- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.561
Amin insallah canimMaalesef öyle oluyor bende yaşadım benzer durumları inşallah sağlıcakla gelir minişi.
Hayırlısı artık ne diyimGeçen ay ben de öyle yapmıştım olmadı. Doktor 2 günde bi ilişkin olursa illa ki tutturursun dedi. Her gün olduğunda kalite düşüyor dedi. Şimdi kafam karıştı. Dün gece yumurtladım değerlendirdim bugün hala çift çizgi dünkü kadar koyu olmasa da t çift çizgi. Acaba bugünü atlasam yarını mı değerlendirsem diyorum.
Sabaha siliklesebilir benimkiler gibi sonuçlarınİyi akşamlar kızlar sizce yarın silikleşir mi dün akşamı değerlendirdik
İnşallah canımSabaha siliklesebilir benimkiler gibi sonuçların
Aynı günlerde yumurtlamışız benim de dün ve bugün çift çizgi. Dünü değerlendirdim bugüne karar veremedim sen ne yapacaksın? Benim şu an karnım ağrıyor. Yeni yumurtluyor olabilirim.İnşallah canım
Bence sabahı degerlendir siliklesme ve sonraki günler değerlendirin demişler diğer sohbetlerde ben bugün ve diğer iki günü değerlendircem artık hayırlısıİnşallah canım
Katılıyorum çünkü çift çizgi çıktığında yumurtladığımız anlamına gelmiyormuş. 24-36 saat sonra yumurtlayacağımız anlamına geliyormuş.Bence sabahı degerlendir siliklesme ve sonraki günler değerlendirin demişler diğer sohbetlerde ben bugün ve diğer iki günü değerlendircem artık hayırlısı
Bugunde boyleydi yani catlamis ama adetime 8 gun var hamile kalm ihtimalim varmidir?Umarimm olurr umarimm hamile kalirim allahim hepimizi mutlu etsin o haberle havalara ucalimm:)
Yumurtlamaya denk gelmişse neden olmasın hayırlısı canım stres yok iyi düşünelim bebisler gelsin :)Bugunde boyleydi yani catlamis ama adetime 8 gun var hamile kalm ihtimalim varmidir?Eki Görüntüle 2225024
Bencede olur ya o bana en iyi gelen sey olucak :)Yumurtlamaya denk gelmişse neden olmasın hayırlısı canım stres yok iyi düşünelim bebisler gelsin :)
Her dönem aynı olmuyor bazen daha belirgin olabiliyor bu belirtiler. bedenimizi daha çok dinliyoruz onun da etkisi var bence.Kızlar günaydın .Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs ağrısı ve bacaklarda halsizlik normalmi
Goguste agri oluyor bende de oluyor her ay ama sonra adet dongusune donuyor ama tabi yinede bekleyisun belirtileriKızlar günaydın .Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs ağrısı ve bacaklarda halsizlik normalmi
Arkadaşım da öyle diyordu testler negatif çıkıyordu ama adeti geçmişti 1 hafta. Düzensizliği var diye yine olmadı sanıp doktora gitti adet olabilmek için. Meğer gebeymiş. Herkes belirti hissetmiyor.Dr gittim dr izinliymissneden biliyorum ama moralim bozuk her ay negatifi gormekten nedense icimde pek bir umut kalmamis sanki bu ayda olmadi gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?