Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşünüyorum silinmesi iyi bu akşamı degerlenderelim bari. Akşam testi tekrarlıycam eğer silikleşme olmadıysa yarın sabahı beklerim. Havuç suyu içiyorum catlamadı 3 gündür.

Maria26 canim sen adet oldun mu?
Ben 11 ocakda tam zamanında oldum canım 10 ocak başladı leke ama 11 ocakta tam başladı regl. 4.gündeyim yani. 5 şubat yeni bat :) bu ay hiçbiley yapmicam ovu testleri bizde çok stres yaptı sık ilişki de uymadı bize zaten bu ay akışına bırakıyorum hiçbişey yapıp uğraşmicam sonraki baktım olmuyo zaten gidicem dr a nisan ayında

Gercekten asiri stres yapiyor bu testler bizde bosver canim valla bir suregiligine akisina birak zamani geldiginde insallah olur. Rabbim hayirli zamanda versin hayirli zamani da tez olur insallah

Çok haklısın insan hep bi ipucu arıyor araştırmadan yapılmıyor bende şu iki haftayı sitresle beklemiyim diye ailemin yanına gidecem

Kızlar nerde olursanız olun illa biri çıkar saçma sapan bisey det strese gireriz bilmiyolarki biz zaten yeterince takıyoruz bu durumu geçen ay hasta oldum agrim vardi kayınvalidem gözün aydın mı diyorsun dedi biyere gideriz eee bebek almıyomusunuz kardeşim hamile sıra sende diyenler ooo say say bitmez ben artık duymuyorum takıyorum kendimce hasta olunca ağlıyorum bir gün sonra yeni umutlar diyorum şükür hicbir sıkıntım yok ya daha büyük dertlerin olsaydı duymayın kimseyi olacak ama illa bu ay diye düşünmeyin sınırlamayın zamanı ben biliyorum bebişim gelecek zaten her isim zor olur yeterki sonu güzel olsun şükür mutlu bir evliliğim var şükür sağlıklıyım

Aynen canım çok haklısın elbet vardır bir zamanı bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamımızın

oğlumda hamileyken ne yumurta takibi yaptım ne ilişki takibi hatta hamileymişim ben hunharca kanepe çek dip köşe ev temizlediği biliyorum sadece adete yakın ilk defa canım çikolata istemeişti oysa her ay tatlı krızleri çekiyordum bide ağzımda bir demir tadı gibi bişey oldu adetim gecti 2-3 gun saglık ocagına gittik anında kopkuyu iki çizgi çıktı hemşre rahat 1.5aylık var dedi..göguslerım2 yakın zamanda buyuyup damarlar belirginleşmişti..ikini hamileliği 2 sene önceydi ve dusuk yaptım onda feci bir belağrısı ve adetim gecti o kadar sonra 5 gun gecıkmyle test yaptım ikinci çizgi çok koyu degıldı.gec döllenme olmuştu ve zaten dustu..şimdi ise bunaldım artuk o belirti demekten bence en ıyı belirti adet gecikmesi

Çok haklısın insan hep bi ipucu arıyor araştırmadan yapılmıyor bende şu iki haftayı sitresle beklemiyim diye ailemin yanına gidecem
Valla ayni ben kismet olursa 25 ocakta tatile gidicem o gunde benim bat gunum ama artik uzulmuyorum kismetimde varsa olacak zaten belkide zamani vardir. Kafandakileri orada birakip git onlarida kendine yuk etme

Valla ayni ben kismet olursa 25 ocakta tatile gidicem o gunde benim bat gunum ama artik uzulmuyorum kismetimde varsa olacak zaten belkide zamani vardir. Kafandakileri orada birakip git onlarida kendine yuk etme
Aynen allahdan rabbim güzel bi eş nasip ettide o bari sitres yaptırmıyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin

Kızlar bugün yine test yaptım yine pozitif hatta koyu pozitif testlerde mi bir şey var bende mi acaba. Akıntım yok. Bel ağrım var yumurtlama günleri kasık ağrım olmuştu. Şimdi bu ne bir daha mı yumurtluyorum acaba? Yoksa farklı bir şey mi? Gebelik olabilir mi? Kistten şüphelendim ama onda da çok sancı oluyordu evvelden.

Ovulasyondan sonra 10 gün geçtiyse gebelik olabilir bi de iki kere yumurtlayabiliyormuşuz öyle de olabilir? Yarın bidaha yapın bakalım siliniyor mu?

İlk pozitif ovülasyondan bu yana 6 gün geçmiş. Çok koyu çıkınca T kısmı gebelik testi yaptım negatif. Yarın akşam bakarım yine. Cevabın için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…