- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.501
Rica ederim canımTamam ozaman akşamı değerlendirelim teşekkürler canım
başlamış canım boş geçirmeKizlar testim siliklesmeye baslamis mi? Ilk resimler dun pik olanlardi tekli resimi de bu sabah yaptim
değerlendir canım kısmettBende dayanamayıp bugün ovulasyon testi yaptım ama aşırı silik geçen ayki testlerim daha belirgin çıkıyordu hatta bazen pozitife yakın çıkıyordu ama bu ay sağlıklı yumurta gelişimi oluyor ve testlerim o yüzden normal seyirde mi ilerliyor? İnşaallah öyledir çok vakit geçmeden görürüm yumurtlamayı
yani çatlamış dimi koyu olduğu zamanı gectik artık dün es gectik eşim uyudu gene ama bu akşamı degerlendireyim.kısmet ya bu ay gun aşırı oldu hep nette izledi dr 2 gune bir diyor sperm kalitesi içinBence testin gayet normal canım
Evet 2 günde bir olunca tutma ihtimali çok yüksek canımyani çatlamış dimi koyu olduğu zamanı gectik artık dün es gectik eşim uyudu gene ama bu akşamı degerlendireyim.kısmet ya bu ay gun aşırı oldu hep nette izledi dr 2 gune bir diyor sperm kalitesi için
Teşekkürler canım inşallah faydası olurEsine gunluk olarak yap canim sabah aksam
Gecen ay bende catlatma ignesi yaptıdım bu ayda regli oldum bnmde morelim cok bozuk doktorda haftaya cagırdı bakalm nedicekEvet bu ayda olmadı
Bugunde boyle cikti ovulasyon ama adetime 8gun var hamilelikle alakasi olabilir mi?Kötü düşünme ama olabiliyor canim
Bugunde boyle cikti ovulasyon ama adetime 8gun var hamilelikle alakasi olabilir mi?
Bugunde boyle cikti ovulasyon ama adetime 8gun var hamilelikle alakasi olabilir mi?
Kac gun kaldi bata.. ?
Bugunu mu degerlendirsem yarini mi beklesem acababaşlamış canım boş geçirme
8 gun kaldiKac gun kaldi bata.. ?
Siliklesme gormustun demi?8 gun kaldi
Bugunu mu degerlendirsem yarini mi beklesem acaba[/bugunu degerlendir yarına kadar duruyor zaten spermler
Ya gormedim sebebi şu bi bayan bama testleri hep sabah yaptirdu o yuzden hep tek cizgi gordum ama adetim hep duzenlidir 26 gunde olur biz teste cift gormesek adetten sonra 3 gunde bir degerlendirdikSiliklesme gormustun demi?
Valla yeni pik oluyor o zamanYa gormedim sebebi şu bi bayan bama testleri hep sabah yaptirdu o yuzden hep tek cizgi gordum ama adetim hep duzenlidir 26 gunde olur biz teste cift gormesek adetten sonra 3 gunde bir degerlendirdik
Sen sabah ilk idrarla yapmıştın uzun süre değil mi canım? O yüzden de doğru çıkmamıştı. Adetine daha az kalmış olsa hamilesin derdim ama belki daha önce yumurtladıysan bile şimdi bir daha yumurtlama oluyor olabilir. Siz her ihtimale karşı değerlendirin yine de bugünü. Ben de hep 26 günde bir adet oluyordum 11-12.günlerde oluyordu yumurtlama. Son yumurtlama 11.günde olmuştu ve 21.günde gebelik testinde pozitifi görmüştüm. İnşallah sen de hemen hamile kalırsın sağlıkla hayırlısıyla canım:)Ya gormedim sebebi şu bi bayan bama testleri hep sabah yaptirdu o yuzden hep tek cizgi gordum ama adetim hep duzenlidir 26 gunde olur biz teste cift gormesek adetten sonra 3 gunde bir degerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?