- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.721
Dolleniyor fakat yerlesemeden sonlaniyor... deger duzgun artmiyor sonrasinda dusmeye basliyor... adetle beraber atiliyor..Kimyasal nasil oluyor
Adetle beraber canimAdetle beraber mi yoksa temizlendikten sonrami
Kist eğer kanama yapıyorsa çok gelir ve normal kist kanama yapmaz çikolata kisti diye biliyorum bir tanıdığımin lavaboya girdiğinde her yer köyü kan olmuştu ve ağrıdan yerlerde deliyorduMesela canim bilgilenidirirmisin beni cok agrim yok ara ara belim agriyo
Güzel düşünelim güzel :) senin bat ne zaman ne durumdasın bir ponçik daha mı geliyor yoksaaaaAynen oyle arkadaslar gecmisini bilmediklerinden oyle soyluyorlar sanirim..
Biz guzel dusunuyoruzz
Kuzum benim de cok kanamali ve agrili gecer genc kizligimdan beri ama hic bir sorun yok.. benimki boyle dedim kabullendim artik.. :/Kist eğer kanama yapıyorsa çok gelir ve normal kist kanama yapmaz çikolata kisti diye biliyorum bir tanıdığımin lavaboya girdiğinde her yer köyü kan olmuştu ve ağrıdan yerlerde deliyordu
Benimde olur doktorum normal dedi adetle atarim ağrı yapmaz az olur adetim hoş ben basket topu kadar miyom hisstemedim kist ne olakiKuzum benim de cok kanamali ve agrili gecer genc kizligimdan beri ama hic bir sorun yok.. benimki boyle dedim kabullendim artik.. :/
Ayy bu iki oldu ayni anda hamilesin diyennn:))Güzel düşünelim güzel :) senin bat ne zaman ne durumdasın bir ponçik daha mı geliyor yoksaaaa
Valla rahimden parca da aldilar problem yok kuzum.. miyomu gormeme ihtimalleri olmaz heralde...Benimde olur doktorum normal dedi adetle atarim ağrı yapmaz az olur adetim hoş ben basket topu kadar miyom hisstemedim kist ne olaki
Benim içime doğar öylee :)Ayy bu iki oldu ayni anda hamilesin diyennn:))
Temizlendim ve 12 gunümdeyim adetle beraber 21. GunAdetle beraber canim
Ama yok kuzum 6.gundeyim adetin 6.gunuBenim içime doğar öylee :)
Hımm yok Öyle. Bir durumumKist eğer kanama yapıyorsa çok gelir ve normal kist kanama yapmaz çikolata kisti diye biliyorum bir tanıdığımin lavaboya girdiğinde her yer köyü kan olmuştu ve ağrıdan yerlerde deliyordu
Az once yerlesme kanamasi ile yorum okudum 20.gunde gelir diyor ay hadi insallahh.. ama sen relax olmayi dene..Temizlendim ve 12 gunümdeyim adetle beraber 21. Gun
Tamam canım çok sagol ama bunu öğrenene kadar başını agrıtıvam hakkını helal et bu arada buda benim oğluşumAz once yerlesme kanamasi ile yorum okudum 20.gunde gelir diyor ay hadi insallahh.. ama sen relax olmayi dene..
Ayy masallah Allah bagislasin kuzum cok yakisikli ..Tamam canım çok sagol ama bunu öğrenene kadar başını agrıtıvam hakkını helal et bu arada buda benim oğluşum
İnşaallh hamile olmayı istesipimş biliyorsun kendimi kaptırmak herseye hazırımAz once yerlesme kanamasi ile yorum okudum 20.gunde gelir diyor ay hadi insallahh.. ama sen relax olmayi dene..
Sagol Allah bahtalarını guzel etsin çocuklarımızın canları sag olsunAyy masallah Allah bagislasin kuzum cok yakisikli ..
Aynen belirttim zaten önceliği..Rabbim önce sapasağlam çocuk nasip etsin kız yada erkek hiç farketmiyor..
Oğlum var canım her şeyin başı sağlıklı olması bugün silikleşmeye başladı ovulasyon testim. Dünü çok saçma bir sebeple değerlendiremedik maalesef hayırlısı.Üçüz değil de bi kız bi erkek güzel olurdu tek seferde
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın Allah. Benim kalbimde de bi cinsiyet yok sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin ve büyüsün inşallah:) ama hakkıyla yetiştirebileceksem ikiz olmasını isterdim. :)Oğlum var canım her şeyin başı sağlıklı olması bugün silikleşmeye başladı ovulasyon testim. Dünü çok saçma bir sebeple değerlendiremedik maalesef hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?