- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.741
Daha yumurtlamamışsın bence.Kızlar sat 2 ocak bat 4 şubat yumurtlama erken mi olmuş bilemedim kiiii
Bat düzenimi olur genelde stresden olabilir bir iki gün sonra olmazsa kan tahlili yaptırKızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Gec sollenmedir bekle benceKızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Son iki aya kadar çok düzenliydi canımBat düzenimi olur genelde stresden olabilir bir iki gün sonra olmazsa kan tahlili yaptır
Ovulasyon testini denesenize bi. Bakalım o nasıl çıkıyor?Kızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Geç döllenme tahminen ne kadar çıkıyor testler de umudumu yitirmiyorum nedenseGec sollenmedir bekle bence
Geç dollenmedir inşallahSon iki aya kadar çok düzenliydi canım
Ama sıvı alımı olmuştu canım ovülasyon yapmam doğru olur muOvulasyon testini denesenize bi. Bakalım o nasıl çıkıyor?
Adetimin 18.günü görmüştüm yumurtlamayı belki diyorum ondandır biraz geç oldu çünkü Of ne zor şeylerGeç dollenmedir inşallah
Bugün kaçıncı günü ve sonra yaptın testler varmı siliklestikten sonra yaniAdetimin 18.günü görmüştüm yumurtlamayı belki diyorum ondandır biraz geç oldu çünkü Of ne zor şeyler
Yok çatlamayı gördükten sonra hiç yapmadım canımBugün kaçıncı günü ve sonra yaptın testler varmı siliklestikten sonra yani
Bence ovulasyon testini bi ara deneyin.Adetimin 18.günü görmüştüm yumurtlamayı belki diyorum ondandır biraz geç oldu çünkü Of ne zor şeyler
Çatlamadan sonra birkaçgün daha yapın bence bazen iki yumurtlama olabilir benim mesela bugün yumurtlama gibi koyuyduYok çatlamayı gördükten sonra hiç yapmadım canım
olduysa bile canım neredeyse her gün en kötü ihtimal ile iki gümde bir değerlendiriyoruz olmadı biraz geçsin de kan vereyim belki onda çıkarÇatlamadan sonra birkaçgün daha yapın bence bazen iki yumurtlama olabilir benim mesela bugün yumurtlama gibi koyuydu
Sabah ovulasyon yap bakalım canım hayırlısıolduysa bile canım neredeyse her gün en kötü ihtimal ile iki gümde bir değerlendiriyoruz olmadı biraz geçsin de kan vereyim belki onda çıkar
Ama bu kadar erken yumurtlamam normal mi sizceTestleri gün aşırı yapmasaydınız keşke. Aynı koyuluktaysa bundan eminseniz yakalamışsınızdır. Adet tarihlerimiz aynı. Ben de çift çizgiyi 12. Gün gece gördüm. 14. Günde sabah silikleşti.
Benim için de erken :) her ay aynı olmuyormuş. Benim hem erken oldu hem aşırı göğüs hassasiyetim var. bence erken olması iyi oldu tutturamadıysak da erken adet olucaz :) hem biliyo musun takipbetmeyr devam etmeliyiz bence belki ikinci kez yumurtlarızAma bu kadar erken yumurtlamam normal mi sizce
Öyle bir ihtimal var mı ki yaa :)) ben bu durumdan çok sıkıldım artık. Benim de aşırı göğüs hassasiyetim var özellikle uçları dokununca sızlıyor. Bir de kasiklarimda ara ara şancı oluyor sende de oluyor muBenim için de erken :) her ay aynı olmuyormuş. Benim hem erken oldu hem aşırı göğüs hassasiyetim var. bence erken olması iyi oldu tutturamadıysak da erken adet olucaz :) hem biliyo musun takipbetmeyr devam etmeliyiz bence belki ikinci kez yumurtlarız
Hayır bende hiçbişey yok :) gayet her zamanki gibiyim :)Öyle bir ihtimal var mı ki yaa :)) ben bu durumdan çok sıkıldım artık. Benim de aşırı göğüs hassasiyetim var özellikle uçları dokununca sızlıyor. Bir de kasiklarimda ara ara şancı oluyor sende de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?