- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.761
Bende neden oluyor psikolojik mi acabaHayır bende hiçbişey yok :) gayet her zamanki gibiyim :)
Kaçıncı gün buSlm arkadaşlar ovulasyon testime bakar mısınız Eki Görüntüle 2225648
Adetimin mi cnmKaçıncı gün bu
Evet adetin kaçıncı günüAdetimin mi cnm
18. Günü 35 günde bir adet olurumEvet adetin kaçıncı günü
Eğer adetten sonra başladıysanız test yapmaya ve bugün böyleyse henüz pozitif olmamış. Eğer yeni başladıysanız kaçırmış olma ihtimaliniz varEki Görüntüle 2225665 bekleyince daha mi koyulasti acaba
Yok daha öncede kullanmıştım da tam anımsayamadım acaba yakın mi ovulasyon devam edeyim mi teste diye sormak istedim.. aynen 35 gün olunca bende bu dönemde yapmayı uygun buldum açıkçası bide kasiklarimda ağrımaya belası yavaş yavaş..Ilkkezmi yapıyorsunuz ovulasyon 35 gündeyse bat belki daha olmamıştır ama 18 gün olmuş bikac gün daha takip edin
Testin negatif canım. Daha olmamış muhtemelen. benim de 32 günde bir bugün yeni silikleşti. En koyu olanları 13, 15, 17 ve 18. günlerde gördüm. Normal hesaba göre sadece 18. gün görmem lazımdı. Değişebiliyor anlayacağın. İnşallah bu ay olur olmazsa internet daha avantajlı. Şimdi kullandığın test bizim buradaki eczanelerde 39 tl olmuş. Bende olmazsa netten almayı düşünüyorum.Yok daha öncede kullanmıştım da tam anımsayamadım acaba yakın mi ovulasyon devam edeyim mi teste diye sormak istedim.. aynen 35 gün olunca bende bu dönemde yapmayı uygun buldum açıkçası bide kasiklarimda ağrımaya belası yavaş yavaş..
Canım silikleştiği yani Çatladığı günden 14-15 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum . Bide döllendiyse daha yeni belli olur en iyi sonuç kan testiGünaydın kızlar. Adet bitiminde 2 gün sonra 1ocak da başladım ovlülosyon testine ilk 3 gün hafif koyuydu dün e kadar da açık kırmızıydı. Adetime şuan 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Yumurtlamam olmadımı acaba 1-2-3 ocak koyuydu değerlendirdim
19 yazan adet günün mü canım ?Kızlar testlerim bunlar yorumlarınızı bekliyorum. Test çizgileri sağ tarafta. Sizce birden fazla yumurtlamış olabilir miyim?
Hayır canım. Bugün 20. gün en az 12 gün daha var bata19 yazan adet günün mü canım ?
Yok yani adet başlangıcından sayarak 19 gün mü oldu üzerinde yazanlar onlar mı yanıHayır canım. Bugün 20. gün en az 12 gün daha var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?