- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.601
Ben de öyle çok istekli olmuyorum ama benim eşim de her gün olmasını istemiyor. Hatta dün çift çizgi devam ediyordu bi önceki günü değerlendirmiştik dünü de değerlendirmek istedim sabahtan söyledim akşama hazır ol diyebi deee dur sana keçiboynuzu getireyim dedim. Bugün bana çifte işkence yapmak istiyorsun yani dedi koptum benim de hiç halim yoktu zaten hem 2 günde bi olsun demişti doktor ona güvendim. Bu sabah da 2. Çizgi yarı yarıya silinmiş. Akşamı değerlendiricem. Olursa olur olmazsa napiym boşver
Ben 11 ocakda tam zamanında oldum canım 10 ocak başladı leke ama 11 ocakta tam başladı regl. 4.gündeyim yani. 5 şubat yeni bat :) bu ay hiçbiley yapmicam ovu testleri bizde çok stres yaptı sık ilişki de uymadı bize zaten bu ay akışına bırakıyorum hiçbişey yapıp uğraşmicam sonraki baktım olmuyo zaten gidicem dr a nisan ayındaMaria26 canim sen adet oldun mu?
Gercekten asiri stres yapiyor bu testler bizde bosver canim valla bir suregiligine akisina birak zamani geldiginde insallah olur. Rabbim hayirli zamanda versin hayirli zamani da tez olur insallahBen 11 ocakda tam zamanında oldum canım 10 ocak başladı leke ama 11 ocakta tam başladı regl. 4.gündeyim yani. 5 şubat yeni bat :) bu ay hiçbiley yapmicam ovu testleri bizde çok stres yaptı sık ilişki de uymadı bize zaten bu ay akışına bırakıyorum hiçbişey yapıp uğraşmicam sonraki baktım olmuyo zaten gidicem dr a nisan ayında
Çok haklısın insan hep bi ipucu arıyor araştırmadan yapılmıyor bende şu iki haftayı sitresle beklemiyim diye ailemin yanına gidecemSanki bu dunyaya sadece anne olmak icin gelmis gibi davraniyoruz. Kesinlille haklisin hayattimiz degisti herseyden once cocuk diyoruz Rabbim bizimde kucagimizi bos birakmasin ama bu kadar cok ustune dustugumuzden olmuyor. Ben de insallah yakinda memlekete gidicem ailemle vakit gecirince unuturum ya rahatkarim bir sureligine
Aynen canım çok haklısın elbet vardır bir zamanı bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamımızınKızlar nerde olursanız olun illa biri çıkar saçma sapan bisey det strese gireriz bilmiyolarki biz zaten yeterince takıyoruz bu durumu geçen ay hasta oldum agrim vardi kayınvalidem gözün aydın mı diyorsun dedi biyere gideriz eee bebek almıyomusunuz kardeşim hamile sıra sende diyenler ooo say say bitmez ben artık duymuyorum takıyorum kendimce hasta olunca ağlıyorum bir gün sonra yeni umutlar diyorum şükür hicbir sıkıntım yok ya daha büyük dertlerin olsaydı duymayın kimseyi olacak ama illa bu ay diye düşünmeyin sınırlamayın zamanı ben biliyorum bebişim gelecek zaten her isim zor olur yeterki sonu güzel olsun şükür mutlu bir evliliğim var şükür sağlıklıyım
Valla ayni ben kismet olursa 25 ocakta tatile gidicem o gunde benim bat gunum ama artik uzulmuyorum kismetimde varsa olacak zaten belkide zamani vardir. Kafandakileri orada birakip git onlarida kendine yuk etmeÇok haklısın insan hep bi ipucu arıyor araştırmadan yapılmıyor bende şu iki haftayı sitresle beklemiyim diye ailemin yanına gidecem
Aynen allahdan rabbim güzel bi eş nasip ettide o bari sitres yaptırmıyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesinValla ayni ben kismet olursa 25 ocakta tatile gidicem o gunde benim bat gunum ama artik uzulmuyorum kismetimde varsa olacak zaten belkide zamani vardir. Kafandakileri orada birakip git onlarida kendine yuk etme
Doğru hatırlıyorsam çatlamadan 10 12 gün sonraydı sen adetinin geçmesini bekle ve stres olma canımBenim yumurtam dun catladi 18.gun catladi yani
adetime 8 gun var hamile kalabildiysem ne zaman belli olur
Stres olmama kismini nasil becericez:):)Doğru hatırlıyorsam çatlamadan 10 12 gün sonraydı sen adetinin geçmesini bekle ve stres olma canım
:)) birşeylerle uğraş düşünmemeye çalış sık test yapma stres ol ama cok olma canımStres olmama kismini nasil becericez:):)
Iste bunun icin sukretmiyoruz Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin insallahAynen allahdan rabbim güzel bi eş nasip ettide o bari sitres yaptırmıyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin
Aynen canım Rabbim yokluklarını göstrmesinIste bunun icin sukretmiyoruz Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin insallah
Ovulasyondan sonra 10 gün geçtiyse gebelik olabilir bi de iki kere yumurtlayabiliyormuşuz öyle de olabilir? Yarın bidaha yapın bakalım siliniyor mu?Kızlar bugün yine test yaptım yine pozitif hatta koyu pozitif testlerde mi bir şey var bende mi acaba. Akıntım yok. Bel ağrım var yumurtlama günleri kasık ağrım olmuştu. Şimdi bu ne bir daha mı yumurtluyorum acaba? Yoksa farklı bir şey mi? Gebelik olabilir mi? Kistten şüphelendim ama onda da çok sancı oluyordu evvelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?