- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.521
Soldakiler iyi demis ama... hadi bakalim.kolay gelsin bu ay tutsun insallah.Kızlar size bi soru. Ben 30 ila 35 gün arasında adet oluyorum. Geçen ay adetle birlikte sayarsam 21. Günde yumurtlama oldu. Bu ay bugün 12. Günüm ve testim böyle çıktı. sizce erken mi yumurtluyorum bu ay? Dün de muayene olmuştum doktor sağda az yumurtan var soldakiler iyi demişti yumurtlamak üzeresin demez miydi görmez miydi öyle olsaydı ?
Pozitif olmus canim demekki erken yumurtlamissin. Gecen ay benim de kontrolde yumurta cikti ondan 3 gun sonra pozitifi gordum boyke olabikiyorKızlar size bi soru. Ben 30 ila 35 gün arasında adet oluyorum. Geçen ay adetle birlikte sayarsam 21. Günde yumurtlama oldu. Bu ay bugün 12. Günüm ve testim böyle çıktı. sizce erken mi yumurtluyorum bu ay? Dün de muayene olmuştum doktor sağda az yumurtan var soldakiler iyi demişti yumurtlamak üzeresin demez miydi görmez miydi öyle olsaydı ?
Umarimm olurr umarimm hamile kalirim allahim hepimizi mutlu etsin o haberle havalara ucalimm:)Sen sabah ilk idrarla yapmıştın uzun süre değil mi canım? O yüzden de doğru çıkmamıştı. Adetine daha az kalmış olsa hamilesin derdim ama belki daha önce yumurtladıysan bile şimdi bir daha yumurtlama oluyor olabilir. Siz her ihtimale karşı değerlendirin yine de bugünü. Ben de hep 26 günde bir adet oluyordum 11-12.günlerde oluyordu yumurtlama. Son yumurtlama 11.günde olmuştu ve 21.günde gebelik testinde pozitifi görmüştüm. İnşallah sen de hemen hamile kalırsın sağlıkla hayırlısıyla canım:)
AminnnnnnUmarimm olurr umarimm hamile kalirim allahim hepimizi mutlu etsin o haberle havalara ucalimm:)
Sabah ilk idrarla yapmayin diyor 1.4 arasi lh yuksek seviyelerde seyrediyorBu saatlerin anlamı var mı? Yani aslında koyuyken silik çıkabilir anlamında mı bi çekince oluyor? Ben mesela sıvı almadım sabah uyandığımda yapmıştım geçen ay t c den daha koyuydu. Bu geçersiz mi oluyor? Bu ay da 22.30da yaptım yine öyle yumurtlamayı yakaladım.
Bir de kafama takılan şu var pozitif gördüğümüzde 24/36 saat sonra yumurtlama olacak yazıyor bazı sitelerde. Hiç çatlamadan falan bahsedilmiyor. Kimisi pozitifi gördükten sonraki 4 günü değerlendirin diyor. Neden 4 gün? hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdi acaba?
Yaaa evet ayni koyulukta gibi yumurtalari atamadin sanirimmm havuc yesene vinta oyle catlatmisti...Kızlar niye catlamıyo ya bugün siliklesmesi lazımdı
Suyunu icmistim dün bugün bol bol yerim canımYaaa evet ayni koyulukta gibi yumurtalari atamadin sanirimmm havuc yesene vinta oyle catlatmisti...
Hamile olabilirsin insallah ben olcmedim ama ates de yine lh mantigi gibi adet olmadan once dusuyormus.. lh da yuksek cikmaya devam ediyor ya...Merhaba kızlar bir oğlum var ikinciyi bir süredir ara ara olursa olur diye deniyorduk. Ancak sürekli tekrarlayan yumurtalık kisti sorunum vardı. Adetim 8 gün kadar gecikince kontrole gideyim dedim. FSH değerim geçen seneden bu yana birden yükselmiş. Erken menopoza doğru gidiyormuşum. Doktor tüp bebek tavsiye etti. Kontrolde doktor yumurtaların gözüküyor ultrasonda dedi. Çok şükür bir evladım var. Ona da ovulasyon testi ve ateş takibi ile hamile kalmıştım. Onun üstüne ovulasyon testi ve ateş ölçüp yapıp deneyim dedim. İki kez yumurtlamış olabilir miyim acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.
1. gün 36.5
8. gün 36.7
10. günde(36.9) ovulasyon - üsteki beyaz test
11. gün 36.7
12. gün 36.8
13. gün 36.6 ovulasyon + alttaki beyaz test
14. gün 36.8 ovulasyon - üsteki lila test
15. gün 36.5 ovulasyon + alttaki lila test
16. gün 36.7 ovulasyon - iki kez yaptım gün içinde silikleşti
17. gün 36.7
Sağol canım. İnşallah. Çok umutlanmak istemiyorum. Değerlerimiz çok yakınmış seninle amh testi için başka ile sevk etti. Yaptırmak istemedim. Oğluma hamile kaldığım ay da iki kez yumurtlamıştım bir iki hafta arayla ve ikinci yumurtlamamda hamile kalmıştım. Günü gününe söylemiştim doktora ve tam çıkmıştı. Hamileliğimi de önce ovulasyon testi ile anlamıştım. Gebelik testleri negatifken birkaç gün kala ovulasyonlar sürekli koyu pozitifti. Sonra gebelikte de silik pozitifi görmüştüm. Hamile kalınca adet dönemine bir kaç gün kala pozitif oluyor ovulasyon. Hamile değilsen düşen LH'a bağlı ya silik ya negatif çıkıyor. Yumurtlamadan sonra sürekli pozitifse muhtemelen yumurtalık kisti oluşmuş oluyor. Kistlerimi de öyle anlamıştım. Bu ayki ovulasyon testleri önce silikti sonra pozitif oldu ve yine silikleşmeye başladı.Hamile olabilirsin insallah ben olcmedim ama ates de yine lh mantigi gibi adet olmadan once dusuyormus.. lh da yuksek cikmaya devam ediyor ya...
Umutlandirmak istemem ama...
Benimde fsh 1 senede 10dan 15e yukselmis amh dusuk...:/
Ama erken menopoz falan demedilerSağol canım. İnşallah. Çok umutlanmak istemiyorum. Değerlerimiz çok yakınmış seninle amh testi için başka ile sevk etti. Yaptırmak istemedim. Oğluma hamile kaldığım ay da iki kez yumurtlamıştım bir iki hafta arayla ve ikinci yumurtlamamda hamile kalmıştım. Günü gününe söylemiştim doktora ve tam çıkmıştı. Hamileliğimi de önce ovulasyon testi ile anlamıştım. Gebelik testleri negatifken birkaç gün kala ovulasyonlar sürekli koyu pozitifti. Sonra gebelikte de silik pozitifi görmüştüm. Hamile kalınca adet dönemine bir kaç gün kala pozitif oluyor ovulasyon. Hamile değilsen düşen LH'a bağlı ya silik ya negatif çıkıyor. Yumurtlamadan sonra sürekli pozitifse muhtemelen yumurtalık kisti oluşmuş oluyor. Kistlerimi de öyle anlamıştım. Bu ayki ovulasyon testleri önce silikti sonra pozitif oldu ve yine silikleşmeye başladı.
Allah bagislasin canim.. insallah 2.ler de bekletmeden saglikla gelsinler..Benim yaşımı da düşündü herhalde bilemedim ki. Hatta teyit için sordum evet dedi. Bende düzensizlik de var . Geçen ay 38 günde oldum. Oğluma hamile kaldığımda 45 günde bir oluyordum ama ayda iki kez yumurtluyorum. Çok değişik bir siklusum var 3 ay olmadığım oluyordu evlenmeden o nedenle direk ovulasyon ve ateş takibi yapmıştım. Yaptığım ay da hamile kalmıştım. Hiç beklemiyordum. Doğumdan sonra 32 günde oluyordum. Kistler için doğum kontrol hapı verdiler 28 güne indi. Hapları bıraktıktan sonra önce 28 sonra 30 günde bir düzenli oldum. Kist olmadığında sekmiyordu. 8 yaşında oğlum var canım.
Bu aksam bir daha yap canim ya bu aksam ya da yarin catlarKızlar niye catlamıyo ya bugün siliklesmesi lazımdı
Tamam canım inşallah çok bekletmezler. Bugün yine yaptım ovulasyonu silik ama çok silikleşmemiş :)Allah bagislasin canim.. insallah 2.ler de bekletmeden saglikla gelsinler..
Haber verirsin insallah olumlu olsun donusun:)
Tamam canımBu aksam bir daha yap canim ya bu aksam ya da yarin catlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?