Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilkkezmi yapıyorsunuz ovulasyon 35 gündeyse bat belki daha olmamıştır ama 18 gün olmuş bikac gün daha takip edin

Ilkkezmi yapıyorsunuz ovulasyon 35 gündeyse bat belki daha olmamıştır ama 18 gün olmuş bikac gün daha takip edin
Yok daha öncede kullanmıştım da tam anımsayamadım acaba yakın mi ovulasyon devam edeyim mi teste diye sormak istedim.. aynen 35 gün olunca bende bu dönemde yapmayı uygun buldum açıkçası bide kasiklarimda ağrımaya belası yavaş yavaş..

ne marka kullanıyorsunuz acaba internetten mi alıyosunuz ben eczaneden aldım ama 27.50 dedi 5 tanesine.. internetten getirtmeyi düşündüm.. hangi siteden getirtiyosunuz bide eğer internetten aliyorsaniz

Testin negatif canım. Daha olmamış muhtemelen. benim de 32 günde bir bugün yeni silikleşti. En koyu olanları 13, 15, 17 ve 18. günlerde gördüm. Normal hesaba göre sadece 18. gün görmem lazımdı. Değişebiliyor anlayacağın. İnşallah bu ay olur olmazsa internet daha avantajlı. Şimdi kullandığın test bizim buradaki eczanelerde 39 tl olmuş. Bende olmazsa netten almayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar. Adet bitiminde 2 gün sonra 1ocak da başladım ovlülosyon testine ilk 3 gün hafif koyuydu dün e kadar da açık kırmızıydı. Adetime şuan 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Yumurtlamam olmadımı acaba 1-2-3 ocak koyuydu değerlendirdim

Canım silikleştiği yani Çatladığı günden 14-15 gün sonra regl olunuyor diye biliyorum . Bide döllendiyse daha yeni belli olur en iyi sonuç kan testi

Kızlar testlerim bunlar yorumlarınızı bekliyorum. Test çizgileri sağ tarafta. Sizce birden fazla yumurtlamış olabilir miyim?

Eklentiler

• 20190116_093456.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…