Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sat 2 ocak bat 4 şubat yumurtlama erken mi olmuş bilemedim kiiii

bu testlerin hiç biri pic değil acaba geç mi yum oluyor ki döngün kac günde bir? ya da kaçırmış olabilirmisin yum zamanını

benim mesela geç yum oluyor 17.gün falan,18,19. günde çat

Teşekkür ederim umarım pil olur bu ay sanırım pcosım olduğu için böyle oluyor
Merhaba, bildiğim kadarı ile pco olduğu zaman ovulasyon testleri hep silik çıkıp yanıltıcı olabiliyor, isterseniz mümkünse yumurta takibi yapabilirseniz doktorla daha kesin sonuç olur bence ya da olmazsa gün aşırı ilişki olursa da garanti olur yine, hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkürler :) şuan gün aşırı devam ediyoruz bakalım umarım olur :)

Rabbim önce sapasağlam çocuk nasip etsin kız yada erkek hiç farketmiyor..

Bence yumurtlama olmamış sıvı alımına dikkat ediyormusun bugün benim yatarken içtiğim bile fark ettirdi mesela ve kaç güne bir bat oluyosun 28 se 3 4 günün var koyulmasına
Düzensiz regl 30-35 gün arası değişiyor geçen ay da böyle 2 kere koyulaşmıştı ama tam koyu değil diğerlerine göre daha koyu idi evet dikkat ediyorum sıvıya

gecen hafta perşembbe ama aklıma baska bişey gelmiyor belimde ağrıyor ve sık sık idararım geliyo kistin belirtileride olabiliyormuş netten baktım
Bir çok fazla ağrın olması lazım kistse yogun olması lazım ilaç falan kullanımında bazı ilaçlar yapıyor renkli akintı iki kötü düşünme belki bebiş geliyo

Selamlar
Aminn Allah gonlundeki nasip etsin sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…