Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki kez yumurtlamış olabilirsiniz ya da testlerden biri çok beklediğinden çift çizgi gibi gözüküyor. Bence yani :)

Kızlar ovülasyondan bugüne 15 gün oldu adetimde 4 gün gecikti test yaptım ama negatif sizce neden adet olamıyorum
Ovulasyon testinde yumurtlamadan sonra çatlama oluyorya ondan sonra 14 gün sayacaksınız, adet o zaman geliyor. Yani bence adetiniz geçmiş değil gelmek üzere.

Ovulasyon testinde yumurtlamadan sonra çatlama oluyorya ondan sonra 14 gün sayacaksınız, adet o zaman geliyor. Yani bence adetiniz geçmiş değil gelmek üzere.
Ovülasyon sonra çatlama ertesi gün olmuştu 31 Aralık’ta yani 16.gün 2 gün olmuş gecikeli hımm o zaman inşalallah gelmez de başka şeylerin habercisidir

Ovülasyon sonra çatlama ertesi gün olmuştu 31 Aralık’ta yani 16.gün 2 gün olmuş gecikeli hımm o zaman inşalallah gelmez de başka şeylerin habercisidir
A evet o zaman 16 gün olmuş benim testlerde genelde çatlamadan sonra 14.gün adet geliyordu. En fazla 15de geldi adet. İnşallah bu gecikme güzel bir gecikmedir

ne marka kullanıyorsunuz acaba internetten mi alıyosunuz ben eczaneden aldım ama 27.50 dedi 5 tanesine.. internetten getirtmeyi düşündüm.. hangi siteden getirtiyosunuz bide eğer internetten aliyorsaniz
Lab. Diye başlayan bir marka var 30 tanesini 29 tl ye aldım g. G. Dan adetin bitince basla sıvı tüketimine dikkat et ve köyü gördün günü tlfda adet takvimine kaydet

Canım dördünde silikleşse bile 4+14 : 18'inde olman lazım 18-19 gibi bekle. Olmazsan 19-20 gibi test denemen en sağlıklısı

Günaydın kızlar Testime bakarmısınız sanırım bugün ovülasyon günüm 20.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…