Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
değerlendir canım kısmett

yani çatlamış dimi koyu olduğu zamanı gectik artık dün es gectik eşim uyudu gene ama bu akşamı degerlendireyim.kısmet ya bu ay gun aşırı oldu hep nette izledi dr 2 gune bir diyor sperm kalitesi için
Evet 2 günde bir olunca tutma ihtimali çok yüksek canım

Ya gormedim sebebi şu bi bayan bama testleri hep sabah yaptirdu o yuzden hep tek cizgi gordum ama adetim hep duzenlidir 26 gunde olur biz teste cift gormesek adetten sonra 3 gunde bir degerlendirdik
Valla yeni pik oluyor o zaman
Bundan sonra ya 1 4 arasi yaparsin ya da aksam 10dan once bir saatte...

Ya gormedim sebebi şu bi bayan bama testleri hep sabah yaptirdu o yuzden hep tek cizgi gordum ama adetim hep duzenlidir 26 gunde olur biz teste cift gormesek adetten sonra 3 gunde bir degerlendirdik
Sen sabah ilk idrarla yapmıştın uzun süre değil mi canım? O yüzden de doğru çıkmamıştı. Adetine daha az kalmış olsa hamilesin derdim ama belki daha önce yumurtladıysan bile şimdi bir daha yumurtlama oluyor olabilir. Siz her ihtimale karşı değerlendirin yine de bugünü. Ben de hep 26 günde bir adet oluyordum 11-12.günlerde oluyordu yumurtlama. Son yumurtlama 11.günde olmuştu ve 21.günde gebelik testinde pozitifi görmüştüm. İnşallah sen de hemen hamile kalırsın sağlıkla hayırlısıyla canım:)

Kızlar size bi soru. Ben 30 ila 35 gün arasında adet oluyorum. Geçen ay adetle birlikte sayarsam 21. Günde yumurtlama oldu. Bu ay bugün 12. Günüm ve testim böyle çıktı. sizce erken mi yumurtluyorum bu ay? Dün de muayene olmuştum doktor sağda az yumurtan var soldakiler iyi demişti yumurtlamak üzeresin demez miydi görmez miydi öyle olsaydı ?

Eklentiler

• 20190112_230631-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…