- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.661
Ovilasyon testini ilk denememiz önceden telefondaki takvimden gidiyodukSiz ikiniz daha iyi yapmışsınız. bu kaçıncı denemeniz? Benim ikinci denemem olacak.
Aynen gerisi rabbime kalmış hayırlısı olsun hakkımızdaBen çatlama günü ve sonra ki iki günü değerlendirdim artık gün aşırı olur son ana kadar belli olmaz :)
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımBuda baştan sona hepsi
13 14 koyu 15 ı aksam siliklesti canımYumurtlamadan kaç gün geçti canım
Bende karton plastik ne dek gelirseKızlar ben testleri karton bardakda yapıyodum bu yanlış sonuçmu veriyor bilgisi olan varmı acaba
Aynen canım neyse bugünden sonra plastik kullanalım belki yanlış sonuç verirBende karton plastik ne dek gelirse
Bugün 15 i canım adetten dobra 15. Günü mü kastettin13 14 koyu 15 ı aksam siliklesti canım
Evet adetten sonra ki bugün 17 ci günüm oluyor 28 güne bat olurumBugün 15 i canım adetten dobra 15. Günü mü kastettin
Nerelisin canım senEvet adetten sonra ki bugün 17 ci günüm oluyor 28 güne bat olurum
Denizli canımNerelisin canım sen
Hım iyi bakalım canımDenizli canım
Üşütmüş de olabilirsiniz kist de olabilir hormonal de olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Ne kadar devam ettiği önemli. Biraz izleyin bence.hayırlı akşamlar kızlar ya artık kendi vucudumu tanıyamıyorum ya normalde en erken 22 ocakta adet olacaktım ama bugun 1 hafta öncesinde sarı leke bide kahverengi leke gelmiş bu nedir ya kist falan olmasın
korktum şimdi cidden kist mi??Üşütmüş de olabilirsiniz kist de olabilir hormonal de olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Ne kadar devam ettiği önemli. Biraz izleyin bence.
Hemen kötü düşünme yumurtlama günün ne zamandıhayırlı akşamlar kızlar ya artık kendi vucudumu tanıyamıyorum ya normalde en erken 22 ocakta adet olacaktım ama bugun 1 hafta öncesinde sarı leke bide kahverengi leke gelmiş bu nedir ya kist falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?