- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.781
Evet canım adetin ilk gününden testler sırasıyla yukarıdan aşağıya 10-13-14-15-16-16-17-18-19 günleri.Yok yani adet başlangıcından sayarak 19 gün mü oldu üzerinde yazanlar onlar mı yanı
Sağol canım ilk 5 dkda da öyle koyuydu. Bende öyle düşünüyorum.İki kez yumurtlamış olabilirsiniz ya da testlerden biri çok beklediğinden çift çizgi gibi gözüküyor. Bence yani :)
Ovulasyon testinde yumurtlamadan sonra çatlama oluyorya ondan sonra 14 gün sayacaksınız, adet o zaman geliyor. Yani bence adetiniz geçmiş değil gelmek üzere.Kızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Ovülasyon sonra çatlama ertesi gün olmuştu 31 Aralık’ta yani 16.gün 2 gün olmuş gecikeli hımm o zaman inşalallah gelmez de başka şeylerin habercisidirOvulasyon testinde yumurtlamadan sonra çatlama oluyorya ondan sonra 14 gün sayacaksınız, adet o zaman geliyor. Yani bence adetiniz geçmiş değil gelmek üzere.
A evet o zaman 16 gün olmuş benim testlerde genelde çatlamadan sonra 14.gün adet geliyordu. En fazla 15de geldi adet. İnşallah bu gecikme güzel bir gecikmedirOvülasyon sonra çatlama ertesi gün olmuştu 31 Aralık’ta yani 16.gün 2 gün olmuş gecikeli hımm o zaman inşalallah gelmez de başka şeylerin habercisidir
İnşallahA evet o zaman 16 gün olmuş benim testlerde genelde çatlamadan sonra 14.gün adet geliyordu. En fazla 15de geldi adet. İnşallah bu gecikme güzel bir gecikmedir
Lab. Diye başlayan bir marka var 30 tanesini 29 tl ye aldım g. G. Dan adetin bitince basla sıvı tüketimine dikkat et ve köyü gördün günü tlfda adet takvimine kaydetne marka kullanıyorsunuz acaba internetten mi alıyosunuz ben eczaneden aldım ama 27.50 dedi 5 tanesine.. internetten getirtmeyi düşündüm.. hangi siteden getirtiyosunuz bide eğer internetten aliyorsaniz
Evet bende onu kullanıyorum memnunum gayet iyi ama ben net 2 çizgiyi göremedim regl e 3 gün varLab. Diye başlayan bir marka var 30 tanesini 29 tl ye aldım g. G. Dan adetin bitince basla sıvı tüketimine dikkat et ve köyü gördün günü tlfda adet takvimine kaydet
Canım dördünde silikleşse bile 4+14 : 18'inde olman lazım 18-19 gibi bekle. Olmazsan 19-20 gibi test denemen en sağlıklısıGünaydın kızlar. Adet bitiminde 2 gün sonra 1ocak da başladım ovlülosyon testine ilk 3 gün hafif koyuydu dün e kadar da açık kırmızıydı. Adetime şuan 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Yumurtlamam olmadımı acaba 1-2-3 ocak koyuydu değerlendirdim
Canım ekte test yok.Günaydın kızlarTestime bakarmısınız sanırım bugün ovülasyon günüm 20.günüm
Birkaç gün daha var sanki canım. Döngün kaç gün? Yine de bu günü ve sonrasını gün aşırı değerlendir derim
Henüz pic olmamış bence
Bugünü degerlendir yarın siliklesirse yarinida degerlendir canımKızlar dün pic olmuş mu diye fotoğraf atmıştım sanırım. Uygun olmuş akşam tekrar deneteceğim
Pic olmuş mu ne dersin sanki yine tam koyu değil dünü değerlendirdik bulun ve yarın da deneriz artıkBugünü degerlendir yarın siliklesirse yarinida degerlendir canım
Akşam tekrar yap siliklesirse ya geceyi ya sabahı degerlendir siliklestigi günü boş gecmePic olmuş mu ne dersin sanki yine tam koyu değil dünü değerlendirdik bulun ve yarın da deneriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?