- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.681
gecen hafta perşembbe ama aklıma baska bişey gelmiyor belimde ağrıyor ve sık sık idararım geliyo kistin belirtileride olabiliyormuş netten baktımHemen kötü düşünme yumurtlama günün ne zamandı
7 gun var ne bileyim moralim bozuldu eşimde sende bir problem var diyor ve cidden şuan korkuyorum
7 gun var ne bileyim moralim bozuldu eşimde sende bir problem var diyor ve cidden şuan korkuyorum
resimdeki senin kızın mı çokk tatlı maşallah bıcı bıcı
Yerleşme kanaması çoğunlukla 10 gün sonra, nadiren en erken 8 gün sonra olabiliyormuş.gecen hafta perşembbe ama aklıma baska bişey gelmiyor belimde ağrıyor ve sık sık idararım geliyo kistin belirtileride olabiliyormuş netten baktım
Sagol teyzesi benim kuzu evet:))resimdeki senin kızın mı çokk tatlı maşallah bıcı bıcı
yani belkide vucudumun iyice dengesi çoktü pskolojik olarak erken getirdim adetimiYerleşme kanaması çoğunlukla 10 gün sonra, nadiren en erken 8 gün sonra olabiliyormuş.
ya aynen hep bu bebek istegınde vucudumun dengesinide bozdum sonundaSagol teyzesi benim kuzu evet:))
Bebek istiyoruz ya iyice kucuklugune heves ettim
Yaa neden boyle yapiyorsunn.. bi relax kuzum..ya aynen hep bu bebek istegınde vucudumun dengesinide bozdum sonunda
9u gorunuyor pik kuzum.. insallah degerlendi:)Kızlar sat 2 ocak bat 4 şubat yumurtlama erken mi olmuş bilemedim kiiii
Bence henüz yumurtlamamışsınızKızlar sat 2 ocak bat 4 şubat yumurtlama erken mi olmuş bilemedim kiiii
Ağzın balllll yesinnn Göbüşün bebiş dolsun ne diyeyimmm daha sana bennnn :)9u gorunuyor pik kuzum.. insallah degerlendi:)
Adet sonrasi yumurtlama da oluyor tabi ki.. adete yakin da olabiliyor.. dongude yum.gunleri degisebiliyor.
Teşekkür ederim umarım pil olur bu ay sanırım pcosım olduğu için böyle oluyorBen de aynen böyle yanıldım ilk denememde. Sonraki ay anladım. Siz genüz yumurtlamamışsınız. Takibi bırakmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?