- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.641
Hiç duymadım ki canım bi sağlık ocağına falan gitte danış kafanda şüphe olmasın bide ona sitres yapmaYasayan var mi acaba insulin direnci olupta hamilelige engel olan 2.5 sınır insulinde benim ki 3.4
Batın kaç canımBel agrısi bende yumurtlama öncesi basladı bugune kadar hiç olmazdı kasıktan tek taraflı bacağıma vururdu şimdi belim bacaklarım kasığımın heryeri ağrıyor ben çörek otu kürü kullanmıştım ondan diyorum
27 si canim bugünkü test böyle 7 'di gibi ilk kalktım lavaboya 10 buçukta yaptım tekrar yapasım var nedense içime sinmediBatın kaç canım
Tde koyulukmu var biraz niye içine sinmedi27 si canim bugünkü test böyle 7 'di gibi ilk kalktım lavaboya 10 buçukta yaptım tekrar yapasım var nedense içime sinmedi
Silik olmasi gerekmiyomu catlama oldu ben bikac gun daha yaparımTde koyulukmu var biraz niye içine sinmedi
C kadar koyu değil ama gende sen bilirsin canımSilik olmasi gerekmiyomu catlama oldu ben bikac gun daha yaparım
Sabah ilk kalktıgımda tekrar yatarken su içtim hemde baya çok içtim ben hiç içmeden yapardım ondan içime sinmedi yarın tekrar yaparım artıkC kadar koyu değil ama gende sen bilirsin canım
Ben varımBatı 31 ocak olan varmı
Benimde öyle oldu silikleşene kadar yaptım bugün silikleşti canımSilik olmasi gerekmiyomu catlama oldu ben bikac gun daha yaparım
Heyecan varmı napacaz bu sitresi telaşıBen varım
Bu çatlamış hali mi?Benim de 31bat erken yumurtladım 25.güne kadar yapmıyacam bidaha
Çatlamamışmı bende akşam tekrarmı yapsam bi yerde göstermiştim öyle demişlerdiBu çatlamış hali mi?
Yoo ben acaba pozitif hali mi çatlamış hali mi diye sormak istedim. ilişkiyi bırakmayın. Ben bu ay her gün değil de gün aşırı deniyorum.Çatlamamışmı bende akşam tekrarmı yapsam bi yerde göstermiştim öyle demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?