Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soldakiler iyi demis ama... hadi bakalim.kolay gelsin bu ay tutsun insallah.

Pozitif olmus canim demekki erken yumurtlamissin. Gecen ay benim de kontrolde yumurta cikti ondan 3 gun sonra pozitifi gordum boyke olabikiyor

Şaşkınım. Teşekkür ederim. Doktor tutturamamanın en büyük nedeni stres dedi. Test fln yapma 2 günde bi ilişkin olsun. akışına bırak illa ki denk gelir dedi. Lakin kendimi durduramıyorum bu testten emin olmak için bi daha yaptım t bu sefer daha koyu çıktı. Hiç havamda değilken değerlendiricem artık napalım :) hepimize bol şans

Umarimm olurr umarimm hamile kalirim allahim hepimizi mutlu etsin o haberle havalara ucalimm:)

Bu saatlerin anlamı var mı? Yani aslında koyuyken silik çıkabilir anlamında mı bi çekince oluyor? Ben mesela sıvı almadım sabah uyandığımda yapmıştım geçen ay t c den daha koyuydu. Bu geçersiz mi oluyor? Bu ay da 22.30da yaptım yine öyle yumurtlamayı yakaladım.
Bir de kafama takılan şu var pozitif gördüğümüzde 24/36 saat sonra yumurtlama olacak yazıyor bazı sitelerde. Hiç çatlamadan falan bahsedilmiyor. Kimisi pozitifi gördükten sonraki 4 günü değerlendirin diyor. Neden 4 gün? hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdi acaba?

Sabah ilk idrarla yapmayin diyor 1.4 arasi lh yuksek seviyelerde seyrediyor
Sivi alimina dikkat seyreltip silik gosterebiliyor...
Tercihen pikten once pikken pik sonrasi denemelere devam etmek gerekiyor
Yumurtlama dedigi catlamadir muhtemelen bunlar gunluk hatta saatlik olaylar...
Catlama dedi yumurtalarin yumurtaliktan atildigi an o 'anlik' olan bir durum..

Merhaba kızlar bir oğlum var ikinciyi bir süredir ara ara olursa olur diye deniyorduk. Ancak sürekli tekrarlayan yumurtalık kisti sorunum vardı. Adetim 8 gün kadar gecikince kontrole gideyim dedim. FSH değerim geçen seneden bu yana birden yükselmiş. Erken menopoza doğru gidiyormuşum. Doktor tüp bebek tavsiye etti. Kontrolde doktor yumurtaların gözüküyor ultrasonda dedi. Çok şükür bir evladım var. Ona da ovulasyon testi ve ateş takibi ile hamile kalmıştım. Onun üstüne ovulasyon testi ve ateş ölçüp yapıp deneyim dedim. İki kez yumurtlamış olabilir miyim acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.
1. gün 36.5
8. gün 36.7
10. günde(36.9) ovulasyon - üsteki beyaz test
11. gün 36.7
12. gün 36.8
13. gün 36.6 ovulasyon + alttaki beyaz test
14. gün 36.8 ovulasyon - üsteki lila test
15. gün 36.5 ovulasyon + alttaki lila test
16. gün 36.7 ovulasyon - iki kez yaptım gün içinde silikleşti
17. gün 36.7

Eklentiler

• 20190109_133712.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190111_233014.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 28
Hamile olabilirsin insallah ben olcmedim ama ates de yine lh mantigi gibi adet olmadan once dusuyormus.. lh da yuksek cikmaya devam ediyor ya...
Umutlandirmak istemem ama...
Benimde fsh 1 senede 10dan 15e yukselmis amh dusuk...:/

Hamile olabilirsin insallah ben olcmedim ama ates de yine lh mantigi gibi adet olmadan once dusuyormus.. lh da yuksek cikmaya devam ediyor ya...
Umutlandirmak istemem ama...
Benimde fsh 1 senede 10dan 15e yukselmis amh dusuk...:/
Sağol canım. İnşallah. Çok umutlanmak istemiyorum. Değerlerimiz çok yakınmış seninle amh testi için başka ile sevk etti. Yaptırmak istemedim. Oğluma hamile kaldığım ay da iki kez yumurtlamıştım bir iki hafta arayla ve ikinci yumurtlamamda hamile kalmıştım. Günü gününe söylemiştim doktora ve tam çıkmıştı. Hamileliğimi de önce ovulasyon testi ile anlamıştım. Gebelik testleri negatifken birkaç gün kala ovulasyonlar sürekli koyu pozitifti. Sonra gebelikte de silik pozitifi görmüştüm. Hamile kalınca adet dönemine bir kaç gün kala pozitif oluyor ovulasyon. Hamile değilsen düşen LH'a bağlı ya silik ya negatif çıkıyor. Yumurtlamadan sonra sürekli pozitifse muhtemelen yumurtalık kisti oluşmuş oluyor. Kistlerimi de öyle anlamıştım. Bu ayki ovulasyon testleri önce silikti sonra pozitif oldu ve yine silikleşmeye başladı.

Ama erken menopoz falan demediler
Sukur duzenli adetlerim sikinti yok onda...
Insallah guzel haberler alalim...
Cocugun kac yasinda kiz erkek?

Benim yaşımı da düşündü herhalde bilemedim ki. Hatta teyit için sordum evet dedi. Bende düzensizlik de var . Geçen ay 38 günde oldum. Oğluma hamile kaldığımda 45 günde bir oluyordum ama ayda iki kez yumurtluyorum. Çok değişik bir siklusum var 3 ay olmadığım oluyordu evlenmeden o nedenle direk ovulasyon ve ateş takibi yapmıştım. Yaptığım ay da hamile kalmıştım. Hiç beklemiyordum. Doğumdan sonra 32 günde oluyordum. Kistler için doğum kontrol hapı verdiler 28 güne indi. Hapları bıraktıktan sonra önce 28 sonra 30 günde bir düzenli oldum. Kist olmadığında sekmiyordu. 8 yaşında oğlum var canım.

Allah bagislasin canim.. insallah 2.ler de bekletmeden saglikla gelsinler..
Haber verirsin insallah olumlu olsun donusun:)

Kizlar size birsey sorayim arkadasim hamikeyim dedi erken gebelik testi yapti cok az bir cizgi var gibiydi bugun kan testi yapti test sonucu 0.119 cikmis 5 in altinda dr hamileligi kabul etmiyiar normalde bunun komsusuda ha bire kiza umut verip duruyor onun batina da 6 gun var ben hamilelik yok dedim cunku 0.119 cok cok dusuk bir oran sizce ben yaniliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…