- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.621
Gebelik testi için erkenİlk pozitif ovülasyondan bu yana 6 gün geçmiş. Çok koyu çıkınca T kısmı gebelik testi yaptım negatif. Yarın akşam bakarım yine. Cevabın için sağol.
Evet erken. Yine de deneyim dedim evde vardı. Sağol canım değerlendireceğim. Umarım bir isterken üçüz falan olmaz :)Gebelik testi için erkenyerinde olsam 2. Ovulasyon olma ihtimali olduğu için bunu da değerlendirirdim.
Üçüz değil de bi kız bi erkek güzel olurdu tek seferdeEvet erken. Yine de deneyim dedim evde vardı. Sağol canım değerlendireceğim. Umarım bir isterken üçüz falan olmaz :)
Testleri gün aşırı yapmasaydınız keşke. Aynı koyuluktaysa bundan eminseniz yakalamışsınızdır. Adet tarihlerimiz aynı. Ben de çift çizgiyi 12. Gün gece gördüm. 14. Günde sabah silikleşti.Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 1 ocaktaydi adetim 5 gün sürüyor. 7sinde ve devamında günaşırı ilişki yaşadım. 8 ocakta doktor kontrolünde doktorum yumurtan büyüyor gün aşırı devam edin ilişkiye dedi. Bende 9, 11 , 14 ocakta ovulasyon testi yaptım ilki çizgiler belirgin ve aynı renkteydi sonrakiler de soluklasti. Sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir
Aynen pozitiften sonraki 3-4 gün önemliymiş yabancı sitelerde de hep öyle yazıyor. Hatta pozitiften öncesi bile önemliymiş. Millet forumlarda gebe kalma durumunu aşmış cinsiyet belirliyorlarSiliklesti diye bırakmayın bikac gün daha çalışmalara devam edin canlar
Saglıklı olsunda cinsiyeti umrumda degil Allah ım kimseyi kucagı bos bırakmasın kızı erkegi önemli değilAynen pozitiften sonraki 3-4 gün önemliymiş yabancı sitelerde de hep öyle yazıyor. Hatta pozitiften öncesi bile önemliymiş. Millet forumlarda gebe kalma durumunu aşmış cinsiyet belirliyorlar
Tabiiki var canim benim Adetim in 28.gunu çatladı şimdi hamileyim çok şükür. Geç yumurtlama oluyor sadece ve bekleme süresi uzuyorBugunde boyleydi yani catlamis ama adetime 8 gun var hamile kalm ihtimalim varmidir?Eki Görüntüle 2225024
Evet canim artık siliklesirGünaydın kızlar. Bizde 17._19. gün (10-12 ocak) gecesini degerlendirdik sizce artık silikleşirmi tesler.
Geç yumurtlama olunca ne kadar süre sonra ve nasıl öğrenmiştiniz hamileliğiniziTabiiki var canim benim Adetim in 28.gunu çatladı şimdi hamileyim çok şükür. Geç yumurtlama oluyor sadece ve bekleme süresi uzuyor
Benımde öyle belim ve kasıklarım ağrıyoPazar gunu testin siliklestigini gordum ama 2 gundur belimin agrisini anlatamam cok kotu agriyo sebebi ne acaba normalde olmazda belimle ilgili sikinti
Bel agrisi cok kotu ya bide benim insulin direncim 3.4 cikmisti engel olur mu hamile kalmamaBenımde öyle belim ve kasıklarım ağrıyo
Yumurtlamadan olabiliyor benim her seferinde belim ve kasıklarım da ağrı olur ya da incitmis olabilirsin.Pazar gunu testin siliklestigini gordum ama 2 gundur belimin agrisini anlatamam cok kotu agriyo sebebi ne acaba normalde olmazda belimle ilgili sikinti
Olmaz inşallah canım yumurtlamadan sonra bel ve kasık ağrısı normal diyolar benim göğüslerde acıyo dolgun bideBel agrisi cok kotu ya bide benim insulin direncim 3.4 cikmisti engel olur mu hamile kalmama
Yasayan var mi acaba insulin direnci olupta hamilelige engel olan 2.5 sınır insulinde benim ki 3.4Olmaz inşallah canım yumurtlamadan sonra bel ve kasık ağrısı normal diyolar benim göğüslerde acıyo dolgun bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?