- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.541
Negatif ancak kanda gebelik testini zaten erken yaptırmış. Olsa da 6 gün kala gözükmeyebilir. Geç döllenme olabilir her şey mümkün ben 21 aralıkta hamile kalmıştım. 4 ocak sabahı kan verdim yani ilişkiden 14 gün sonra kan değerim sadece 20 idi. Hadi geç döllenme diyelim. Sonrasında ilişkim de olmamıştı ama oğlum oldu ki erkek spermler daha az yaşıyor. Özetle hamile olsa bile bazılarında değerler geç yükselebiliyor. En sağlıklı durum bat'ın geçmesini beklemek.Kizlar size birsey sorayim arkadasim hamikeyim dedi erken gebelik testi yapti cok az bir cizgi var gibiydi bugun kan testi yapti test sonucu 0.119 cikmis 5 in altinda dr hamileligi kabul etmiyiar normalde bunun komsusuda ha bire kiza umut verip duruyor onun batina da 6 gun var ben hamilelik yok dedim cunku 0.119 cok cok dusuk bir oran sizce ben yaniliyor muyum
Insallah hamiledir ama sonucu 0 yani bu sekilde umut vermek dogru degil ki belkide yukselicek iinsallah ama kiza o kadar gaz vermisler ki kiz aseriyor mide bulantisi yasiyor psikilojikmen. Bu arada Allah sana da oglunu bagislasin canimNegatif ancak kanda gebelik testini zaten erken yaptırmış. Olsa da 6 gün kala gözükmeyebilir. Geç döllenme olabilir her şey mümkün ben 21 aralıkta hamile kalmıştım. 4 ocak sabahı kan verdim yani ilişkiden 14 gün sonra kan değerim sadece 20 idi. Hadi geç döllenme diyelim. Sonrasında ilişkim de olmamıştı ama oğlum oldu ki erkek spermler daha az yaşıyor. Özetle hamile olsa bile bazılarında değerler geç yükselebiliyor. En sağlıklı durum bat'ın geçmesini beklemek.
Çevre çok önemli bu konuda maalesef. Kendi de belki inanmak istiyordur.Insallah hamiledir ama sonucu 0 yani bu sekilde umut vermek dogru degil ki belkide yukselicek iinsallah ama kiza o kadar gaz vermisler ki kiz aseriyor mide bulantisi yasiyor psikilojikmen. Bu arada Allah sana da oglunu bagislasin canim
Pozitif olmus canim bu aksami degerlendir yarin tekrar test yap siliklesmisse yarini da degerlendirEki Görüntüle 2224874 kızlar benimde sorum olacak erken olanı 7 gibi ilk idrara çıktım yattım tekrar 10da kalktım öyle yaptım sonra olmaz belki diye akşam üstü tekrar yaptım yumurtlama varmı
Hic sorma canim yaa yarin kiz adet olsa cok cok uzulecek ha bire umut veriyorlar oda istiyor tabi dogal olarak umutlaniyorÇevre çok önemli bu konuda maalesef. Kendi de belki inanmak istiyordur.
Muhtemelen 12 saat ile 36 saat arası yumurtlayacaksınız. Lh yumurtalıkları yumurtlama olsun diye uyarıyor ve silikleştiğinde yumurtanız çatlamış oluyor. Bu günü ve/veya yarını pas geçmeyin. Veya biri silikleşene kadar gün aşırı deneyin.Eki Görüntüle 2224874 kızlar benimde sorum olacak erken olanı 7 gibi ilk idrara çıktım yattım tekrar 10da kalktım öyle yaptım sonra olmaz belki diye akşam üstü tekrar yaptım yumurtlama varmı
Yani arkadaşı olarak gerçekleri söyleyebilirsin sadece başka yapılacak bir şey yok maalesef. İstese o da araştırıp teyit edebilir. Bir de bir yerde okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. Kişi hamile olduğunu sanırsa hamile kalması güçleşiyormuş. Çünkü vücut nasılsa bebek var diye düşünüp yeni hamileliği engelliyormuş.Hic sorma canim yaa yarin kiz adet olsa cok cok uzulecek ha bire umut veriyorlar oda istiyor tabi dogal olarak umutlaniyor
Dün silikdi biraz bugün T çizgisi hiç yok gibiMuhtemelen 12 saat ile 36
Muhtemelen 12 saat ile 36 saat arası yumurtlayacaksınız. Lh yumurtalıkları yumurtlama olsun diye uyarıyor ve silikleştiğinde yumurtanız çatlamış oluyor. Bu günü ve/veya yarını pas geçmeyin. Veya biri silikleşene kadar gün aşırı deneyin.
Silikleşdi bugün canımPozitif olmus canim bu aksami degerlendir yarin tekrar test yap siliklesmisse yarini da degerlendir
Peki o dönemi değerlendirdin mi yani koyu çıktığından silikleşene kadar olan dönemi.Dün silikdi biraz bugün T çizgisi hiç yok gibi
Tamam o zaman inşallah hayırlı haberlerini alırız :)
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız sende kullanıyomusun bu testtenTamam o zaman inşallah hayırlı haberlerini alırız :)
Farkli sehirlerde yasadigimiz icin komsulari tsbi daha etkili oluyorlarYani arkadaşı olarak gerçekleri söyleyebilirsin sadece başka yapılacak bir şey yok maalesef. İstese o da araştırıp teyit edebilir. Bir de bir yerde okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. Kişi hamile olduğunu sanırsa hamile kalması güçleşiyormuş. Çünkü vücut nasılsa bebek var diye düşünüp yeni hamileliği engelliyormuş.
Bugunude degerlendir bos gecme sakinSilikleşdi bugün canım
Bende öyle düşünüyodum canım sağolasın genedeBugunude degerlendir bos gecme sakin
Maalesef öyle oluyor bende yaşadım benzer durumları inşallah sağlıcakla gelir minişi.Farkli sehirlerde yasadigimiz icin komsulari tsbi daha etkili oluyorlar
Geçen ay ben de öyle yapmıştım olmadı. Doktor 2 günde bi ilişkin olursa illa ki tutturursun dedi. Her gün olduğunda kalite düşüyor dedi. Şimdi kafam karıştı. Dün gece yumurtladım değerlendirdim bugün hala çift çizgi dünkü kadar koyu olmasa da t çift çizgi. Acaba bugünü atlasam yarını mı değerlendirsem diyorum.Yumurtlamadan önceki günüde değerlendirdik yumurtlama gününüde silikleşeninide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?