Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 1 ocaktaydi adetim 5 gün sürüyor. 7sinde ve devamında günaşırı ilişki yaşadım. 8 ocakta doktor kontrolünde doktorum yumurtan büyüyor gün aşırı devam edin ilişkiye dedi. Bende 9, 11 , 14 ocakta ovulasyon testi yaptım ilki çizgiler belirgin ve aynı renkteydi sonrakiler de soluklasti. Sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir

Testleri gün aşırı yapmasaydınız keşke. Aynı koyuluktaysa bundan eminseniz yakalamışsınızdır. Adet tarihlerimiz aynı. Ben de çift çizgiyi 12. Gün gece gördüm. 14. Günde sabah silikleşti.

Aynen pozitiften sonraki 3-4 gün önemliymiş yabancı sitelerde de hep öyle yazıyor. Hatta pozitiften öncesi bile önemliymiş. Millet forumlarda gebe kalma durumunu aşmış cinsiyet belirliyorlar
Saglıklı olsunda cinsiyeti umrumda degil Allah ım kimseyi kucagı bos bırakmasın kızı erkegi önemli değil

Günaydın kızlar dün misafirlerimiz vardı giremedim fazla ama testi yaptım. Dün silikleşmeye başlamış ama biz gece yorgun oldugumuz için değerlendiremedik. Sabah degerlendirdik inşallah tutar ya. 17. Ve 19. Günün gecesi degerlendirdik 22. Günün sabahı degerlendirmiş olduk bugun öğlen tekrar test yaparım inşallah kaçırmamışızdır

Eklentiler

• IMG_20190114_164548.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Pazar gunu testin siliklestigini gordum ama 2 gundur belimin agrisini anlatamam cok kotu agriyo sebebi ne acaba normalde olmazda belimle ilgili sikinti

Kızlar az önce test yaptım silik çıktı galiba gece yumurtladım inşallah tutturmuşuzdur

Eklentiler

• IMG_20190115_115415.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…