Insallah kisa zamanda pozitifi gorursun canimEvet silikleşmeye başlamış canım. Bende saat 4 gibi yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl cikacak
Bence bu akşamı değerlendirin ki yarın silikleşirse çatladığı anlamına gelir ve akşams tekrar değerlendirmeniz gerekirBende yaptım az önce yarın silikeşir inşallah. 17. Günü değerlendirdik bugün akşam da değerlendirsek mi yoksa sabahı mı değerlendirsek?
Tamam ozaman akşamı değerlendirelim teşekkürler canımBence bu akşamı değerlendirin ki yarın silikleşirse çatladığı anlamına gelir ve akşams tekrar değerlendirmeniz gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?