Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı artık ne diyim

Kızlar dosya yükleyemiyorum ama çatlama oldu test silik :) bugüne kadar bir gün arayla değerlendirdik dün olmuştu bugünü de degerlendireyimmi

İyi akşamlar kızlar sizce yarın silikleşir mi dün akşamı değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20190113_220648.webp
    23 KB · Görüntüleme: 34
Bence sabahı degerlendir siliklesme ve sonraki günler değerlendirin demişler diğer sohbetlerde ben bugün ve diğer iki günü değerlendircem artık hayırlısı
Katılıyorum çünkü çift çizgi çıktığında yumurtladığımız anlamına gelmiyormuş. 24-36 saat sonra yumurtlayacağımız anlamına geliyormuş.

Kızlar günaydın .Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs ağrısı ve bacaklarda halsizlik normalmi

Dr gittim dr izinliymissneden biliyorum ama moralim bozuk her ay negatifi gormekten nedense icimde pek bir umut kalmamis sanki bu ayda olmadi gibi geliyor

Dr gittim dr izinliymissneden biliyorum ama moralim bozuk her ay negatifi gormekten nedense icimde pek bir umut kalmamis sanki bu ayda olmadi gibi geliyor
Arkadaşım da öyle diyordu testler negatif çıkıyordu ama adeti geçmişti 1 hafta. Düzensizliği var diye yine olmadı sanıp doktora gitti adet olabilmek için. Meğer gebeymiş. Herkes belirti hissetmiyor.

Bende 4 5 gündür bel ağrısı bacaklarda kasıkta ağrı gün geçtikçe artan değişik belirtiler alıştım artık her ay değişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…