- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.581
Banada şimdi kasıklarda da ağrı oluyor istek bile olmuyo bazenArkadaşım dedi ki her ay yumurtlamadan sonra bırakıyorduk ilişkiyi. Bu defa gün aşırı devam ettik. Belki de ondan oldu diyor. Gün aşırı bana yorucu geliyor.
Bugünude degerlendir siliklesirse o gün ve diğer iki üç günüde degerlendirGünaydın kızlar. Bizde 17._19. gün (10-12 ocak) gecesini degerlendirdik sizce artık silikleşirmi tesler.
Benim göğüslerim ağrırdı ama dolgun olmuyodu ben testide daha yeni kullandım hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarYumurtlamadan 5 6 gün sonra olan ağrılar daha önce yaşamadığım cinsten olursa dikkate alırım. Ben normalde yumurtlama ağrısı yaşamam bu ay 2 gündür karnım ağrıyor. Ya üşüttüm ya da yumurtlamadan kaynaklı. Göğüslerim geçen ay pek acımazken bu ay fena. Ve geçen ay 21. Günde yumurtlama oldu bu ay 12. Günde. Ama bahsedilen şeffaf akıntıyı göremedim.
Eşim hergün değerlendirmek istemiyor kendini baski atında hisediyor galiba. Sabahı degerlendirmek istedim ama olmadı. İnşallah akşamı ister. Bende bu dönemlerde istek artışa geçiyor kendimi sırf çocuk yapmak için yapıyor gibi hissetmiyorum ama eşim öyle hissediyor.Bugünude degerlendir siliklesirse o gün ve diğer iki üç günüde degerlendir
Senin silikleşme olmuş ne güzel ya benim 3 gündür koyu çıkıyor. İnşallah sağlılkı şekilde bebeginiz tutunur güzel haberler alırızIsaretliler degerlendirdiklerim hayırlısı hepimiz için
senin öyle hissetmen çok güzel aslında bizdede tam tersiEşim hergün değerlendirmek istemiyor kendini baski atında hisediyor galiba. Sabahı degerlendirmek istedim ama olmadı. İnşallah akşamı ister. Bende bu dönemlerde istek artışa geçiyor kendimi sırf çocuk yapmak için yapıyor gibi hissetmiyorum ama eşim öyle hissediyor.
Gercekten yoruldum belirti saymaktan yumurtlamayi kacirmayalim derdinden hayat standartimi bozuyor.Artik biraktim ben olacaksa olur ya millet hamile kaliyor bilmiyor ya tanidik biri vardi kadin 2.5 aylik hamileymis ki adet duzensizligi varmis bu yuzden ne dr gitmis nede suphelenmis yada bizim gibi kendini dinlemedi olmayinca sonunda dr gidiyor ve hamile dogurdu oglu oldu ben nerdeyse elimde olsa kamerayla takip etcem cidden yeter olmuyorsa kismet degilmis arkadasim daha ilk ovulosyan testiyle hamile kaldi artik seker isteyen bebelere dondum onda var bende istiyorum gobi Rabbim saglik versin artik koyverdim 15 memleketteyim zaten kafami dagitirim hic degilseArkadaşım da öyle diyordu testler negatif çıkıyordu ama adeti geçmişti 1 hafta. Düzensizliği var diye yine olmadı sanıp doktora gitti adet olabilmek için. Meğer gebeymiş. Herkes belirti hissetmiyor.
Yumurtlama doneminde cinsel istek artiyor kadindaEşim hergün değerlendirmek istemiyor kendini baski atında hisediyor galiba. Sabahı degerlendirmek istedim ama olmadı. İnşallah akşamı ister. Bende bu dönemlerde istek artışa geçiyor kendimi sırf çocuk yapmak için yapıyor gibi hissetmiyorum ama eşim öyle hissediyor.
Inşallah herkesin tutunsun bebisiSenin silikleşme olmuş ne güzel ya benim 3 gündür koyu çıkıyor. İnşallah sağlılkı şekilde bebeginiz tutunur güzel haberler alırız
AminnnInşallah herkesin tutunsun bebisi
Ben de öyle çok istekli olmuyorum ama benim eşim de her gün olmasını istemiyor. Hatta dün çift çizgi devam ediyordu bi önceki günü değerlendirmiştik dünü de değerlendirmek istedim sabahtan söyledim akşama hazır ol diyeAminnn
Sabah havuç suyu aksam keçiboynuzu çerez Allah tan hiç yok demez eşim desede 2 dk sürerBen de öyle çok istekli olmuyorum ama benim eşim de her gün olmasını istemiyor. Hatta dün çift çizgi devam ediyordu bi önceki günü değerlendirmiştik dünü de değerlendirmek istedim sabahtan söyledim akşama hazır ol diyebi deee dur sana keçiboynuzu getireyim dedim. Bugün bana çifte işkence yapmak istiyorsun yani dedi koptum benim de hiç halim yoktu zaten hem 2 günde bi olsun demişti doktor ona güvendim. Bu sabah da 2. Çizgi yarı yarıya silinmiş. Akşamı değerlendiricem. Olursa olur olmazsa napiym boşver
Sanki bu dunyaya sadece anne olmak icin gelmis gibi davraniyoruz. Kesinlille haklisin hayattimiz degisti herseyden once cocuk diyoruz Rabbim bizimde kucagimizi bos birakmasin ama bu kadar cok ustune dustugumuzden olmuyor. Ben de insallah yakinda memlekete gidicem ailemle vakit gecirince unuturum ya rahatkarim bir sureligineGercekten yoruldum belirti saymaktan yumurtlamayi kacirmayalim derdinden hayat standartimi bozuyor.Artik biraktim ben olacaksa olur ya millet hamile kaliyor bilmiyor ya tanidik biri vardi kadin 2.5 aylik hamileymis ki adet duzensizligi varmis bu yuzden ne dr gitmis nede suphelenmis yada bizim gibi kendini dinlemedi olmayinca sonunda dr gidiyor ve hamile dogurdu oglu oldu ben nerdeyse elimde olsa kamerayla takip etcem cidden yeter olmuyorsa kismet degilmis arkadasim daha ilk ovulosyan testiyle hamile kaldi artik seker isteyen bebelere dondum onda var bende istiyorum gobi Rabbim saglik versin artik koyverdim 15 memleketteyim zaten kafami dagitirim hic degilse
Etrafi dusunmek istemiyorum elbette ama elimde degil cidden cok yoruldum artik korkuyla su hafta gececek diye aha oldum adet lekeyi gorunce dunyam sanki basima yikiliyor cidden birakicam artik takibi bencde bir ara verip gezip gelelim yaSanki bu dunyaya sadece anne olmak icin gelmis gibi davraniyoruz. Kesinlille haklisin hayattimiz degisti herseyden once cocuk diyoruz Rabbim bizimde kucagimizi bos birakmasin ama bu kadar cok ustune dustugumuzden olmuyor. Ben de insallah yakinda memlekete gidicem ailemle vakit gecirince unuturum ya rahatkarim bir sureligine
Her dk bir belirti aramak her saniye ona odaklanmak beni cok asiri yordu. Ama cok sukur bu ay rahatim gecen ay cok takiyordum galiba sikilmaya basladim o yuzden biraz rahatladim. Benim yapim cok cabuk sikilanlardan oldugu icin bu surecte bana sikici gelmeye basladi artik birakiyorum yavas yavas. Butun sikintilarimi burada birakip guzel bir tatil yapmak istiyorum sadece ani yasamak istiyorum. Sende butun stresini kendi evinde kapinin arkasinda birakip git tstile guzelce rahatlayip donersin InsallahEtrafi dusunmek istemiyorum elbette ama elimde degil cidden cok yoruldum artik korkuyla su hafta gececek diye aha oldum adet lekeyi gorunce dunyam sanki basima yikiliyor cidden birakicam artik takibi bencde bir ara verip gezip gelelim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?